- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Durumunuza üzüldüm.
Yetişme tarzı , örf adetler , gelenekler
Özellikle ataerkil toplum olmamız.
Mesela kız gittiği erkek bittiği yerde zihniyeti.
Bunlar değişmedikçe toplumda aile yapısı da erkek zihniyeti de düzelmez.
Aslında çok ciddi bir sorun annecilik ve tedavi edilmesi gerekiyor.
Simdiki aklim olsa asla evlenmezdim net. Dunya kadinlarin emegiyle dönüyor. Evlilik erkege mükafat ama nankor olduklari icin kiymet bilmiyorlar
Dili sivri , 3 evliliği var hatta birini saçma sapan şekilde açıklamıştı biz bu adamdan olmaz demiştik.Tuhaf biriydi zaten.Dünya insan dolu her türlüsü var işte napıcan.Bundan sonra karşına düzgünü çıkar umarım.Evet aynen sağlı sollu veriyordu ama şimdi sorunlu olan ben oldum...Aniden cok kırıcı laflar edebildiği ortaya cıktı...Bak daha benle yeni görüşmüş insan can atar tekrar görmeye ama o erkek arkadasını tercih etti o akşam daha biz bir yemek bile yiyememişken...
3 evliliğini anlattıklarına dayanarak anlayısla karsılamıstım oysa...Dedim ya dert mutlu olmak değil
benim normal (insan gibi insan) erkek olduğuna inancım kalmadıBen sorunun boyle adamları secen kadınlarda oldugunu dusunuyorum.
Erkeklerin yarısı dıyelım kı boyle, dıger yarısı da tam aksi.
Aksi yondekılerle beraber olmak varken, sevgiliyken annesı tarafından on kere Aranan adamı sevmek evlenınce degıstırırım sanmak kadının sucu. Arayan annenın degıl.
Benim var.benim normal (insan gibi insan) erkek olduğuna inancım kalmadı
O aslında değer verme değil.Anne kosulsuz sevip kabul ediyor, ilgi görmese de arıyor soruyor va.. ama beraber olduğu kadın ilgi istiyor vermeyince şikayet ediyor...Ve karsılastırınca anne değerli oluyor ...Böyle saçma bir zihniyet aynı kefeye koyma durumu
Yaşadığınız mesafe sorunları ve çözüm şekliniz ne oldu özel değilse? Örnek olması için soruyorumErkekler sorunlu olabilir (hepsinin sorunlu
olduğuna katilmiyorum) ama sorunlu erkeklerle evlenip onlari çeken kadinlarda asıl sorun.
Kadinlarin da çoğu erkeklere aşırı yapışıyor, asiri ilgi delisi kadinlarimiz var, erkeksiz duramayan ilişki bitiremeyen bagimli kadinlar çok var, başkasini bulamam korkusu yaşayan filan uzar gider...
Tek sıkıntı erkekler ve anneleri degiller.
O erkekleri birileri çekmeye devam ettigi surece boyle devam ederler, gidip erkegin annesinin yetiştirme tarzina laf soylemek yerine, o annelerin yetistirdiklerini çekmeyeceksin bu kadar basit. Geçmişe çare yok cunku.
Benim karşima sevgili olarakta duzgun erkekler cikmisti tabi evlilik içerisinde neler olurdu bilemiyorum ama ilişki içindeyken gayet duzgun erkeklerdi var yani duzgun erkekler.
Eşimin ailesiyle sorun yaşadim mesela
yeni evliyken mesafee kurmakta sıkıntısı vardi kaynananin, sorunlar oldu ama kalıcı sorunlar olmadi bitti zamanla.
Hayırsız gelin meghanOralarda da aile bağı kuvvetli olmadığı için o şekilde. Elbette her ülkeden arkadaşımız, tanıdığımız gözlemleme imkanımız yok.
Rus arkadaşlarımda da benzer haller var mesela. Ancak bana en çok ilgiltere kraliyet ailesindekş gelin damat kayınvalide ilişkisi de çok despotça gelir.
benim normal (insan gibi insan) erkek olduğuna inancım kalmadı
Hem yabancı hem türk sevgilisi olmuş olan biri olarak bu karakter bozukluğunun ırkla açıklaması yok. Kadınlara değer vermemelerinin sebebi yine biz kadınlarız. Etrafımdaki ilişkilere bakıyorum, 'evlenmem lazım' diyen arkadaşlarımın çoğu kendisini aldatan sevgilileriyle evlendiler. Onlar için önemli olan para ve koca sahibi olmaktı. Kocan yoksa acizsin, beceriksizsin.
Yaşadığınız mesafe sorunları ve çözüm şekliniz ne oldu özel değilse? Örnek olması için soruyorum
bence de boşanınca evi berbat olup evini kendini övenler vardır bu boşanan erkekler evlerinde bir iş yapmıyorlardı ki boşanınca temiz olsunlarKesinlikle kadınsız bu dünya yürümezdi...
Bakıyorum boşanmış erkeklere 45-50 yaşına gelmiş, bi tane kocaman cocugu annede kalan...Evi eşe verip kiraya çıkmış, tek başına, düzenliyim zannedip berbat bi ev düzeni...Tekrar mutlu olabilirim değil de artık hep sex peşinde ve internette kadın avında tiplerle dolu ortalık
bence de boşanınca evi berbat olup evini kendini övenler vardır bu boşanan erkekler evlerinde bir iş yapmıyorlardı ki boşanınca temiz olsunlar3 evlilik yapmış sevgilinizde illa ki sorumsuzluk vardır ki evlilikleri bitmiş.benim bu yakınlarda bir tane doğru yakışıklı iyiliksever bir adam dikkatimi çekti adam 23 yaşında evlenmiş.Allah eşine bağışlasın bizlerin karşısına çıktı muhakkak ama bir şekilde kabul etmedik ( mesela çirkin dedim ve o iyi insanlarda gittiler ben 30 yaşındayken.
Türk kadınların dolayı. Sevgilisinin evini temizlemeyi marifet görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?