- 25 Aralık 2011
- 489
- 371
- 37
Korkma canım benim hiç korkma inşallah pozitif sonuç olur inşşşşaaaalllaaaaahhhBenim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var korkuyorum lutfen duanizi eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım benim hiç korkma inşallah pozitif sonuç olur inşşşşaaaalllaaaaahhhBenim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var korkuyorum lutfen duanizi eksik etmeyin
Tatlışım 5. gün embriyosu olunca testi 12 gün olmadan da yapabiliyorsun diye biliyorum@bsrhsn canım benim haklısın Anlatıyorum cumartesi günü OPU oldum,çok korkuyordum ama inanın kızlar hiç bişeycik olmadı,kanama bile yoktu,gayet rahat bir OPU işlemi geçirdim, Hafif bir anestezi ile yaptırdım işlemlerimi,tavsiye ederim...Opu işlemi bitti 1 saat sonra hastaneden çıktım,aslında daha da erken çıkabilirdim ama biraz mızmızlandımDr.yanına gidip işlem hakkında bilgi aldım 10 tane yumurta aldığını 7 tanesine işlem yapacağını diğer 3 tanesinin içinin boş olduğunu öğrendim ve hastaneden ayrıldım.Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtanın 5 tanesinin döllendiğini yarın için (yani 3.gün embiriyosunda ) işlem yapmayacağını söyledi perşembeye kadar (yani 5.gün embiriyosu oluncaya kadar) hergün arayıp bilgi vereceğini söyledi, Hakkımızda hayırlısı bakalım.. 5.gün embiriyosu ile ilgili işlem yaptıran var mı
Tsk ederim inşallah bir yarın olur o pozitifi gorebilirsem duanizi eksik etmeyin lütfenKorkma canım benim hiç korkma inşallah pozitif sonuç olur inşşşşaaaalllaaaaahhh
Dualarımız seninle inşallah meleğin gelmiştir amiiinTsk ederim inşallah bir yarın olur o pozitifi gorebilirsem duanizi eksik etmeyin lütfen
@bsrhsn canım benim haklısın Anlatıyorum cumartesi günü OPU oldum,çok korkuyordum ama inanın kızlar hiç bişeycik olmadı,kanama bile yoktu,gayet rahat bir OPU işlemi geçirdim, Hafif bir anestezi ile yaptırdım işlemlerimi,tavsiye ederim...Opu işlemi bitti 1 saat sonra hastaneden çıktım,aslında daha da erken çıkabilirdim ama biraz mızmızlandımDr.yanına gidip işlem hakkında bilgi aldım 10 tane yumurta aldığını 7 tanesine işlem yapacağını diğer 3 tanesinin içinin boş olduğunu öğrendim ve hastaneden ayrıldım.Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtanın 5 tanesinin döllendiğini yarın için (yani 3.gün embiriyosunda ) işlem yapmayacağını söyledi perşembeye kadar (yani 5.gün embiriyosu oluncaya kadar) hergün arayıp bilgi vereceğini söyledi, Hakkımızda hayırlısı bakalım.. 5.gün embiriyosu ile ilgili işlem yaptıran var mı
Amin canım inşallah Bakalım Perşembe gününe Allah kerim..RABBİM sana da hayırlısını gönlünün muradını versincanim insallah hepsi 5. güne gider ve bebisin sana tutunur. benimde 7 yumurtam toplanmisti 7 side döllendi 4 ü 4. güne kadar gidebildi 2 si 5. gün 1 i 6. gün oldu 5 gün önce bir tanesi transfer edildi digerleri donduruldu.. soyledigin gibi opu en kolayi en zoru bekleme süreci zaman gecmiyo
oo maşallah bebiş 8 haftalık olmuş,ben heycanlıyım Perşembe transferim var nasipse canımama OPU dan sonra olan bu karın şişliği beni mahvetti Hatırlıyormusun sende de olmuşmuyduKizlaaaarrr herkesler iyi mii..?
