ALLAH biliyor ya,hem kendim hem senin icin actim,baktim baska topike gittin,yapamadin orda da,ben bu kizi yari yolda koyamam dedim,bu siskonu dugunune kadar iskeete cevirmemiz lazim dedim ALLAHin izni ile(neresi siskoysa artik)inşallah bu topik bize iyi gelir türkancımhayırlı uğurlu olur inşallah
ben varım tabi kiiiiii
ALLAHa sukurler olsun,nisanlinin agzindan nihayet cikti o laf.dün bayram için nişanlımla alışverişe çıktık 38 beden etek hafif bol oldu :)
yakında 36 beden olacağım inşallahnişanlım artık yeter zayıflama böyle iyisin dedi çok şaşırttı beni
az önce yürüyüşümü yaptım geldim şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim
ALLAH biliyor ya,hem kendim hem senin icin actim,baktim baska topike gittin,yapamadin orda da,ben bu kizi yari yolda koyamam dedim,bu siskonu dugunune kadar iskeete cevirmemiz lazim dedim ALLAHin izni ile(neresi siskoysa artik)
ALLAHa sukurler olsun,nisanlinin agzindan nihayet cikti o laf.
MASAALLAH.
sağol canım Allah razı olsun
gerçekten başka topiklerde yapamıyorum insanlar çok tuhaf olgun olduklarını mı düşünüyorlar öyle saçma sapan davranarak bilemiyorum:44:
bende inanamadım ama çıktı canımama hafif kilo alsam hemen der sen dikkat etmiyorsun yine diye bu erkekleri anlamak zor çok zor
dikkat etmek en zoru aslinda ,ben 2 kilo aldim ama tartida sadece ALLAHa sukur,ama vucut olculerim ayni gibi.yalniz bu bize katilmak isteyenleri yildirmasin
hadi millet toplanin,eski topikde ramazana kadar kim katildiysa ve azimle devam ettiyse herrr kes ulasti hedefine.kuralciyimdir,kimsenin gozunun yasina bakmam ama sizin iyiliginiz icin...
keske ben de oyle olsam ben sadece hatirliyorumevet canım korumak zor gerçekten ama ben bu diyet olayına öyle alıştım ki aman boşver diyorum oturuyorum sofraya artık yiyemiyorum elim geri geri gidiyor hep
yeni katılımlarda olsun sonra katı kurallar belirleyip hemen giriş sayfasına yazalım canım
Bol kilo vermeler kızlaaarrr
Bizimde bi topiğimiz var,faydası tartışılmaz
Sizinkide öyle olacak gibi görünüyor,başarılar diliyorum azimli herkesee
Bol kilo vermeler kızlaaarrr
Bizimde bi topiğimiz var,faydası tartışılmaz
Sizinkide öyle olacak gibi görünüyor,başarılar diliyorum azimli herkesee
rica ederimactigin icin tesekkur ederim liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii