- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
1-senelerdir nerdeyse yuzyil olacak oglusumcu -bennim cocugum yapmazci anneler bitmedi hatta artti.hala evladini büyütüp bu zamani taksitle geri ödenmesini bekleyenler var.
Aynen arttıgını düşünüyorum bu kadar bireysel yaşam arttıgı halde...
2-yuva kursun gozumun bebegi deyip ne ara o yuvanın yikicisi oldu anne babalar
O yuvayı kendininkinin bir uzantısı olarak görüyorlar, oğlunun karısı değil de gelinimiz...
3-zengin koca ruyasi ile yetiştirilen kizlar ile bir isi olsun beni baksin.hatta zengin olsun catir çatır parasini yiyeyim, ev gecindirme vb melekelerden yoksun zihniyetli erkek turleri ölüne kapisir.
4-eskiden insanlar bir sürü cocuk ile evlilik goturebilirken.simdi bir cocuk ile insanlarin tum gerçek yüzleri ortaya cikiyor.evlilik bir çocuğu bile kaldiramaz hale geldi.
Oyle ki ayrılırken cocugu nereye koyacaklarını bilemiyorlar bazıları ...yazık
Ne yazikki annem bir kiz annesi olarak çok haksizlik içinde kaldigini dusunse de arkadan gelen erkek kardesim kazma gibi yetisiyor.kadinlara saygisi yok.babamda yok hadi onu gördu örnek aldi diyebilecegim.burda anneleri savunsalarda cogu erkek annelerinin icraatları farkli.
Benim de babamın 2 kız cocugu var ben dahil...1 erkek torunu oldu, onumuzden cekip ona veriyor o erkek diye....
Kadınlarda da suc var masum değiller. Evlilik odaklı yaşıyorlar. Biriyle tanışınca direk beyaz gelinlik hayalleri kuruyorlar. Bi bismillah de biriyle tanisirsin anlasirsin zaman gecirirsin evlilik sonraki iş. Evlenmek istemiyor diye erkeğe hakaret etmekte gereksiz bence. Uzun iliskisi var ayrilirsam millet ne der diye evleniyor.E çünkü erkek marifetli kadını eş seçer diye...Onlar hizmet edilen biz eden...Bizle evlensin diye gidip bekar evinin boklu klozetlerini temizleriz
Ayy çok güldümBen sorunun boyle adamları secen kadınlarda oldugunu dusunuyorum.
Erkeklerin yarısı dıyelım kı boyle, dıger yarısı da tam aksi.
Aksi yondekılerle beraber olmak varken, sevgiliyken annesı tarafından on kere Aranan adamı sevmek evlenınce degıstırırım sanmak kadının sucu. Arayan annenın degıl.
hay ağzın bal yesinKadınlar çok mu normal?
Teşekkür ediyorum. Gerçekten eş çözmüş sorunu. Bunu yapacak erkek nadirdir zaten. Dolayısıyla bu sorunu şöyle hallettim diyen bir kadın yok galiba forumdaBen birsey yapmadim acikcasi, zaten benim sinirlenmem pek işe yaramadi.
Bu mesafeye tek cozum erkegin kendisi oluyor. Eş birşey yapmadikca gelin aileyi duzeltemez.
Eşim ailesine 182753627 defa habersiz gelmeyin, biz size hiç gelmeyin demiyoruz ama haber verin diye insanca tane tane soyledi ben şahitim kaç kere bunlari konustuguna ama laftan anlamiyorlardi.
Emrivaki yaptiklarinda hosgeldiniz bile demiyordum bazen suratlarina dahi bakmiyordum ama yok illa gelecekler, illa kovmak mi gerekiyordu anlamadim.
Bu mevzulardan dolayi biz esimle geriliyorduk, en sonunda esim baya sert çıkıstı hatta kavga ettiler biraz ailesine "saygi duyun bize, sinirlamiza, eşime" diyerek, insan gibi konuşmaktan anlamiyorlar cunku gerci anlamiyor değiller kendi kizlarina karsi aşırı anlayislilar, herseyden anliyorlar ama konu gelinler olunca "laftan anlamaz" oluveriyorlardi" en cok bu sinir ediyordu beni.
Neyse bu şekilde kestik bu durumlari, artik kimse gelip gitmiyor hatta kapidan borsey birakacak olsalar musait miyiz diye onceden ariyorlar.
"Kadınların efendi adam yerine p.ç tercihi"Sizin karşınıza da eminim ki o çıkmadı hiç dediğiniz erkekler çıkmıştır ama siz onu görmemişsizdir bile. Benim çevremde de böyle arkadaşlarım var sürekli iyi birinin cikmadigindan dertliler ama yemin ederim hiçbir iyiye göz ucuyla bile bakmıyorlar
Bunu demeye gelmiştim. Erkeklere mok atarken bir dönüp kendimize mi baksak acaba?Kadınlar çok mu normal?
Konu sahibesi siz hiç evlenmediniz mi? sanki boşandığını yazmıştınız bir konuda. başkasıyla karıştırmış da olabilir.
suc bunlari ceken kadinlarda.
kicina tekmeye basmayi bilmiyorlar.
erkekler micip sivadikca bizim kadinlarimiz tüy dikiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?