Bebiş haberleri artıyor maşallahhh..
oo maşallah bebiş 8 haftalık olmuş,ben heycanlıyım Perşembe transferim var nasipse canımama OPU dan sonra olan bu karın şişliği beni mahvetti Hatırlıyormusun sende de olmuşmuydu
Çok şükür kesemizi gördük 8mm olmuş ama kalp atımı için aşagıdan muayene yapmadı bekleyelim dedi buna şükür ler olsunKizlaaaarrr herkesler iyi mii..?
maşallah canım hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımızaÇok şükür kesemizi gördük 8mm olmuş ama kalp atımı için aşagıdan muayene yapmadı bekleyelim dedi buna şükür ler olsun
Ayy içim rahatladı canım benim çok sağol kendiliğinden geçiyor mu ayrıca bir şey yaptınmı ayaklarımı falan sıcak tutmaya çalışıyorum ama nerdeee göbek benden önde gidiyoooHemde nasil bi şişlik..hiç korkma canım benim hem opu hem transfer sonrası şişlik ve gaz çok oldu..
Hayırlı olsun... Darısı bizlerin başına :)Kizlaaaarrr herkesler iyi mii..?
Kesinlikle acele etmiyorsunuz.ne kadar erken o kadar iyi.sorun tespit edildiyse neden bekleyeseniz?Erkek infertilitesinde ankarada prof kaan aydos oneririm.bir nunaradir.erkeklerde tedavi sureci biraz daha uzun olabiliyor.ama erkek infertilitesi asilinca gebelik yakalama orani kadin infertilitesine gore daha yuksek:)Merhaba. Ben Yen'i katıldım. 3 aylık evliyim, 22 yaşındayım. Eşimde sorun olduğunu öğrendik. Tüp bebek önerildi. Bu süreç zorlu mu ? Neler yapmamız gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce hızlı mı hareket ediyoruz ?
Merhaba. Ben Yen'i katıldım. 3 aylık evliyim, 22 yaşındayım. Eşimde sorun olduğunu öğrendik. Tüp bebek önerildi. Bu süreç zorlu mu ? Neler yapmamız gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim. Sizce hızlı mı hareket ediyoruz ?[/QUOT
bence de hızlı hareket etmiyorsunuz. uzun bi süreç çünkü. bize ilk başta acele etmeyin dedi ilk gittiğim doktor, bir yıl dolmadan test bile yaptırmayın dedi. bizde ona uyduk bir yıl buçuk yıl bekledik. sonra eşimin operasyon geçirmesi gerektiğini öğrendik altı ay kadar bekledik. sonra bana aaaa seninde ameliyat olman lazımmış dediler şimdi üçüncü yıl bitiyo ve bizde hala bebek yok ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur bence de . Rabbim yardımcınız olsun...
Ben Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da bir doktora gitmemiz gerekiyor. Allahım iyi insanlarla karşılaştırır inşallahKesinlikle acele etmiyorsunuz.ne kadar erken o kadar iyi.sorun tespit edildiyse neden bekleyeseniz?Erkek infertilitesinde ankarada prof kaan aydos oneririm.bir nunaradir.erkeklerde tedavi sureci biraz daha uzun olabiliyor.ama erkek infertilitesi asilinca gebelik yakalama orani kadin infertilitesine gore daha yuksek:)
Ben de tup bebek tedavisi gordum rezervim azalmaya basladigi icin esimde sorun yoktu.onumuzdeki pazartesi dogumum var kismetse:) kolay bir surec degil ama sonu guzel olabilen bir surec allahin izniyle.dogru merkez secimi isinizi ve surece bakis acinizi kolaylastirir.
Ankara anatolia tup bebek merkezinde tedavi oldum ben.doktorum hakan yarali.ekip teknolojik ekipman super.
Canım ben Bursa'da oturmadığım halde 2 buçuk saat yol tepip geliyorum oraya özel jimer hastanesi doktor Suat Hazer tavsiye ederim Güler yüzlü ve işinin ehliBen Bursa'da yaşıyorum. Bursa'da bir doktora gitmemiz gerekiyor. Allahım iyi insanlarla karşılaştırır inşallah