• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yumurta sayısı

Merhaba, adetin 3. Günü başladık tedaviye. 3. Günü 3 Mart pazartesi idi. O hün gittim doktora. İlaçlar yazıldı. Gonal f 225, pergovoris 150, kullandım. Cuma günü kontrole gittim. İlaçlara cetrotide ve prednol eklendi. Pazartesi tekrar gittim.yine baktılar. Salı yani dün tekrar gittim. Dün cuma günü için yumurta toplama günü verildi. Bugünden itibaren iğneleri bıraktım. Progeston için kan verdim bugün. Gece çatlatma iğnesi yapacağım.
Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine mi

Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine mi
Evet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.

Evet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.
Ben ilçedeyim ile gidicem 2 saat kadar sürüyor :,) çalışıyorum da izin alıcaz artık yarım gğn falan yapacak birşey yok

Back
X