- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.642
- 248
Ah canım ya,30 aralikta transfer oldum son adet tarihine gore hesapliyolar 9 hafta olduBende bilmiyorum ilacla düsüruldugunu ilk defa duydum
Sonradan oluşma durumu yok mu başka bir doktora daha görün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım ya,30 aralikta transfer oldum son adet tarihine gore hesapliyolar 9 hafta olduBende bilmiyorum ilacla düsüruldugunu ilk defa duydum
2 3 doktora gittim kesenin sekli degismis artik dedi doktor gelisme olmaz dediAh canım ya,
Sonradan oluşma durumu yok mu başka bir doktora daha görün
Çok Üzüldüm canım Rabb'im sağlıkla tekrardan nasip etsin inşallah2 3 doktora gittim kesenin sekli degismis artik dedi doktor gelisme olmaz dedi![]()
İnsallah bi sorun yoktur cok zor cunku psikoloji bakimindan hayirlisiyla kucagina alirsin insallahÇok Üzüldüm canım Rabb'im sağlıkla tekrardan nasip etsin inşallah![]()
Benimde dün kontrolüm vardı doktor kesemi. Düzensiz buldu..
Kese kanarinda kanama alanı var..
Bakalım bende haftaya tekrar kontrol olcam.
22ocakta transfer olmuştum
Evet psikolojisi çok zor gerçektenİnsallah bi sorun yoktur cok zor cunku psikoloji bakimindan hayirlisiyla kucagina alirsin insallahbenimkide bu sekil
![]()
Tabi ki oyle hersey rabbimin elinde ol der olu verir kalp atisi duyulduysa sıkıntı olmaz insallahEvet psikolojisi çok zor gerçekten
Aminnn
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana da kuzum eğer yiyecek ekmeği var ise geliyor yavrular
Yok kuzum daha minik bizimki haftaya tekrar gidecegiz ,5haftalik.suanTabi ki oyle hersey rabbimin elinde ol der olu verir kalp atisi duyulduysa sıkıntı olmaz insallah![]()
İnsallah duyarsiniz dualarim sizinle olcak insallah rabbim herkeze nasip etsinYok kuzum daha minik bizimki haftaya tekrar gidecegiz ,5haftalik.suan
Allah razı olsun canım benimİnsallah duyarsiniz dualarim sizinle olcak insallah rabbim herkeze nasip etsin![]()
Amin insallahAllah razı olsun canım benim
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda![]()
Gittiniz mi doktora durumunuz nedir acaba merak ettimYok kuzum daha minik bizimki haftaya tekrar gidecegiz ,5haftalik.suan
canımmm dün gittik, maalesef pek güzel haberler alamadım..Gittiniz mi doktora durumunuz nedir acaba merak ettim![]()
Yaa cok uzuldumcanımmm dün gittik, maalesef pek güzel haberler alamadım..
kesem hala duzensız ve saglıklık gebelık tanısı kondu..
kendı doktorum harıc rısklı gebelık doktorlarıda baktı görüşleri aynı..
maalesef ılacları kestık dusuk yapmayı beklıyorum..
olmaz ıse hap verdıler, oda olmaz ıse kurtaj dedı doktorum![]()
amin canım, Rabbımın verdıgınde de vermediğindede bir hayır vardır..Yaa cok uzuldumolsun vardir bunda da bir hayır rabbim en kisa zamanda yine guzel haber aldirir insallah
![]()
Yaa cok uzuldumcanımmm dün gittik, maalesef pek güzel haberler alamadım..
kesem hala duzensız ve saglıklık gebelık tanısı kondu..
kendı doktorum harıc rısklı gebelık doktorlarıda baktı görüşleri aynı..
maalesef ılacları kestık dusuk yapmayı beklıyorum..
olmaz ıse hap verdıler, oda olmaz ıse kurtaj dedı doktorum![]()
amin canım, Rabbımın verdıgınde de vermediğindede bir hayır vardır.
amin canım, Rabbımın verdıgınde de vermediğindede bir hayır vardır..
sabır düşüyor bize ..
4yıldır sabrettık .. devam edeceğiz.
ınsallah bırgun saglıkla kavusurum..
.
sabır düşüyor bize ..
İnsallah alirsinizamin canım, Rabbımın verdıgınde de vermediğindede bir hayır vardır..
sabır düşüyor bize ..
amin canımm, hepımıze saglıkla versın AlllahımYaa cok uzuldumolsun vardir bunda da bibhayir rabbim en kisa zamanda yine guzel haber aldirir insallah
İnsallah alirsiniz![]()
İlk dusugunuz mu benim kanamam daha durmadi 1 hafta oldu pazartesiye doktoruma gidicem endise ediyorum bu kadar uzun surebilir miamin canımm, hepımıze saglıkla versın Alllahım
senınde mı dusuk oldu?İlk dusugunuz mu benim kanamam daha durmadi 1 hafta oldu pazartesiye doktoruma gidicem endise ediyorum bu kadar uzun surebilir mi