- 9 Kasım 2015
- 6.120
- 10.954
- 248
Merhaba. En kesin sonuç kan testidirMerhaba hemşire hmm benim de size bir sorum olacak. 5. gün embriyosu 9. günüm transferin erken gebelik negatif çıkıyor. yarın test günüm olsaydı silikte olsa çıkmazmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. En kesin sonuç kan testidirMerhaba hemşire hmm benim de size bir sorum olacak. 5. gün embriyosu 9. günüm transferin erken gebelik negatif çıkıyor. yarın test günüm olsaydı silikte olsa çıkmazmıydı
Merhaba son adet tarihinden itibaren hesaplanıyorBöyle bir şey yapmanız teşekkür ederim
Benim sorun şu dondurulmuş beşinci gün embriyosu ile hamile kaldım transfer tarihi 27 Şubat şu an kaç hafa kaç günlük hamile oluyorum ? Geçici menopoz durumum falan oldu ben hesaplayamıyorum
Zoladex kullandım adet olmamak için ocakta transferim adet olmadan gerçekleşti . Transfer gününe kadar bebek kaç günlük olmuş oluyor ?Merhaba son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor
Merhaba benim de sorum olacakti. Kesem göründü ama beta istenilen yükseklikte olmadığı için Dr 10 gün daha bekleyelim dedi. Ne yapacağımı şaşırdım acaba ihtimaller ne olabilir ya da ne yapmam lazım.Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba. Gelişimi durmuş olabilir, boş kese olabilir maalsef... İnşallah öyle değildir. 10 gün dediyse doktorunuz bekleyin sadece. Panik yapmadan. Maalesef sizin veya başkasının yapacağı bir şey yok beklemekten başkaMerhaba benim de sorum olacakti. Kesem göründü ama beta istenilen yükseklikte olmadığı için Dr 10 gün daha bekleyelim dedi. Ne yapacağımı şaşırdım acaba ihtimaller ne olabilir ya da ne yapmam lazım.
Teşekkür ederimMerhaba. Gelişimi durmuş olabilir, boş kese olabilir maalsef... İnşallah öyle değildir. 10 gün dediyse doktorunuz bekleyin sadece. Panik yapmadan. Maalesef sizin veya başkasının yapacağı bir şey yok beklemekten başka
Kimse yokmuMerhaba ben gonapeptyl iğnesi kullanıyorum tüp bebekk öncesi verdiler ama iğne fayda ediyormu hiç farkında değilim nasıl bir değişim oluyor bilgisi olan varmı
Merhaba ben gonapeptyl iğnesi kullanıyorum tüp bebekk öncesi verdiler ama iğne fayda ediyormu hiç farkında değilim nasıl bir değişim oluyor bilgisi olan varmıSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Merhaba,Selam kızlar.
Merhaba, rahim kalınlığı 8,5 çıktı. E2 156 progestan 0,4. İlaçlara başladım 1 nisanda transferim olacak inşallah. Duphaston da vermiş doktorum ben önceden adet söktürücü olarak kullanmıştım. Tüp bebek tedavisinde neden duphaston kullanılıyor? Bide rahim kalılığım iyi mi? Cevap verirseniz teşekkür ederimSelam kızlar.
Selamlar, benim opu sonrası ikinci adetim 12 gün gecikmisti ..Lupetta merhabalar, tamda bu konuda bilgisi olan birilerine danışmaya ihtiyacım vardı sizin konunuz çıktı karşıma
11 şubatta opu oldum sonrasında 10 gün sonra adet oldum ve şuanda ikinci adetimi de olunca transfere gideceğim.. Fakat şöyle bir sorun var adet tarihim 6 gün geçti vucudumda herhangi bir belirti de yaşamıyorum genelde adet öncesi semptomlarını şiddetli yaşayan biriyimdir ve adetlerim daima düzenidir... Sorum şu bu gecikme neye bağlı olabilir acaba?? 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı, bugün tedavi olduğum merkezi aradığımda kan testi istediklerini ona göre bir yok izleyecekleirni söylediler yarın vereceğim kısmetse.. Sizce idrar testini de tekrar etmelimiyim gebelik söz konusu olabilir mi? Ya da opu sonrasında dinlenme sürecinde bu gecikmeler normalmidir.
E2 46 çıktı bende mesela bu iyi birseymi anlamıyorum bundan.fsh 14.40 çıktı bunu biliyorum 10 altı olması lazım.gerci doktor fsh 15 altına dusurursek çok iyi demişti.anlayan varsa E2 hakkında bilgi verebilirmiMerhaba, rahim kalınlığı 8,5 çıktı. E2 156 progestan 0,4. İlaçlara başladım 1 nisanda transferim olacak inşallah. Duphaston da vermiş doktorum ben önceden adet söktürücü olarak kullanmıştım. Tüp bebek tedavisinde neden duphaston kullanılıyor? Bide rahim kalılığım iyi mi? Cevap verirseniz teşekkür ederim