tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

Ama kopabilir biri hızlıca geçse bacağıma çarpsa hayatta sarkıtmam.
Bide güneşe çıktımmı tek gözümü kapatıyorum Malak gibi oluyorum ya çok kötü farkedince hemen düzeltiyorum.

Ayy sen çok yaşa hevukum emiiii çok güldürdün beni gece geceeee

yaa bide böyle birilerini aşağılayan filmler diziler programlar oluyo ya dalga geçiyolar falan hemen zaplıyorum sanki beni ezikliyorlar utanıyorum :)))

bazilari var mesela esofmanla geziyolar gecede onlarla girebiliyorlar yataga ben pijamalarimsiz uyuyamam uyku kiyafetim ayri olacak yani sabah kalkip pijamaylada kahvalti hazirlayamam,
yataga kirinti filan duser diye rahatsiz olurum esim bazen pijamayla oturur yedek varsa uyurken yenisini cikaririm yoksa iyice bi cirparim,bide hergun carsaflari cirparim..

Benim birde minik yara sivilce gibi şeyleri tırmalama huyum var ama sadece eşimde olursa.
Bazen yüzünde küçük bişi çıkmış oluyor yalvarıyorum yinede izin vermiyor
bende takıyorum kafayı illaki tımaklıycam
bende o uyurken tırmaklıyorum sabah kalkıyor ki yüzünde güller açmış şaşırıyor bende diyrum gece kendin kaşımışsındır.

ben gunesli havalarda yere bakarak yuruyorum yolda bigun bodoslama bi yere dalarim ama

Yastikla yatarım uyku arasında o yastığı hep başımın altından alıp kafamın üzerine koymuş bir şekilde uyanirim ama bunuda uyku arasında bilinçli yapıyorum bende onu yapmazsam sanki kafamın altındaki yastikdan dolayı kamburu m çıkacak gibi geliyor kafamın üzerine koyuncada rahatliyorum daha rahat uyku çekiyorum=)

ben sevmem kendi sivilcelerimi yaralarimi bile elleyemem dogru duzgun

kızlar çok güldüm gece gece allahta sizi güldürsün valla yarın görüşürüz iyi geceler herkese :))

Benim eşimde öyle işten gelir eşofmanını giyer evde onunla dolanır gecede hop girer yatağa onunla.Hiçç pijama alışkanlığı yok.
Benimlede dalga geçiyor.Ben eşofmanda olsa değiştiririm illaki gece pijamalarımı giyicem.
Eşimde diyorki ne yapıyorsun bir pijamayı çıkartıp ötekini giyiyorsun yorulmuyormusun.
Bu eşofman bu pijama ikisi aynı şeymi diyorum ona göre aynı şey.
Sabahta yataktan kalkar kalmaz çıkarmalıyım üzerine hiçbir koku sinmemeli pijamaların ve yataktan kalkıp evde dolanınca kirlenir

benim esiminde umrunda degil oyle takintilari yok hic bana kalsa kendim gibi onuda el yikamaya boyle titizliklere alistiracam
kız ne ceylanı sanki bana noluyosa millet kahkakayla gülüyo ben kıvranıyorum niye böyleyim bilmiyorum valla

En büyük takıntımda şu ilginç 2 elimide yüzüme kapatıp uyurum
Başka türlü uyuyamıyorum ve cenin pozisyonunda uyurum hep.
Hatta bebeklerde ellerini yüzüne kapatıyo ya aynı Hevuk gibi uyuyo diyolar.
En merak edilende eşim beni öpmek istese nasıl öpücekti
Ama hep ondan sonra uyudugumdan problem yok
Nasıl nefes alabildiğimi hala bende bilmiyorum :26:

benim esiminde umrunda degil oyle takintilari yok hic bana kalsa kendim gibi onuda el yikamaya boyle titizliklere alistiracam

Boşver aslında en güzelini yapıyorlar takıntılar insanı hem yoruyor hemde zaman kaybı keşke benimde rahat bir yapım olsaydı.

Aaa çok enteresan gerçekten öyle nasıl uyuyorsunnnn:44:

sen catlaksin zaten ne yapsan normal

Boşver aslında en güzelini yapıyorlar takıntılar insanı hem yoruyor hemde zaman kaybı keşke benimde rahat bir yapım olsaydı.

aynen ben bi takintimi uygulamiyim resmen diken ustunde oluyorum

bende uyurken ellerim üst üste göğsümde olur, hani namaz kılarken ellerini göğsünde birleştirirsin ya
uzaktan biri görse uykumda namaz kılıyorum sanır

Son düzenleme:
bende takıntı cok her ay dergı koleksıyonu yapmak mesela her kadın dergısını ıllakı alıcam serıye dızdım hafta sonları 4 gazetem alınacak alınmazsa ne eder bulmam sart bırde pazara gıttıgm zaman ıllakı 1. korıdordan baslayıp sonuna kadar gezmem lazım dagınıklıgı sevmıyorum bırde kyafetlerım rengıne gore ayırmam lazım askılar aynı yonde olmalı saysay bıtmez aslında bunlar rahatsız edıcı ne yapayım huyum batsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…