Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba benım 5 tane kimyasal gebelıgım oldu doktor Tüb bebek önerdi kan pıhtılaşması Çar bende 2 genımde bebek gelısmıyor kese oluşmadan 6 haftada düşüyor tüb bebek faydalı olur mu sizce benim gıbı aynı durumu yaşayan var mı neler yaptınız

Negatif oldu 😢😢
16753157701601523685411329054499.webp

10.gün sabahı 5.gun embriyosu olsa çıkardı zaten kuzum bence
Telaşa kapılma bı bellı olmazken döllenmiştir kanı bı görelim şimdi moral bozup olacak olanı da engellemiş olmayalım lütfen moralını yüksek tut 🤲🏻Dualarım seninle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar normal hastane aciline gttim biz buna bakmayız kadın doğuma git dediler bende doktoruma çıktım kan testi istedim hatta dişim ağrıyor ilaç kullanamıyorum bakalım dedim daha çok erken baksakta şuan çıkmaz ki dedi daha 10.gun dedi hemşire yaptığınız idrar testleri sizi hüsrana uğratacak sonuçlar verebilir en doğru zaman 15.gun dedi gönderdi beni eve kanda çıkmaz dedi herkesin çıkıyor özelde yaptıranlar hep 10.gunde gidiyor bizim doktor niye hala umutlu anlamadım

Kızlar normal hastane aciline gttim biz buna bakmayız kadın doğuma git dediler bende doktoruma çıktım kan testi istedim hatta dişim ağrıyor ilaç kullanamıyorum bakalım dedim daha çok erken baksakta şuan çıkmaz ki dedi daha 10.gun dedi hemşire yaptığınız idrar testleri sizi hüsrana uğratacak sonuçlar verebilir en doğru zaman 15.gun dedi gönderdi beni eve kanda çıkmaz dedi herkesin çıkıyor özelde yaptıranlar hep 10.gunde gidiyor bizim doktor niye hala umutlu anlamadım
ne alaka ya ,
onlara ne .. devlet hastanesı mı ?

Onlar yapmaz canım..
Tıp merkezi ya da özel hastane yapar yâda sağlık ocağında ver
Hiç gücüm yok biliyormusun eşim hala inanmak istemiyor bu negatife doktor da bugün ümitli konuşunca artık bıraktım salı gününe kadar daha dursun bakalım artık çok yoruldum. Ben iğne olamayan, evlenirken bile kan tahlili için kan veremeyen bir insandım bu süreç bana çok ağır geldi. Şimdi ufacık bir umudu var bıraktım yaşasın belki gerçekten değer anca yükselir bilemiyorum...

Hiç gücüm yok biliyormusun eşim hala inanmak istemiyor bu negatife doktor da bugün ümitli konuşunca artık bıraktım salı gününe kadar daha dursun bakalım artık çok yoruldum. Ben iğne olamayan, evlenirken bile kan tahlili için kan veremeyen bir insandım bu süreç bana çok ağır geldi. Şimdi ufacık bir umudu var bıraktım yaşasın belki gerçekten değer anca yükselir bilemiyorum...
Canım benim ya inan ki çok iyi anlıyorum seni..
Bende 4yildir uğraşıyorum...
İnşallah Rabbim pozitife döndürsun sağlıkla..
Eğer olmadı ise de en kısa zamanda ummadığın anda sağlıkla bir evlat versin canı gönülden istiyorum dua ediyorum sana 🤲🤲❤️❤️❤️

Back
X