Türk annelerinin gözünden görmek istediğim bir derdim

Mutlu olun sizi kalbinizden öpüyorum. Seçimlerinizi hiçbir zaman ailenizi düşünüp yapmayın çünkü aileniz hiçbir zaman sizi düşünmemiş. Bu arada terapiye devam ediyor musunuz? Durumunuz iyiyse hep gidin derim.

Sen bunları haketmedin suç diye baktığın herşey senin çocukluğun ergenliğin gençliğin,anne niye var baba niye var bu hayatta rehber olabilmek için ,sana rehberlik ten çok gardiyanlik yapmışlar be kızım ,tabiki kimseyi dinleme ülke din dil ırk farketmez bütün insanlar için kollektif olan huzur mutluluk sevgi.. lütfen kendine bu eziyeti yapma ömrünü güzel yaşa

Annenin seni onaylamasini takıntı yapmissin ama yapma o bencil biri sadece kendini düşünüyor
Kendini kötü hissetme hiç
Bu zamana kadar zaten üzülmüşsün artık senin de mutlu olmaya hakkın var gorusmeni minimuma indir bence o da belki kardeşin icin

Türkiye'deki doktorlar da ailenizin ebeveyni siz değilsiniz diyorlar . Emin olan zaten aynı ekol ve benzer tavsiye burda da gelecekti. Siz lütfen kendi hayatınızı kurun . Hikayenize inanılmaz üzüldüm ancak gücünüze de hayran kaldım

Yurt disi yada turkiye ne far eder.
Kac yasina gelmissin, sorunlar bitmiyorsa sen bitireceksin.belli bir yasta bunu ihrenmis olmalisin artik.
Kaldiki bu kadar olay yasatmislar hasta etmisler seni. İntiharmi ediyor, et anneligjjimi gordum derdim ben, umurumda olmazdi.
Toksit kisilikler asla degismez. İlerde bakicak komsesi yoksa ondan yapismisdir sana su an…

Not: yurt disinda yasiyorum

Dünyanın her yerinde size denecek şeyi söylemişler zaten. din adamları dahil(her inançtan) bu sözü duyarsınız her yerde. 30 yaşında çok gençsiniz daha. Hayatınızın seyri bambaşka olabilir. Size bu kadar zarar veren insanlar gözünüzün nuru olsa uzak durulasıdır. İçiniz rahat olsun, kendinizi suçlamayın. Yeterince zarar görmüşsünüz. Ve anneniz intihar etmez emin olun. Çocuklarını hasta eden anne babalar da bunu yapmadan önce intihar edebilirler zaten. Daha iyi olur. Kardeşinize yardım edebilirseniz kurumlar aracılığı ile edin. Ama uzak durun.

nasılsınız? umarım ailenizden uzak durarak kendinize hakettiğiniz değeri veriyorsunuzdur

Ailenden uzak durmalısın. Tamamen kes at demiyorum ama iletişimini azaltmalısın. Çünkü senin psikolojini hala bozabiliyorlar. Kardeşine çok üzüldüm. Mümkün olduğunca onun yanında destek ol, gelişmesine yardım et. Herkes anne baba olamıyor maalesef. Belkide onların da psikolojik sorunları vardır. Onlar kendilerine fayda sağlayamazken inan sana hiç bir faydaları olmaz. Bu hayat senin ve yaşamaya devam ediyorsun, düzenini devam ettirmek ve huzurlu olmak en büyük hakkın...

Üzgünüm ama annen ve baban narsist. Sen yillarca dayak yerken yuzune vurma aman diyen kadin bir kere dayak yiyince bosanmaya kalkismasindan belli bencilligi. Ayrica anladigim kadariyla babanda da aşağılık kompleksi var. O kendisini zaten sevemiyor, baskasini nasil sevsin ki? O ne ki ondan çıkan ne olsun? Diye dusunuyor. Seni bu yasina kadar cok güzel manipüle etmişler. Sen 30 yasina kadar onlar icin yasamissin. Biraz da kendin icin yasa. Sen kendi parasini kazanan, ayaklari üstünde durabilen bir kadınsın. Bu döngüden cikmak senin elinde. Ve sana bir gercegi daha soyliyim icindeki cocuk onlarin sana yasattiklari icin pisman olsun istiyor, seni aslinda sevdiklerini duymak istiyor ama uzgunum onlar bunu sana hic bir zaman veremeyecek. Senin onlarin sevgisine ihtiyacın yok. Sadece kendini sev. Ve unutma yaşadığın hiçbir şey senin yüzünden değildi…ayrica benim kocam da yabancı ve çok mutlu bir evliliğim var.

Annenıze maddi yardım ve destek yaptınız için bence en sevdıgı sızsınız. 14 yasındakı kardesıne ön ayak ol onun hayatı kötü olmasın. Annemle de konuşma. Her gördüğünde travmaların coşuyor baksana. Annem hep kendını düşünmüş. Psıkopat

Anneniz ve babanız bok yesin. Tabi ki ayrıl o evden kendi hayatını kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…