- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Korktum ya bisey daha sorcam sımdı ne kadarlık oluyor peki kaç günlüklerHayır gayet iyi..
3.gun embriyosu senin ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktum ya bisey daha sorcam sımdı ne kadarlık oluyor peki kaç günlüklerHayır gayet iyi..
3.gun embriyosu senin ondan
Google a tup bebek gebelik hesaplama ya canım oraya 3.gun embriyosu seç birde Transfer tarihi hemen çıkıyorKorktum ya bisey daha sorcam sımdı ne kadarlık oluyor peki kaç günlükler
Tamam canım bakım biGoogle a tup bebek gebelik hesaplama ya canım oraya 3.gun embriyosu seç birde Transfer tarihi hemen çıkıyor
Tamam canım bakım b
Bişey olmaz korkma dedi tüp bebek hemşirem canımÇok şükür çok şükür güzelce artar ilerler inşallahkanaman için birse dediler mi gülüm
Çok sevindimm canım hadi bakalım hayırlısı olsun bayrağı çektinizBenimde oylecanım..kan değerim çıktı 367şükürler olsun sağlıkla gelsin dünyamıza.. darısı tüm bekleyenlere
Aminn. CanimmÇok sevindimm canım hadi bakalım hayırlısı olsun bayrağı çektinizAllah sağ salim kucağıniza almaya nasıp etsin
Napıyosun canım nasılsınÇok sevindimm canım hadi bakalım hayırlısı olsun bayrağı çektinizAllah sağ salim kucağıniza almaya nasıp etsin
İyiyimm cnm eczaneye gttim estrofem ile erken gebelik testi aldımNapıyosun canım nasılsın
oyy hadı perıııı guzel haberlerını beklıyoruzİyiyimm cnm eczaneye gttim estrofem ile erken gebelik testi aldımçok heyecanlıyım korkuyorum
Yok yarın daha canımkan verdın mı canım?
ne cıktı![]()
Yaptın mı testtttİyiyimm cnm eczaneye gttim estrofem ile erken gebelik testi aldımçok heyecanlıyım korkuyorum
İnşallah yarın sabah testimi aticam buraya papatyaoyy hadı perıııı guzel haberlerını beklıyoruz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
heyecanla beklıyorumİnşallah yarın sabah testimi aticam buraya papatya![]()
Ya çok ıyııııııYok cnm yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapıcam nasipseeeeşimede kart aldım böyle kazinkazan şeklinde hediye çeki kaziyinca baba oluyorsun yazısı çıkacak nasipse ayyy inşallah olur vardır da
çok heyecanlıyım yaa
İnşallah kızlarYa çok ıyııııııHadi insaallahhh dualarım senınle inşallah arkadaşım
![]()
Merhaba ,Ocak 16 da adet oldum,17 Ocak adet ikinci günü tüp bebk ignelerine basladik , yumurtalarim geç büyüdüğü söylendi dün son olarak çatlatma iğnesini vurdum bugün boş geçti yarın yumurta toplama işlemi var, benim sorum şu ben 24-25 günde bir adet olurum yani normal olsaydık Şubat 10 adet olacaktım , pazartesi transfer olursa normal adet günüm yaklaşmış olacak bu durum tüp bebeğin tutunup tutunmama durumunu etkilermi teşekkür ederimSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Dua et salavat çek rahatlatırİnşallah kızlarakşamları böyle icim sıkılıyor gibi oluyorum normalde aşırı enerjik bir insanım ama içime bi saf girmiş gb böyle çok tuhaf bı ruh hâli içindeyim ben ya bilmiyorum
![]()
Canım.benim transfer de normal de gösterilen regl tarihinden 1hafta önce transferim oldu.benimki dondurulmuş embriyodu seninki taze transfer sanırımMerhaba ,Ocak 16 da adet oldum,17 Ocak adet ikinci günü tüp bebk ignelerine basladik , yumurtalarim geç büyüdüğü söylendi dün son olarak çatlatma iğnesini vurdum bugün boş geçti yarın yumurta toplama işlemi var, benim sorum şu ben 24-25 günde bir adet olurum yani normal olsaydık Şubat 10 adet olacaktım , pazartesi transfer olursa normal adet günüm yaklaşmış olacak bu durum tüp bebeğin tutunup tutunmama durumunu etkilermi teşekkür ederim