Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

Ah be canım ablam 8 sene önce mi ayrıldın sen bu adamdan? Yapma eyleme yoluna bak artık. Olacağı varsa olurdu,yok o olaydı yok bu olaydı diye ömür mü geçer.
Çok zor bi çocukluk geçirmişsin,onun etkisi mukakkak vardır ama artık sıyrıl her şeyden,terapini aksatma.
Yeniden doğ,yepyeni bi hayata başla.
Hayatının kıymetini bil

Bence eşiniz için de anneniz için de bir şeyler yapmayı bırakın. Yapacağınızı yapmışsınız annenize. Kocanız da sizi çok seviyorsa azıcık da o çaba sarf etsin. Yoksa da yeni aşklara yelken açın.

Tek yaptığın doğru mesleğini icra etmek olmuş.. Hayat her insana aynı şartları sunmuyor.. Umarım bu saatten sonra mutlu olursun...

İlk defa böyle bir konuya yorum yazacağım çünkü size çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun öncelikle. Yapacağınız en doğru karar kesinlikle 8 yıl önce boşandığınız eşinize dönmemeniz olur. Eski eşiniz doktormuş yanlış anlamasın kimse ama özellikle bazı meslek gruplarındaki insanlar biraz egolu oluyor ya da onlar egolu olmasa bile biz kendimiz onlara kendilerini üstün hissettiriyoruz. Doktorluk gerçekten kutsal, kazanması, okuması ve yapması zor bir meslek. Fakat mesleğin yanında getirdikleri de insanı bir düşündürüyor. Burada da çok şahit olduk, doktoruma aşık oldum konularına. Eşiniz çok çok sadık birisi değilse zaten etrafında mesleğinden ötürü akbaba gibi bekleyen tonlarca kadın vardır emin olun. Ben de bu kafayı anlamıyorum. Maalesef bazı kadınlar böyle Siz de çok fazla güven yok eşinize karşı ki ikilemde kalmışsınız. Bu sebeple sizi bırakmayacağını, ilerde aldatmayacağını bilemezsiniz. Gerçi kimsenin bilemezsiniz de, yine de elinizde tutunacak bir mesleğiniz de kalmaz. Aileniz zaten yok sayılır.

İnsanlar çeşit çeşit her kafada insan var şu ülkede. Hiç kimseye güven kalmamış. Bence siz de güvenmeyin eski eşinize ve dönmeyin. Karşınıza inşallah iyi birisi çıkar. Siz zorluklarla okumuşsunuz, şimdi her şeyi çöpe atıp mesleğinizi bırakırsanız sadece koca eline bakacaksınız ve bence zamanla çok pişman olacaksınız.

Neden baska biriyle evlilik dusunmuyorsunuz?

Olan olmus artik gecmisi gecmiste birakin.

Atanmis ogretmen olmussunuz. Kendinizi toplayin ve dogru duzgun insanlarla yeni hayat kurma yoluna gidin.

Yeniden bir insani sevip yeniden evlenip cok mutlu olabilirsiniz.

Eskiye takilmak size sadece sikinti verir.

Kapatin artik eski kocanizin defterini.

Kendinize yeni yeni sayfalar acin.

canım anlaışsın sen beni evet inan ki bazıları çok kızıyor bana ne diyim istemem benim durumuma düşmelerini dışarı çıktım hava aldım biraz alışveriş yaptım iyi geldi.inşallah karşıma beni gerçekten seven çıkarsız seven sahip çıkan biri çıkar şu ramazanlık günde kabul olur duam inşallah

Su akmis yolunu bulmus artık. Gecmisle yasamayi birakip hayatina devam etmelisin.

Meslek sahibi olmussun, ne ailene ne o adama minnetin kalmamis. Cok guzel bu. Her iki tarafa elinden geleni yapmissin.

Simdi ne artik annene para ver ne eski esinle gorus. Uzak bir sehire tayin al, hayatina yeniden basla.

Gecmisiniz sizi bu kadar zorlamisken geleceginizi duzeltmeniz mumkun degil.

Bir suda iki kere yikanilmaz unutma

Cnm sen bunu adama taktin evlen ogretmenligide birak rahatla yalniz olma ok.
Neden bir yol cizmiyorsnz kendinize mis gibi ogretmensin yaa yapma Allah askina bi toparlan lutfennn

doğru söylüyorsun melek demiyorum zaten ama acaa sabretseydim bekleseydim belki de iyi olurdu belki de izin verirdi çalışmama bu düşünce beynimi kemiriyor ama neden gelemdi neden 1 kez aramadı neden boşanma sürecinde davayı çekmedi neden neden neden boşanmış kadına nasıl bakıldığı belli toplumda karşıma çıkarsız beni seven biri çıkacak mı

Eski esinize takilip depresif hallerden kurtulursaniz cikar insaallah.

Siz eski sayfalari bir kapatin onunuze bir bakin goreceksiniz cevrenizde ne insanlar varmis. Bu insanlarin biriyle neden mutlu olmayasiniz ki?

Ama yeni biriyle baslamaniz icin eski defterleri bir daha acmamak uzere kapatmaniz lazim.

çok haklısın çok sağol yorumun için ama beynim en büyük düşmanım

Bak canım adam meslek konusunu öyle bir takıntı yapmış ki boşanmaya götürmüş işi.
Bu adam mı izin verecekti ikna olacaktı?
Adam evliliğini bitirmiş yok yere yahu yapma etme..

Çıkacak evet..
Sen yeter ki takık biri olma.
Kendini mutlu etmeye ve iyi etmeye bak.

8 sene içinde kendin için naptın ? Mutsuz olup hayatını berbat etmekten başka. Bu yönden hiç mi bakmıyorsun. Hastalık durumunu bile geçmiş kendine hiç üzülmüyor musun ?
üzülüyorum kendime acıyorum.bazen aklıma 5 yaşındaki halim geliyor hayalimde o halime sımıskı sarılıyorum üzülme ilerde bunları yaşayacaksın amaben hep yanında olacağım diyorum.ya böyle bir ruh halimdeyim işte

Senin hatan ne biliyor musun sürekli geçmişe bakman.Geriye bakarak koşarsan duvara çarparsın hep. Geleceğe baksana belki hayatına mükemmel bir insan girecek bunu hakediyorsun ama sen kendine bu hayatı reva görüyorsun geçmişe saplanmıssın. O adam gününü gün ederken sana YAZIK. Bu hayat bir daha eline geçmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…