Tüp bebek hemşiresiyim

Yok cnm yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapıcam nasipseee ❤️❤️ eşimede kart aldım böyle kazinkazan şeklinde hediye çeki kaziyinca baba oluyorsun yazısı çıkacak nasipse ayyy inşallah olur vardır da 😍 çok heyecanlıyım yaa

Yok cnm yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapıcam nasipseee ❤️❤️ eşimede kart aldım böyle kazinkazan şeklinde hediye çeki kaziyinca baba oluyorsun yazısı çıkacak nasipse ayyy inşallah olur vardır da 😍 çok heyecanlıyım yaa
Ya çok ıyıııııı🥰🥰🥰🤲🏻Hadi insaallahhh dualarım senınle inşallah arkadaşım🤲🌸

Selam kızlar.

Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.

Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah 🙏
Merhaba ,Ocak 16 da adet oldum,17 Ocak adet ikinci günü tüp bebk ignelerine basladik , yumurtalarim geç büyüdüğü söylendi dün son olarak çatlatma iğnesini vurdum bugün boş geçti yarın yumurta toplama işlemi var, benim sorum şu ben 24-25 günde bir adet olurum yani normal olsaydık Şubat 10 adet olacaktım , pazartesi transfer olursa normal adet günüm yaklaşmış olacak bu durum tüp bebeğin tutunup tutunmama durumunu etkilermi teşekkür ederim

Merhaba ,Ocak 16 da adet oldum,17 Ocak adet ikinci günü tüp bebk ignelerine basladik , yumurtalarim geç büyüdüğü söylendi dün son olarak çatlatma iğnesini vurdum bugün boş geçti yarın yumurta toplama işlemi var, benim sorum şu ben 24-25 günde bir adet olurum yani normal olsaydık Şubat 10 adet olacaktım , pazartesi transfer olursa normal adet günüm yaklaşmış olacak bu durum tüp bebeğin tutunup tutunmama durumunu etkilermi teşekkür ederim
Canım.benim transfer de normal de gösterilen regl tarihinden 1hafta önce transferim oldu.benimki dondurulmuş embriyodu seninki taze transfer sanırım

Back
X