Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
ES SABUR,ER RESID,YA ALLAH
Merhabalar,Turkan88in diyet gunluguyle baslamis,7 kilo vermis,hedefine ulasmiiiis,tabi ramazanda salmis ,2 kilo almis ve tadi damaginda kalmis biri olarak yeni bir topik acayim,bana katilmak isteyen arkadaslarla birlikte saglikli beslenerek,spor yaparak ve saglikli caylar icerek,bol bolsu tuketerek zayiflayalim diyorum,ne dersiniz.eger ki,kesin kararliysaniz,BUGUN VARIM DIYIP YARIN ORTALARDA GORUNMEYENI COK GORDUM ESKI TOPIKDEN COOOK KIZIYORUM,bana katilin,
YA ALLAH.liste yapalim,bu cuma baslayalim.
70kilo alti olursaniz ne ala ama her kes kabul/

HADI KATILIN AMA.YOKSA HEPINIZ MARTTAMI BASLAMAYI DUSUNUYORSUNUZ.FAZLANIZ 5 KILOYSA BILE SIKILASMAYA ZAMANINIZ YETMEZ.ZAYIFLAMAK UZUN BIR SUREC TALEP EDER UNUTMAYIN.HEM KALICI OLMASI,HEM DE SIKILASMANIZ ICIN!!!!bayram da bitti ,ne bekliyorsunuz??pisman olmazsiniz soyliyiiiiiiimmmmm.......

1.Turkan (hedef 63) -66 kq(19.10) -66kq(2.11)
2.humeyra (hedef 54) -57.5 kq(19.10) -57kq(9.11)
3.nurgul (hedef 53) -58.1 kq(19.10) -58.2(2.11) -58.5(9.11)
4.yagmur - 70 kq(2.11 )
5.masatakvimi (hedef 58) -68.6 kq(19.10) -67.8(2.11)
6.dagyolu (hedef 60) -68.9(2.11) -68.5 (9.11)
7.forestgump (hedef 58) -68(2.11) 67.5(9.11)
8.fehiye
9.safahat (hedef 60) -71(9.11)
10.ecem (hedef 65) -70.6(9.11)
11.yesim

KURALLAR!!!

1.her kes her gunun sonunda(saat 19-22)arasi menulerini paylasmalidir.gun icinde ugramaniza hic gerek yok sadece gun sonunda 15-20 dakikanizi ayirarak menunuzu paylasin(ogunleriniz,ictiginiz su,zayiflamak icin ictiginiz caylar,sporunuz) ve de diger arkadaslarin menulerini yorumlayin.
2.10 gun kadar gelip gitmeyen kim olursa olsun eski arkadaslar veya yeniler listeden cikarilacaktir,gecerli bir sebebi yoksa
3.hafta sonlari cogu arkadas gelmiyor,ortalarda gorunmuyor.lutfen disiplinli olun.
4.topikde sohpette asiriya gidilmeyecek,esas amactan uzaklasilmiyacak.zira sohpetin sonu yok.digerini bir derdim var'a donusturmustuk resmeneger boyle olursa her kesin cevaplayacagi mesaj sayisi da az olur ve kimse icin yuk gibi gorunmez gun sonu.
5.spor yapmayan sadece diyet yapacak olani kabul etmiyorum/mutlaka ve mutlaka spor olucak,isterseniz yuruyus yapin isterseniz kardio,osterseniz pilates.,ama mutlaka spor adina gunluk 30 dk_1saat arasi birseyler yapmalisiniz.
6.diyet suresince dilinize kola,mesrubat,fast food surmeyin,tatlida,cikolatada,borekte,pogacada,yaglida,tuzluda asiriya gitmeyin.sadece tadimlik o da haftada 1 kez.zaten diyet yaparken insanin icinden gelmiyor boyle seyler,
7.kilo bildirimi her cuma sabahi yapilacak
8.son ve esas kural...inanc.zayiflayacaginizdan zerre karad kusku etmezseniz ZAYIFLARSINIZ,.INANIN SADECE INANIN.soyle dusunun bir yemek icin saatlerce ugrasa bilirsiniz,bildiginiz tum lezzetlerden ilave edebilirsiniz,en guzel malzemelerden yaparsiniz ama eger ki tuz koymadiysaniz istediginiz lezzeti elde edemezsiniz.iste inanmak da hayatta her seyin tuzu biber,anahtaridir.ONCE ALLAHa,sonra ALLAHin izni ile istediginiz her seyi basarabileceginize.ben yapamiyorum,olmuyor,bak bu hafta yine kilo veremedim gibi cumlelerinizi rafa kaldirin,olumsuz tek bir laf duymak istemiyorum,olumlu olun,hep mutlu olun,unutmayin ki +enerji - enerjiden 100 kat daha gucludur.

her kese basarilar dilerim...

