- Konu Sahibi kuzeyyildizim
kemalim da kemalimGit barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Kocam da kocam kocam da kocam
Bu ne koca deliligi yahu
Git kocana forumu da rahat bırak artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kemalim da kemalimGit barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Bu ne koca deliligi yahu
dalgasına yazdınız demi. adam dovmus zatenYani anlamadigim o kadar okumuşsun .. Herseyi göxün de goruyor bile bile hata yapiyorsun. Ya kocan iyiyse parasida varsa ne bu ogretmen manyakligin git otur miss .. Harbi anlamiyrm. Bu kadinlar hep bosanirsam diye neden dusuncesi var .. Allah kimseye bunu yaşatmasin. Sen evlatlik vazifeni yapmissin. Madem o kadar kredi cekecektin annenin uzerine yada kendi uzerine ev alaydin annenin ne durumda oldugunu goruyorsn. Esinde sana siddet uygulamamis aldatmamis yani adam.hakli konusmus anneni dinledinde ne oldu ..
he he hepimiz katiliyoruz. yuzlerce mesajdan bi bunu my ciddiye aldin. git barış benceBu yoruma katılıyor musunuz
istediğin gibi bir yorum gelince atlamışssın hemen.Bu yoruma katılıyor musunuz
Git barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Bu ne koca deliligi yahu
Koca dertlerinden gitmeyin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok muGit barış sen de kurtul biz de nedir bu be !
Bu ne koca deliligi yahu
İnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.Koca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
Ozur dilerim siliyorum hemen beduayiİnsanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor.
Sen inatla anlamıyorsun.
İnsanlar sinirlenip seni kendine getirmeye çalışıyor,sen onlara beddua ediyorsun!
Bravo!!!!!
Yahu ihtiyac hasıl olur anlarızKoca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
Terbiyesiz seni.Koca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
Gülmekten katılıyorum.Bu yoruma katılıyor musunuz
ayıp ediyosun sudamlası.Koca dertlerinden gidin insallah ne kovuyorsunuz beni burdan.benim burda yazmaya icimi dokmeye ihtiyacim yok mu
Lutfen bana terbiyesiz demeyin benim nurda kimseyle sorunum yok kimse yok diyorum etrafimda kimse yok.bunaldigimda burda yaziyorum.sizin icin ne zarari var burda yazmaminTerbiyesiz seni.
Ben degil ama senin gittigin belli !
Gram üzülmüyorum su saatten sonra
Dibine kadar müstehak.
Bizde döner dolaşır derler zaten.Bırakın kızlar kendi bedduasını aynen iade ediyorum kendisine şu mübarek ramazan günü.
Ya siz beni anlayamazsiniz nasil bir boslukta buyudugumu nasil bir yalnizlik cektigimi anlayamazsiniz.ben eski kocama donecem ona donmek istiyorum dedim mi basimdan gecen olaylari anlatiyorum.haklisiniz BIR DAHA ASLA YAZMICAM BU FORUMAayıp ediyosun sudamlası.
yazık cidden ya!
sana uzanan yardım ellerini bedduayla cevaplıyosun.
pes doğrusu
Silsen ne farkeder?Ozur dilerim siliyorum hemen beduayi
İlk başından beri kliniğe yatman gerektiğini düşünüyorum.KONUM KAPANSIN UYELIGIM IPTAL EDILSIN.KENDI KENDIME KALMAYI TERCIH EDIYORUM.INTIHARA KADAR VARAN DUSUNCELERIM VAR VE BIKIYOR MUSUNUZ
KOCAM DA KOCAM KOCAM DA KOCAM YAZMIS HANIMEFENDI YETER YA YAZMIS DAHA BIR SURU KIZMIS AMA BEN BURDA AGLAYARAK OKUYORUM YAZILANLARI PSIKOLOJIMIN NASIL HASSAS BIR NOKTADA OLDUGUNU BILMIYORSUNUZ.ANLAYAMAZSINIZ.BURDA YAZMAK BANA COK GORULUYOR.BENIMHOSUMA GITMEYEN BIR KONU OLDAYDI OKUR GECERDIM AMA NE BOYLE KIZMALAR DEFOL GIT KOCANA DEMELER SEN NASIL OGRETMENSIN DEMELER YOK IMLA HATASI YAPMIS BOYLE OGRETMEN OLMAZ DEMELER BEN AGLAMAKTAN BOGULARAK YAZDUM O K MESAJIMI.UMARIM SIZ BENI ANLAYACAK BU PSIKOLOJIYI HIS YASAMAZSINIZ