Ailem çok cahil

ya ben şimdi gördüm engellilik durumunu özür dilerim tam okumamışım
işyerlerinin engelli kontenjanından aldığı bir sürü insan var işkur'daki ilanları ve kariyer.net gibi yerlerdeki ilanları inceleyebilirsin kahveciler de yine aynı şekilde alıyor neredeyse her yer çalışan alıyor bu şekilde
okuma yazmada sıkıntı yaşıyor musun?
Engel olarak sadece gözlerimde sıkıntı var başka bir durum yok bende okumam yazmam iyi hiçbir sıkıntısı yok sadece göz

Ilk kiz cocugu musun bende benzee seyler yasadim
Evin ikinci çocuğuyum ablam da çok sitres yaşadı ama ailem okuyor diyor 3 senedir pek evdeki durumlara asla karışmaz ne ev işi sorumlulukları falan asla almaz okuyorum diyor şuan mezun dershaneye gidiyor onun adına mutluyum da gel gör ki ben

Ailem çok cahil ne yapacağım bilmiyorum ölsem böyle yaşamaktan iyidir 18 yaşındayım insan gibi giyinmiyorum kapanmak istemediğim için bana dizime kadar tuniker alıyorlar kapalı kıyafetler giyiyorum komik duruyor dışarıya çıkmamız yasak gezmek yasak arkadaş edinemiyoruz hangi arkadaş 7/24 telefon ile mesajlaşır herkes geziyor dolaşıyor evde oyun oynuyorum sanki biri ölmüş sen erkekmisin evlensen eve gelse eve almam hayırsız evlat çok cahiller olduğundan fazla hep böyle hayat geçmiyor babam telefon ile oynadığımı görse telefonu kaldırır ite davranır gibi bana davranıyorlar en son yemek yaptım inanın bana en az 3 saat mutfakta idim herşey hazır sadece bir şey kaldı elimi kestim yanlışlıkla Allah senin belanı versin geber daha beter ol o bıçak yeni aldım diye bela okudu ben de orda elimi kesmiştim çok fena diğer kardeşlerime böyle davranılmıyor sadece bana böyle davranılıyor onlar bir şey yapmak istemese sorun yok ama ben yapmasam hayırsız oluyorum o kadar ailemin elinde yoruldum sadece babam eve para getirir annem temizlik yapar diye şükür ediyoruz
Hayat bana sorunlara değil çözüme odaklanılması gerektiğini öğretti. Günlerce konuşsanız da sorunlarınız değişmeyecek, siz daha güçsüz, hevessiz olacaksınız.

Hayat bana sorunlara değil çözüme odaklanılması gerektiğini öğretti. Günlerce konuşsanız da sorunlarınız değişmeyecek, siz daha güçsüz, hevessiz olacaksınız.
Farkındayım buraya yazma sebebim kimseye anlatamıyor olmamdı insanın bazen bazı şeyleri anlatma ihtiyacı oluyor çözümlerin farkındayım ne yapmam gerektiğinin farkındayım

Engel olarak sadece gözlerimde sıkıntı var başka bir durum yok bende okumam yazmam iyi hiçbir sıkıntısı yok sadece göz
çok güzel. o zaman etraflıca bi araştır seçenekleri ona göre bir hedef belirle kendine. hepsini telefondan yapabilirsin yine. hedefin olursa daha kolay olur yolu yürümen. sana güç olur. yolun açık olsun.

O zaman ne güzel, umuyorum ki çözümler üzerinde çalışmaya başlamışsınızdır

çok güzel. o zaman etraflıca bi araştır seçenekleri ona göre bir hedef belirle kendine. hepsini telefondan yapabilirsin yine. hedefin olursa daha kolay olur yolu yürümen. sana güç olur. yolun açık olsun
Çok teşekkürler ederim hepinize ben bunları başka bir sitede yazdığımda benimle alay etmişlerdi o kadar yazdınız benim için çok teşekkürler ederim ❤️ iyiki varsınız

Çok teşekkürler ederim hepinize ben bunları başka bir sitede yazdığımda benimle alay etmişlerdi o kadar yazdınız benim için çok teşekkürler ederim ❤️ iyiki varsınız
Siz de iyi ki varsınız. İçiniz daralırsa ya da vazgeçecek kadar güçsüz hissederseniz yine yazın siteye. Burada zor durumları aşmış kadınlar var. Eminim ki siz de onlardan bir tanesi olacaksınız.

Back
X