Tüp bebek hemşiresiyim

senınde mı dusuk oldu?
benım bır kımyasalım var bır dıs gebelıgım buda dusuk olacak saglıksız gebelık..
ama sanırım bıraz uzun surebılıyormus ama sen yınede doktora gıt canım..
Evet kese bozuk diye ilaclarimi birakmistim bende gecen cuma gunu ilk tup bebek denemem di simdi fitoterabi yontemini deniyoruz insallah hayirli sonuc alabilirz

Evet kese bozuk diye ilaclarimi birakmistim bende gecen cuma gunu ilk tup bebek denemem di simdi fitoterabi yontemini deniyoruz insallah hayirli sonuc alabilirz
aynı durum benımkıde ,
kendılıgınden mı geldı kanaman? bende dun bıraktım ılaclarımı..
fitoterapı derken ne kullanıyorsunuz?
aminn inşallaahh hayırla gelsın yavrularımız

aynı durum benımkıde ,
kendılıgınden mı geldı kanaman? bende dun bıraktım ılaclarımı..
fitoterapı derken ne kullanıyorsunuz?
aminn inşallaahh hayırla gelsın yavrularımız
Evet ilaclari biraktiktan 2 gun sonra dusuk oldu kendiliginden geldi
Ertan cevizci doktorun adi azospremi oldugu icin esim ona gitmeye karar verdik bitkisel ilac cok arastirdik hastalarida yorum yapmis memnun iyilesen hasta cok hayirlisiyla bizimkide iyi olur hayirli haber aliriz 🤲

Evet ilaclari biraktiktan 2 gun sonra dusuk oldu kendiliginden geldi
Ertan cevizci doktorun adi azospremi oldugu icin esim ona gitmeye karar verdik bitkisel ilac cok arastirdik hastalarida yorum yapmis memnun iyilesen hasta cok hayirlisiyla bizimkide iyi olur hayirli haber aliriz 🤲
anladım canım benımde bugun cok sancım var eve kendımı atsam yatıcam..
çok pıhtılı mı oldu kanaman?
hadı ınsallah şifa olsun ve kendılıgınden gelsın bebegın,
Allahım hayırlı saglıklı evlatlar versın.

anladım canım benımde bugun cok sancım var eve kendımı atsam yatıcam..
çok pıhtılı mı oldu kanaman?
hadı ınsallah şifa olsun ve kendılıgınden gelsın bebegın,
Allahım hayırlı saglıklı evlatlar versın.
Amin cnm Baya agrili gecti benim parca geliyodu evet korktum hatta tup bebek yaptigim yer kurtaji onermedi rahme zarar veriyo diyo o yuzden katlandim rabbim kolaylik versin evde dinlen ama yurumek iyi geliyo evde yurus yap bol bol rahat oluyo

Amin cnm Baya agrili gecti benim parca geliyodu evet korktum hatta tup bebek yaptigim yer kurtaji onermedi rahme zarar veriyo diyo o yuzden katlandim rabbim kolaylik versin evde dinlen ama yurumek iyi geliyo evde yurus yap bol bol rahat oluyo
evet doktor da pıhtı gelecek dedi, ay inşallah bende kurtaj olmadan atlatırım ..
haftasonu atlatrıım ınsallah.
iş yerinde olmaktan korkuyorum..
amın canımm

ınsallah benımde kalan embrıyoalrım saglıklıdır suan transfer olmak bıle cok korkutucu gelıyor.. :(

evet doktor da pıhtı gelecek dedi, ay inşallah bende kurtaj olmadan atlatırım ..
haftasonu atlatrıım ınsallah.
iş yerinde olmaktan korkuyorum..
amın canımm
İnsallah ama agri kesici yazdirin kolay atlatirsiniz insallah 🙂🙏 benim 1 hafta oldugu halde parca gelmeye devam ediyo evde durmaniz daha iyi bence 🙂

İnsallah ama agri kesici yazdirin kolay atlatirsiniz insallah 🙂🙏 benim 1 hafta oldugu halde parca gelmeye devam ediyo evde durmaniz daha iyi bence 🙂
cytocet dıye bır ılac verdı kanama gelmez ıse onu ıcıceksın dedı.
agrı kesıcı ne ıcıyorsun?
maalesef canım ızın alamam artık, süreçte baya ızın kullandım ınsallah cok yogun bır kanamam olmaz ..
haftasonu agır kısmını atlatırım ınsallah..

cytocet dıye bır ılac verdı kanama gelmez ıse onu ıcıceksın dedı.
agrı kesıcı ne ıcıyorsun?
maalesef canım ızın alamam artık, süreçte baya ızın kullandım ınsallah cok yogun bır kanamam olmaz ..
haftasonu agır kısmını atlatırım ınsallah..
İnsallah fazla kanama almaz ama eger benim ki gibi agrili olursa is yerinde cok zor gecer rabbim kolaylik versin insallah

Kaçıncı gününüz bilmiyorum ama 3.gün embriyosu ise 12.günde, 5.gün embriyosunda 10.gün bu sonucu aldıysanız maalesef sonuç negatif
Merhaba hemşire hmm benim de size bir sorum olacak. 5. gün embriyosu 9. günüm transferin erken gebelik negatif çıkıyor. yarın test günüm olsaydı silikte olsa çıkmazmıydı

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Böyle bir şey yapmanız teşekkür ederim 🙏
Benim sorun şu dondurulmuş beşinci gün embriyosu ile hamile kaldım transfer tarihi 27 Şubat şu an kaç hafa kaç günlük hamile oluyorum ? Geçici menopoz durumum falan oldu ben hesaplayamıyorum

Back
X