Tüp bebek hemşiresiyim

Hiç gücüm yok biliyormusun eşim hala inanmak istemiyor bu negatife doktor da bugün ümitli konuşunca artık bıraktım salı gününe kadar daha dursun bakalım artık çok yoruldum. Ben iğne olamayan, evlenirken bile kan tahlili için kan veremeyen bir insandım bu süreç bana çok ağır geldi. Şimdi ufacık bir umudu var bıraktım yaşasın belki gerçekten değer anca yükselir bilemiyorum...
Büyün dualarım seninle canımsın çok iyi anlıyorum hep hayırlısını dıledık hepımız seneledır bunu beklıyoruz dua edelim salıyı bekle bı muhakkak testte negatif görüp pozitife dönen bi çok ınsan var.Süreç zor mesakatlı ben resmen yaşlandığımi hissediyorum.Kapıların cıceklı papatyalı yollara çıksın duam seninle 🌸

Büyün dualarım seninle canımsın çok iyi anlıyorum hep hayırlısını dıledık hepımız seneledır bunu beklıyoruz dua edelim salıyı bekle bı muhakkak testte negatif görüp pozitife dönen bi çok ınsan var.Süreç zor mesakatlı ben resmen yaşlandığımi hissediyorum.Kapıların cıceklı papatyalı yollara çıksın duam seninle 🌸
Çok teşekkür ederim cnmm Allah bin kere razı olsun 🤲 hamislerin duası kabul olur bol bol dua edin bana ❤️😍

Canım benim ya inan ki çok iyi anlıyorum seni..
Bende 4yildir uğraşıyorum...
İnşallah Rabbim pozitife döndürsun sağlıkla..
Eğer olmadı ise de en kısa zamanda ummadığın anda sağlıkla bir evlat versin canı gönülden istiyorum dua ediyorum sana 🤲🤲❤️❤️❤️
Amin cnm inşallah 🤲🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin konseyi aratmasın

Benim bı kaybım var elimde değil gerçekten
ben ,mayısta dıs gebelık gecırdım..
gecen sene kımyasal gebelık gecırdım ..
ama ıyı dusunup dua edıyorum yoksa benımde gecmısım de kayıplar var ..
Rabbm saglıkla hayırlı evlatlatlar versın bıraz ıcını ferah tut..

ben ,mayısta dıs gebelık gecırdım..
gecen sene kımyasal gebelık gecırdım ..
ama ıyı dusunup dua edıyorum yoksa benımde gecmısım de kayıplar var ..
Rabbm saglıkla hayırlı evlatlatlar versın bıraz ıcını ferah tut..
6 aylık kaybettım hiç ummadığım bı anda kocamandı yanı bende tabıkı travma bıraktı rabbım bı daha yaşatmasın

13üne çağırdı sen naptın
hadı hayırlısı ınsallaahh, saglıkla kese ve kalp atımlarını duyalım canım..
bende dun kan verdım degerım artmıs guzel dedı doktor, 9unda kontrole gıdecegım bende.
saglıklı bır sekılde gorelım kese ve bebısı Allahım :dua: :KK200:

İyiyim cnm çok şükür yarın sabah kan vermeye gidicem olursa çok büyük sürpriz olucak 🤲 kasığımın sol tarafına birşey batıp çıkıyor gibi oluyor arada ara yokluyor

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Aleykum selam ben tup bebek tedavisi gordum malesef keseyi gorduk ama kalp atisi olmadi 😔 doktorum kurtaj yapilmasi gerektigini soyledi transfer oldugum yeri aradim kurtaji onermiyoruz rahime zarar verir ilacla dusur veya kendi duşsun dedi napicagimi sasirdim bilgilendirirseniz sevinirim

Aleykum selam ben tup bebek tedavisi gordum malesef keseyi gorduk ama kalp atisi olmadi 😔 doktorum kurtaj yapilmasi gerektigini soyledi transfer oldugum yeri aradim kurtaji onermiyoruz rahime zarar verir ilacla dusur veya kendi duşsun dedi napicagimi sasirdim bilgilendirirseniz sevinirim
Üzüldüm 🥺
Kaç haftalık sin canım ?
İlaçla naisl düşecekmis ?

Back
X