Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı gunundu bugun kuzum?
ama kanda ver sen yıne,10.gün sabahı 5.gun embriyosu olsa çıkardı zaten kuzum bence
Amin inşallah sizde kucağınıza alıp mis kokusunu koklarsınızama kanda ver sen yıne,
Rabbım en hayırlısını nasıp etsın canım perim
canım benım aminn,Amin inşallah sizde kucağınıza alıp mis kokusunu koklarsınız
Yaptın mı perim seni merak ediyorumİnşallah yarın sabah testimi aticam buraya papatya![]()
Telaşa kapılma bı bellı olmazken döllenmiştir kanı bı görelim şimdi moral bozup olacak olanı da engellemiş olmayalım lütfen moralını yüksek tut10.gün sabahı 5.gun embriyosu olsa çıkardı zaten kuzum bence
KAN VERDIN MI CANIM ??Telaşa kapılma bı bellı olmazken döllenmiştir kanı bı görelim şimdi moral bozup olacak olanı da engellemiş olmayalım lütfen moralını yüksek tutDualarım seninle
Amin canım Allah kabul.etsin bende bol bol Meryem suresi dinleyip dua edip uyup kalmışım bugünTelaşa kapılma bı bellı olmazken döllenmiştir kanı bı görelim şimdi moral bozup olacak olanı da engellemiş olmayalım lütfen moralını yüksek tutDualarım seninle
ne alaka ya ,Kızlar normal hastane aciline gttim biz buna bakmayız kadın doğuma git dediler bende doktoruma çıktım kan testi istedim hatta dişim ağrıyor ilaç kullanamıyorum bakalım dedim daha çok erken baksakta şuan çıkmaz ki dedi daha 10.gun dedi hemşire yaptığınız idrar testleri sizi hüsrana uğratacak sonuçlar verebilir en doğru zaman 15.gun dedi gönderdi beni eve kanda çıkmaz dedi herkesin çıkıyor özelde yaptıranlar hep 10.gunde gidiyor bizim doktor niye hala umutlu anlamadım
Şifa olsun insaallah umudumuz bakiAmin canım Allah kabul.etsin bende bol bol Meryem suresi dinleyip dua edip uyup kalmışım bugün![]()
Verdim canım 200 den 423 e çıkmış 10 gün sonra ultrasonla bakacaz dediKAN VERDIN MI CANIM ??
Harika iki kat artmışVerdim canım 200 den 423 e çıkmış 10 gün sonra ultrasonla bakacaz dedi![]()
Evet develt hastanesine alaka ya ,
onlara ne .. devlet hastanesı mı ?
Onlar yapmaz canım..Evet develt hastanesi
Hiç gücüm yok biliyormusun eşim hala inanmak istemiyor bu negatife doktor da bugün ümitli konuşunca artık bıraktım salı gününe kadar daha dursun bakalım artık çok yoruldum. Ben iğne olamayan, evlenirken bile kan tahlili için kan veremeyen bir insandım bu süreç bana çok ağır geldi. Şimdi ufacık bir umudu var bıraktım yaşasın belki gerçekten değer anca yükselir bilemiyorum...Onlar yapmaz canım..
Tıp merkezi ya da özel hastane yapar yâda sağlık ocağında ver
Canım benim ya inan ki çok iyi anlıyorum seni..Hiç gücüm yok biliyormusun eşim hala inanmak istemiyor bu negatife doktor da bugün ümitli konuşunca artık bıraktım salı gününe kadar daha dursun bakalım artık çok yoruldum. Ben iğne olamayan, evlenirken bile kan tahlili için kan veremeyen bir insandım bu süreç bana çok ağır geldi. Şimdi ufacık bir umudu var bıraktım yaşasın belki gerçekten değer anca yükselir bilemiyorum...