- 23 Ağustos 2017
- 17
- 5
- 29
Sizin ilk denemeniz mi? Ve sorun kimde acaba özel değilse öğrenebilir miyim ? :)Canım ben Bursa'da oturmadığım halde 2 buçuk saat yol tepip geliyorum oraya özel jimer hastanesi doktor Suat Hazer tavsiye ederim Güler yüzlü ve işinin ehli
Ayy içim rahatladı canım benim çok sağolkendiliğinden geçiyor mu ayrıca bir şey yaptınmı ayaklarımı falan sıcak tutmaya çalışıyorum ama nerdeee göbek benden önde gidiyooo
Canım ilk senin topiğin de yazışmıştık çok şükür pozitifi aldım bugün sende uğurlu geldin topiğindeesraamavi dileyen herkese nasip olur inşallah ..
Aynen canım . Çok şükür , sağlıkla devamı gelir inşallahAyyy canımmmm cok sevindimmmn..
Allahim tamamina erdirsin insallah..hepimiz icin..
Okuyan herkese umut olsun hem..ugrastik başardık..
Çöm sağol canım darısı hepimizin başınamaşallah canım hadi gözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza
hayırlı olsun. İnşallah " kızlar yavrum tutundu, kesem göründü..." haberlerinizi de alırız.. :) rabbim gönlünüze göre versinKızlarrrr transferim oldu
Aminnnn Canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun. İnşallah " kızlar yavrum tutundu, kesem göründü..." haberlerinizi de alırız.. :) rabbim gönlünüze göre versin
İlk denememiz olacak bi başlayabilsek:) bende durmadan sorun çıkıyo canım Allah beterinden korusun eşimde sıkıntı yok bende çikolata kisti var prolaktin yüksekliği var bide Demir eksikliği b12 eksikliği bide d vitamini eksikliği çıktı onlar için tedavi görüyorum bi de doğum kontrol hapı kullanıyorumSizin ilk denemeniz mi? Ve sorun kimde acaba özel değilse öğrenebilir miyim ? :)
Çok şükür kuzum geçmişler olsun inşallah tutunur bebişin inşşşşşaaallllaaaahhhh çok içten aminnnKızlarrrr transferim oldu
ilk denemen mi sorun neydi ve kaç yıllık evlisiniz :) çok sevindim gözün aydın darısı tez vakitte başımıza inşallah <3Canım ilk senin topiğin de yazışmıştık çok şükür pozitifi aldım bugün sende uğurlu geldin topiğindeesraamavi dileyen herkese nasip olur inşallah ..
Teşekkür ederim hayırlısıyla tamamı gelir inşallah. Sizlere de darısıCanım
ilk denemen mi sorun neydi ve kaç yıllık evlisiniz :) çok sevindim gözün aydın darısı tez vakitte başımıza inşallah <3
canım geçmiş olsun korma Allah a emanet ol inşallah sağlıkla hiç bişey olmadan çıkarsın hastanedenArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. E olur
Gelmiş geçmiş olsun canım benim yaaaa inşallah bişi olmayacak kötü düşünme sakın nolurArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. E olur
Geçmiş olsun canım Allah'ın izni ile taburcu olursun sağlıkla . olumlu ol stres yaşatma kendine de bebeğedeArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. E olur
İniallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bize de umut olursunuzİlk denememiz olacak bi başlayabilsek:) bende durmadan sorun çıkıyo canım Allah beterinden korusun eşimde sıkıntı yok bende çikolata kisti var prolaktin yüksekliği var bide Demir eksikliği b12 eksikliği bide d vitamini eksikliği çıktı onlar için tedavi görüyorum bi de doğum kontrol hapı kullanıyorum