- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 42
Cnm slm nerde başladın tedaviye izmir deBen de randevu aldim kizlar 25 ağustosa umarim her sey guzel olur. aydinda yasiyorum izmirde yaptircam yollar biraz yoruyo ama sonucu guzel olsun da gerisi onemli degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm slm nerde başladın tedaviye izmir deBen de randevu aldim kizlar 25 ağustosa umarim her sey guzel olur. aydinda yasiyorum izmirde yaptircam yollar biraz yoruyo ama sonucu guzel olsun da gerisi onemli degil.
nasıl oldun canım benim herşey yolunda mıAmin inşallah kızlar
inşaallllah canım amiiiiin :)İniallah olumlu sonuçlar alırsınız. Bize de umut olursunuz
Canım Allah'a emanet olun inşallah sende bebişinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RabbimArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. E olur
Benim de aynısı oldu canım çok kararsız kaldım Doğum kontrol hapı kullandırmıştı bana o yüzden leke leke oldum sen bi ilaç kullandın mı ? aradım doktorumu yarın gel dedi gittim ama başlayamadık tedaviye yumurtalar uygun değil dedi yine doğum kontrol hapı verdiKizlar adetin ilk gunu doktor bana bildir dedi ben bugun adet oldum ama leke az az tam anlamiyla adet degil yinede mail yolladim ama sorun olur mu sizce lekede olsa bugun ilk gun mu sayilir?
merhaba canım hayırlı olsun inşallah bende adet bekliyorum tedaviye başlama umuduylaMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım olacak.
Inşallah cnm hepimizin çocukları olsun.M
merhaba canım hayırlı olsun inşallah bende adet bekliyorum tedaviye başlama umuduyla
Canım benim çok şükür tebrik ediyorum. Birkaç gündür bakamıyorum şimdi gördüm çok sevindim maşallah sana da kuzuna da hayırlısıyla kucağına al inşallah. Kalp atışı için ne zaman gideceksin ? Kalp atışını alabilirsen ses kaydına al dinlersin evde de
Canım benim nasılsın şimdi Allah'a emanet olun inşallah merakta bırakma biziArkadaşlar bana dua edin dün gece kanamam başladı şimdi durdu hastanede yatıyorum kese hala yerinde duruyor ama dua edin birşey olmasın. E olur
Çok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklarNa
nasıl oldun canım benim herşey yolunda mı
Amin canım benimCanım Allah'a emanet olun inşallah sende bebişinde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Çok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklarCanım benim nasılsın şimdi Allah'a emanet olun inşallah merakta bırakma bizi
gözünaydın canım inşallah bebiş sağlıkla tamamlar oluşumunu, rahat ol Allah yardımcın olsunÇok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklar
Ben yarın 6. Haftaya giriyorum transferden sona ama usg de 5 haftalık gözüküyor betahcg 2 katı şeklinde artıyor gibi haktan hayırlısı inşallah canım
Amin canım benim
Çok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklar
Ben yarın 6. Haftaya giriyorum transferden sona ama usg de 5 haftalık gözüküyor betahcg 2 katı şeklinde artıyor gibi haktan hayırlısı inşallah canım
Bana dua edin
Çok korkuyorum boş gebelik diyecekler diye vajinal usg de yapmadılar herşeyi bilmek çok kötü insanın korkuları daha da artıyor doktorlarım sağolsun ama bazı yerlerde okudum millet 6.8 mm ile bile yolk sac kesesini görmüş bende Yok bilmiyorum ki hakkımda hayırlısı rabbim sizlere benim yaşadığım olumsuzlukları yaşatmasın inşallahgözünaydın canım inşallah bebiş sağlıkla tamamlar oluşumunu, rahat ol Allah yardımcın olsun
Canım bu süreçte bilgi fazlalığına gerek yok aslında ne kadar çok şey bilirsek o kadar sorguluyoruz , mesela günlük gelişim çizelgeleri var ben onları da okumuyorum . Rabbim bir insan yaratıyor ve o senin karnında bırak mucize tamamlansın her aşamasını bilmeyelim gönlünü ferah tut tabiki oku herşeyi bil demek istediğim şeyi doğru anlayalım lütfen sadece kıyas yapma , bende de öyle olurmu acaba diyip kendini strese sokma. Lütfen rahat ol. Huzurlu gebelikler sağlıklı gebeliklerdir . Bi aksilik varsa bile bu Allah'ın takdiridir. Ben değerlerimi aldım. Benim değerimde de bir sürü sorun yalayan olmuş ama bende de olacak diye kendimi yiyemem , bir hafta zaman geçsin diye kafamı meşgul ediyorum ki Allah'ın izni ile gidip keseleri görebileyim .Çok korkuyorum boş gebelik diyecekler diye vajinal usg de yapmadılar herşeyi bilmek çok kötü insanın korkuları daha da artıyor doktorlarım sağolsun ama bazı yerlerde okudum millet 6.8 mm ile bile yolk sac kesesini görmüş bende Yok bilmiyorum ki hakkımda hayırlısı rabbim sizlere benim yaşadığım olumsuzlukları yaşatmasın inşallah
Canım benim dualarım seninle nolur içini ferah tut her şeyin hayırlısı. Evet, bazen süreci bilmek insanı geriyor ama mutlaka doktorlarina güven ve moralini yüksek tut. Hem bak kese büyüyor ve hcg artıyor bunlar çok güzel. Dualarım seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Aklım da dualarım da seninleÇok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklar
Amin canım benim
Çok şükür kanamam Yok kese 12 mm oldu içinde embriyoyu görmemiz lazım dedi Dr yatıracaklar
Bana dua edin
Hayirli olsun tedavin inşallah canım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimizeMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine başlıyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım olacak.
İniallah canım sende en kısa zamanda keseleri görürsünCanım bu süreçte bilgi fazlalığına gerek yok aslında ne kadar çok şey bilirsek o kadar sorguluyoruz , mesela günlük gelişim çizelgeleri var ben onları da okumuyorum . Rabbim bir insan yaratıyor ve o senin karnında bırak mucize tamamlansın her aşamasını bilmeyelim gönlünü ferah tut tabiki oku herşeyi bil demek istediğim şeyi doğru anlayalım lütfen sadece kıyas yapma , bende de öyle olurmu acaba diyip kendini strese sokma. Lütfen rahat ol. Huzurlu gebelikler sağlıklı gebeliklerdir . Bi aksilik varsa bile bu Allah'ın takdiridir. Ben değerlerimi aldım. Benim değerimde de bir sürü sorun yalayan olmuş ama bende de olacak diye kendimi yiyemem , bir hafta zaman geçsin diye kafamı meşgul ediyorum ki Allah'ın izni ile gidip keseleri görebileyim .
Çok sağol canım benimCanım benim dualarım seninle nolur içini ferah tut her şeyin hayırlısı. Evet, bazen süreci bilmek insanı geriyor ama mutlaka doktorlarina güven ve moralini yüksek tut. Hem bak kese büyüyor ve hcg artıyor bunlar çok güzel. Dualarım seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Aklım da dualarım da seninle