• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm çıplaklığıyla benim hikayem aslında buydu...

Yani anlamadigim o kadar okumuşsun .. Herseyi göxün de goruyor bile bile hata yapiyorsun. Ya kocan iyiyse parasida varsa ne bu ogretmen manyakligin git otur miss .. Harbi anlamiyrm. Bu kadinlar hep bosanirsam diye neden dusuncesi var .. Allah kimseye bunu yaşatmasin. Sen evlatlik vazifeni yapmissin. Madem o kadar kredi cekecektin annenin uzerine yada kendi uzerine ev alaydin annenin ne durumda oldugunu goruyorsn. Esinde sana siddet uygulamamis aldatmamis yani adam.hakli konusmus anneni dinledinde ne oldu ..
dalgasına yazdınız demi. adam dovmus zaten

Bu yoruma katılıyor musunuz
istediğin gibi bir yorum gelince atlamışssın hemen.
katılıyormusunuz diye sorarken hiç düşündün mü.
sana yüzlerce mesaj yazıldı.
hiç böylesini okumuşmuydun sudamlası.
okuyamazsın çünkü böyle yazan olmadı hemen hemen hiç.
sağlığın selametin geleceğin için tonla dil döküldü sana.
senin yaptığına bak.
arkadaşım şu yazdıklarıma tek tek bi cevap ver;
bu adam bebeğini aldırtmış zorla sen bunu nasıl affedebildin,nasıl unutabildin
bu adam nerde yaşıyor,arıyor mu soruyor mu seni?
bu adam evli mi,araştırdın mı.bunu sana daha önce de sordum işine gelmedi yazmadın.
dedim ki evlidir çocukludur vs. bak iyi araştır.
adam seni dövmüş bebeğini aldırtmış hayatının içine etmiş.
hala ve hala neden iyiydi diyosun sudamlası.
taş olsa çatlar sana dil dökecem diye hepimiz helak olduk.
ha sürekli hikayene bişeyler ekliyosun,hamileliktir,başını kapatmaktır vs.
niye parça bölük yazıyosun arkadaşım.
yazık değil mi yanıltıp oyalıyosun insanları.
baştan dürüstce yazsaydın ya.
bebeğini aldırtan adamı hala nasıl seviyosun bi izah et lütfen.

Saç baş yoldurur insana yahu.
Öf yeter git artık gideceksen.
Elli tane şey denildi sana be
Şurada sana döktükleri dili çogu kadına dökmediler ama hiçbiri senin gibi de degildi.
Hastalık felan da degil bu ayrıca aşk meşk degil.
Kocasız kaldım feveranı bu
Eğer çok sevseydin adamı zaten başka birine aşık olmazdın.
8 sene olmuş be sanırsın dün ki bebe.
Kimsenin çocugunu egitme ALLAH aşkına.
Tamam kimse kusursuz degildir de senin kendine hayrın yok ki çoluk çocuga olsun.

Dönüp dönüp bozuk plak gibi adamı aklamak adına elli tane şey yazıp garip garip hikayeler ekliyorsun hikayene.
Adam tutup seninle zevk için seviştim diyor hala adamın peşindesin.

Hiç mi gururun yok kızım senin ?

Git barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Kocam da kocam kocam da kocam
Bu ne koca deliligi yahu

Git kocana forumu da rahat bırak artık
Git barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Kocam da kocam kocam da kocam
Bu ne koca deliligi yahu

Git kocana forumu da rahat bırak artık
Koca dertlerinden gitmeyin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu

Son düzenleyen: Moderatör:
Koca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.
Sen inatla anlamıyorsun.
İnsanlar sinirlenip seni kendine getirmeye çalışıyor,sen onlara beddua ediyorsun!
Bravo!!!!!

