- 31 Temmuz 2011
- 11.100
- 93
Ama kopabilir biri hızlıca geçse bacağıma çarpsa hayatta sarkıtmam.
Bide güneşe çıktımmı tek gözümü kapatıyorumMalak gibi oluyorum ya çok kötü farkedince hemen düzeltiyorum.
Aslında güzel bir alışkanlık ev daha geç kirlenir ben haftada bir süpürdüğüm için daha uzun sürüyor ve halıların canını çıkarana kadar bastıra bastıra süpürüp nefes nefese kalıyorum.
Ben birde gündüz bile olsa accık kestireceksem komple üstümü değiştirip pijamalarımı giyip yatağımda uyumak isterim
üstümle başımla şöyle bir çekyatta accık uyuyim desem olmuyor kesin baş ağrısıyla uyanıyorum.
Benim birde minik yara sivilce gibi şeyleri tırmalama huyum var ama sadece eşimde olursa.
Bazen yüzünde küçük bişi çıkmış oluyor yalvarıyorum yinede izin vermiyor
bende takıyorum kafayı illaki tımaklıycam
bende o uyurken tırmaklıyorum sabah kalkıyor ki yüzünde güller açmış şaşırıyor bende diyrum gece kendin kaşımışsındır.
yaa bide böyle birilerini aşağılayan filmler diziler programlar oluyo ya dalga geçiyolar falan hemen zaplıyorum sanki beni ezikliyorlar utanıyorum :)))
bazilari var mesela esofmanla geziyolar gecede onlarla girebiliyorlar yataga ben pijamalarimsiz uyuyamam uyku kiyafetim ayri olacak yani sabah kalkip pijamaylada kahvalti hazirlayamam,
yataga kirinti filan duser diye rahatsiz olurum esim bazen pijamayla oturur yedek varsa uyurken yenisini cikaririm yoksa iyice bi cirparim,bide hergun carsaflari cirparim..
sende bi kucuk ceylan havasi var surekli eziklenmekten korkuyon
benim esiminde umrunda degil oyle takintilari yok hic bana kalsa kendim gibi onuda el yikamaya boyle titizliklere alistiracamBenim eşimde öyle işten gelir eşofmanını giyer evde onunla dolanır gecede hop girer yatağa onunla.Hiçç pijama alışkanlığı yok.
Benimlede dalga geçiyor.Ben eşofmanda olsa değiştiririm illaki gece pijamalarımı giyicem.
Eşimde diyorki ne yapıyorsun bir pijamayı çıkartıp ötekini giyiyorsun yorulmuyormusun.
Bu eşofman bu pijama ikisi aynı şeymi diyorum ona göre aynı şey.
Sabahta yataktan kalkar kalmaz çıkarmalıyım üzerine hiçbir koku sinmemeli pijamaların ve yataktan kalkıp evde dolanınca kirlenir
kız ne ceylanı sanki bana noluyosa millet kahkakayla gülüyo ben kıvranıyorum niye böyleyim bilmiyorum valla
ben sevmem kendi sivilcelerimi yaralarimi bile elleyemem dogru duzgun
benim esiminde umrunda degil oyle takintilari yok hic bana kalsa kendim gibi onuda el yikamaya boyle titizliklere alistiracam
En büyük takıntımda şu ilginç 2 elimide yüzüme kapatıp uyurum
Başka türlü uyuyamıyorum ve cenin pozisyonunda uyurum hep.
Hatta bebeklerde ellerini yüzüne kapatıyo ya aynı Hevuk gibi uyuyo diyolar.
En merak edilende eşim beni öpmek istese nasıl öpücekti
Ama hep ondan sonra uyudugumdan problem yok
Nasıl nefes alabildiğimi hala bende bilmiyorum :26:
En büyük takıntımda şu ilginç 2 elimide yüzüme kapatıp uyurum
Başka türlü uyuyamıyorum ve cenin pozisyonunda uyurum hep.
Hatta bebeklerde ellerini yüzüne kapatıyo ya aynı Hevuk gibi uyuyo diyolar.
En merak edilende eşim beni öpmek istese nasıl öpücekti
Ama hep ondan sonra uyudugumdan problem yok
Nasıl nefes alabildiğimi hala bende bilmiyorum :26:
Boşver aslında en güzelini yapıyorlar takıntılar insanı hem yoruyor hemde zaman kaybı keşke benimde rahat bir yapım olsaydı.