Tüp bebek korkuyorum

seminfam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
82
13
3
34
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum süreç uzun yorucu transfere 2 gün var. Ama ben çok korkuyorum. Gebelik nasıl birşey ikiz olursa taşıyabilir miyim inşallah dogarlarsa bakmaya gücüm yetecek mi? Evet bunları düşünüyorsam niye bu yola girdin demeniz mümkün ama çocuk sahibi olmak istiyorum ama korkularimida içimde taşıyorum. Böyle hisseden var mı ? Bilmiyorum ilaçlar daha mı çok etkiledi bu korkuları bilmiyorum ama kimseyle konuşmak istemiyorum artık. Böyle konuları çünkü anlaşılmasi çok zor.

Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum süreç uzun yorucu transfere 2 gün var. Ama ben çok korkuyorum. Gebelik nasıl birşey ikiz olursa taşıyabilir miyim inşallah dogarlarsa bakmaya gücüm yetecek mi? Evet bunları düşünüyorsam niye bu yola girdin demeniz mümkün ama çocuk sahibi olmak istiyorum ama korkularimida içimde taşıyorum. Böyle hisseden var mı ? Bilmiyorum ilaçlar daha mı çok etkiledi bu korkuları bilmiyorum ama kimseyle konuşmak istemiyorum artık. Böyle konuları çünkü anlaşılmasi çok zor.
Çok normal korkularınız endişeleriniz, ben de bazen korkuyorum ay girdik bir yola ama bakalım olursa bakabilecek miyim ya depresyona girersem falan diye..
Ama öyle çok istiyorum ki unutuyorum bunları sonra :)

Ay yalnız değilmişim şükür. Benim bütün transferlerimde iki embriyo koydular. İlkinde ben de böyle düşündüm. Ya bakamazsam ya yetemezsem nasıl olacak diye aşırı endişelendim. Sonra tutmadı günlerce ağladım böyle düşündüğüm için mi olmadı diye alakası yok halbuki. Hormonlar işte... İkincide hiç korkmadım ikiz tekiz farketmez sağlıklı olsunlar yeter dedim, gene tutmadı. Üçüncüde doktor iki tane koyarken biri çok iyi durumda içeride bölünür üçüz olur belki dedi. Yine korktum üçüz nasıl bakaym diye endişelendim, yine tutmadı. endişe hep oluyor doğurmadık ama biz de anayız be bence

O heycan stres herkesde oluyo canım Allah yardımcımız olsun bende trasnfer olalı 5 gun oldu hakkımızda hayırlısı ınsallah guzel saglıklı bebişlerimi olur ilaçlar aşırı etkı edıyo ozellıkle iğne benım bazen oturup sebebpsiz yere ağlayasım gelıyo ama emin ol hersey gecıcek sonu guzel olur ınsallah sen her zaman pozitif düşün 🌸🌸🌸

Back
X