Son düzenleme:
inşallah bu topik bize iyi gelir türkancım hayırlı uğurlu olur inşallah
ben varım tabi kiiiiii

dün bayram için nişanlımla alışverişe çıktık 38 beden etek hafif bol oldu :)
yakında 36 beden olacağım inşallah nişanlım artık yeter zayıflama böyle iyisin dedi çok şaşırttı beni

az önce yürüyüşümü yaptım geldim şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim

inşallah bu topik bize iyi gelir türkancım hayırlı uğurlu olur inşallah
ben varım tabi kiiiiii
ALLAH biliyor ya,hem kendim hem senin icin actim,baktim baska topike gittin,yapamadin orda da,ben bu kizi yari yolda koyamam dedim,bu siskonu dugunune kadar iskeete cevirmemiz lazim dedim ALLAHin izni ile(neresi siskoysa artik)
ALLAHa sukurler olsun,nisanlinin agzindan nihayet cikti o laf.
az önce yürüyüşümü yaptım geldim şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim

MASAALLAH.

sağol canım Allah razı olsun
gerçekten başka topiklerde yapamıyorum insanlar çok tuhaf olgun olduklarını mı düşünüyorlar öyle saçma sapan davranarak bilemiyorum:44:
bende inanamadım ama çıktı canım ama hafif kilo alsam hemen der sen dikkat etmiyorsun yine diye bu erkekleri anlamak zor çok zor

dikkat etmek en zoru aslinda ,ben 2 kilo aldim ama tartida sadece ALLAHa sukur,ama vucut olculerim ayni gibi.yalniz bu bize katilmak isteyenleri yildirmasin

hadi millet toplanin,eski topikde ramazana kadar kim katildiysa ve azimle devam ettiyse herrr kes ulasti hedefine.kuralciyimdir,kimsenin gozunun yasina bakmam ama sizin iyiliginiz icin...

dikkat etmek en zoru aslinda ,ben 2 kilo aldim ama tartida sadece ALLAHa sukur,ama vucut olculerim ayni gibi.yalniz bu bize katilmak isteyenleri yildirmasin

evet canım korumak zor gerçekten ama ben bu diyet olayına öyle alıştım ki aman boşver diyorum oturuyorum sofraya artık yiyemiyorum elim geri geri gidiyor hep

hadi millet toplanin,eski topikde ramazana kadar kim katildiysa ve azimle devam ettiyse herrr kes ulasti hedefine.kuralciyimdir,kimsenin gozunun yasina bakmam ama sizin iyiliginiz icin...

yeni katılımlarda olsun sonra katı kurallar belirleyip hemen giriş sayfasına yazalım canım

canım ben şimdilik gidiyorum tekrar uğrarım yediklerimi falan yazarım inşallah
çok öptüm senii

Bol kilo vermeler kızlaaarrr
Bizimde bi topiğimiz var,faydası tartışılmaz
Sizinkide öyle olacak gibi görünüyor,başarılar diliyorum azimli herkesee

yeni katılımlarda olsun sonra katı kurallar belirleyip hemen giriş sayfasına yazalım canım

INSAALLAH,cumaya toplanalim liste yapalim,sonra gelicek kurallar,daha liste yapmak icin kural koydum ki ,geldim diyip de kacan olmasin,biliyorsun,cok oluyordu,hatta bazilari yalvar yakar ismini yazdirip ertesi gun gelmiyordu,sasip kaliyordum

Bol kilo vermeler kızlaaarrr
Bizimde bi topiğimiz var,faydası tartışılmaz
Sizinkide öyle olacak gibi görünüyor,başarılar diliyorum azimli herkesee

sagol canim.INSAALLAH olur.bir topike imza attik 700lere ulastik ama yeni katilimlar olsun diye yenisini actim.boyle daha iyi konsantre olunabiliyor

Kapatılan konu isteğiniz üzere açılmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Son düzenleme:
actigin icin tesekkur ederim liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu günlük menümde
sabah
1dilim kepek ekmeği
peynir
3zeytin
şekersiz çay

öğlen
1 dilim kepek ekmeği
bir tane biber dolması
salata

akşam
yemek yoktu yine kahvaltılık yedim
2 dilim ekmek
4zeytin
kk kadar peynir
biraz közlenmiş patlıcan
domates salatalık

1saat yürüyüşüm ve yaklaşık 2lt suyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…