tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

Farkli bir yerde kas aldircaksam kasımı alan kişinin kaslarına bakarım beyenmezsem bi bahaneyle çıkarım

Bende kıyafetlerin ters olması takıntısı var sanki o ters kalsa birşeyler ters gidecek gibi sürekli bir düz çevirme çabasındayım.Kirliye ters atılıp yıkanması gereken şeyleri bile mecburen düz yıkıyorum.

şuan fark ettim bendede kkda olduğum zamanlar bdvye bakma takıntısı var ıkıde bır açıp bakıyorum konulara

Tişörtleri dolaba katlı koyuyorsam her tişörtün katı aynı yöne bakacak
dolaptaki tüm askılar aynı yönde asılı olacak.
Bulaşık makinasına dizdiğim fincanların kulplarını bile aynı yöne yapıyorum istemeden elim öyle gidiyor.
Bir terlik veya ayakkabı ters dönmüşse kimin olursa olsun illaki ayağımlada olda dürtükleyip düzeltmeliyim.

Ayyy o bende de var bide evime gelir gelmez kıyafetlerimi değiştiririm asla dışardakilerle dolaşmam

bende magazalarda marketlerde yere birsey dusmusse ben dusurmesem bile insanlik gorevim diye yerine asarim yani asamasam bile yerden kaldirirm,
gecenlerde bi reyonda butun taraklar devrilmis nerdeyse hepsini duzenleyecektim ama fiyatlar farkli farkliydi neyin nereye ait oldugunu bilemedigimden oyle biraktim ama icimde kaldi yani

Ayy birde çok gıcık olduğuum ve zamanımı alan bir takıntım daha var.
Çamaşır asarken tele değilde ipe asıyorsam elim renk renk madal arıyor sepette as geç işte dimi yokkkk istem dışı yapıyorum bunu bir pantalonun tek paçasına mavi mandal takmışsam diğeride mavi olacak.Bir tişöttede iki mandal varsa ikiside aynı renk olacak.

batıl olarak ; ters dönmüş terliğe hiç tahammül edemem hemen çeviririm..
bi de naylon kumaşlara dokunamam, böyle naylon tırtıklı şeylere , hele öyle şeylere tırnağımın değmesi beni bitiriyor :18::18::18: kötü oldum söylerken
ayrıca ellerim terliyken, eşimin, parmaklarını parmaklarıma sürtmesi elimdeki çizgileri hissettiriyor , huylanıyorum çok..
o kadar

Mağazada kabin takintim çok fena heleki perdeliyse arkamı duvara dönerim perdeyi yanlış likla acarlar diye bide sırtımız perdeye doğru dönünce sanki giyinirken totom perdeden dışarı çıkacak gibi hissediyorum=)=)=)=)

Bende yapıyorum bunu heleki ben düşürmüşsem arkamdan biri birşey der ben orada olsamda ben düşürdüm sonuçta mutlaka kaldırmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…