Koca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
Yahu ihtiyac hasıl olur anlarız
Sen nato mermer nato kafa !
Denilen kaç öneriyi ciddiye aldın de bi hele ?
Hala dönüp dönüp başa sarıyorsun.
Yahu üzülüyoruz sinirleniyoruz haliyle kim burada senin kötülügünü istiyor ki sana yanlış yolu tercih etmen için yönlendirsin
Hala kocam da kocam
Yok ayrılmasaydım şöyle olacaktı.
Yok çalışmasaydım boşanmayacaktım.
Vs vs vs vs
Olmuşla ölmüşe çare var mı be kadın ?
Önüne bak diyoruz ona da yok
Eeeee daha ne sana denilecek bütün öneriler önüne kırmızı halı gibi serildi ALLAH'tan kork .

Terbiyesiz seni.
Ben degil ama senin gittigin belli !
Gram üzülmüyorum su saatten sonra
Dibine kadar müstehak.
Lutfen bana terbiyesiz demeyin benim nurda kimseyle sorunum yok kimse yok diyorum etrafimda kimse yok.bunaldigimda burda yaziyorum.sizin icin ne zarari var burda yazmamin

ayıp ediyosun sudamlası.
yazık cidden ya!
sana uzanan yardım ellerini bedduayla cevaplıyosun.
pes doğrusu
Ya siz beni anlayamazsiniz nasil bir boslukta buyudugumu nasil bir yalnizlik cektigimi anlayamazsiniz.ben eski kocama donecem ona donmek istiyorum dedim mi basimdan gecen olaylari anlatiyorum.haklisiniz BIR DAHA ASLA YAZMICAM BU FORUMA
TUM FORUMDAN OZUR DILIYORUM.KENDI KENDIME AGLARIM ICERIM SIGARAMI HAPLARIMI OTURURUM EVIMDE.BURDA BANA YER YOK OKEY

KONUM KAPANSIN UYELIGIM IPTAL EDILSIN.KENDI KENDIME KALMAYI TERCIH EDIYORUM.INTIHARA KADAR VARAN DUSUNCELERIM VAR VE BIKIYOR MUSUNUZ
KOCAM DA KOCAM KOCAM DA KOCAM YAZMIS HANIMEFENDI YETER YA YAZMIS DAHA BIR SURU KIZMIS AMA BEN BURDA AGLAYARAK OKUYORUM YAZILANLARI PSIKOLOJIMIN NASIL HASSAS BIR NOKTADA OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ.ANLAYAMAZSINIZ.BURDA YAZMAK BANA COK GORULUYOR.BENIMHOSUMA GITMEYEN BIR KONU OLDAYDI OKUR GECERDIM AMA NE BOYLE KIZMALAR DEFOL GIT KOCANA DEMELER SEN NASIL OGRETMENSIN DEMELER YOK IMLA HATASI YAPMIS BOYLE OGRETMEN OLMAZ DEMELER BEN AGLAMAKTAN BOGULARAK YAZDUM O K MESAJIMI.UMARIM SIZ BENI ANLAYACAK BU PSIKOLOJIYI HIS YASAMAZSINIZ

KONUM KAPANSIN UYELIGIM IPTAL EDILSIN.KENDI KENDIME KALMAYI TERCIH EDIYORUM.INTIHARA KADAR VARAN DUSUNCELERIM VAR VE BIKIYOR MUSUNUZ
KOCAM DA KOCAM KOCAM DA KOCAM YAZMIS HANIMEFENDI YETER YA YAZMIS DAHA BIR SURU KIZMIS AMA BEN BURDA AGLAYARAK OKUYORUM YAZILANLARI PSIKOLOJIMIN NASIL HASSAS BIR NOKTADA OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ.ANLAYAMAZSINIZ.BURDA YAZMAK BANA COK GORULUYOR.BENIMHOSUMA GITMEYEN BIR KONU OLDAYDI OKUR GECERDIM AMA NE BOYLE KIZMALAR DEFOL GIT KOCANA DEMELER SEN NASIL OGRETMENSIN DEMELER YOK IMLA HATASI YAPMIS BOYLE OGRETMEN OLMAZ DEMELER BEN AGLAMAKTAN BOGULARAK YAZDUM O K MESAJIMI.UMARIM SIZ BENI ANLAYACAK BU PSIKOLOJIYI HIS YASAMAZSINIZ
İlk başından beri kliniğe yatman gerektiğini düşünüyorum.
Hayret doktor nasıl bu öneriyi sunmadı.

Back