Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sesini duyuramayınca, omuzuma vuranlara tahammülüm yok. Birinin elini sıktığımda ellerimi yıkama ihtiyacım oluyor. ve herkezin evinde yemek yiyemiyorum, hatta belli kişiler haricinde ki evlerde yemek yemek istemiyorum, en sinir olduğum durum
oooooo benım kadar varmıdır acep * :) bende makas almam elden,makasın agzı açık kalırsa çıraklarla kavga ediceme inanırdım :)merdiven altından geçmem.yatarken ayaklarım kapı tarafında olmalı başım ters olur yoksa :) kapı kapalı olmalı,oturkende kapıya yüzüm dönük olmalı,günde 80 kere el yıkarım en az,herkezın evınde yemek yıyemem,uyuyamam,başkasının kıyafetlerini giyemem ,yatagımı yorganımı ararım sürekli kaldıgım yerlerde sölerim kimseye kullandırtmam :)bir ara amcamlarla aynı sokaktaydık yatıya giderken yastıgımı yorganımıda alırdım komşuylar görünce hayırdırrrrrrrrrr yatıyamı derdiler hahahahah:) bir insanın teri koktumu ömür boyu sogurum o kişiden :) ter ve agız kokusuna horlayana acayıp tikim var :)
eve geldiğimde kapıdan 3 kere girip çıkarım bu takıntım beni komik duruma düşürüyo telefonumu bıraktığım an gözlerimi kapıyorum yada başka yere gidiyorum ışığı kapanınca kendimi kötü hissediyorum. sürekli el yıkıyorum. çok takıntım var benim çooook
eve geldiğimde kapıdan 3 kere girip çıkarım bu takıntım beni komik duruma düşürüyo telefonumu bıraktığım an gözlerimi kapıyorum yada başka yere gidiyorum ışığı kapanınca kendimi kötü hissediyorum. sürekli el yıkıyorum. çok takıntım var benim çooook
ama en belirginii; terlikler, ayakkabılar aynı hizada olacakk o yüzden gece yatmadan ayakkabılığın ordan geçmem hele kapağını hiç açmam, oraya takılıp, düzenlicem uyuyamicam diee
bide gece yatarken terliğimi düzler uçları kapıya bakacak şekilde koyar yatarımm :86::86::86::86: