- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Tabiki tuvalet izinleri sırf aynaya bakmak ve dersten kisa sürellide olsa kaçmak icin=)=)
Hepimiz OBSESİF iz farkında mısınız
ben arabayla izine giderken o kadar igrenc tuvaletler gordum o yuzden aliskinim mecbursun yani ya yapacan yada bi sonraki durmaya kadar bekliyecen,
ama turkiyeye girince bi rahatliyorum ki cunku alaturka tuvalet secenegin oluyo ondan oncesi hep klozet
nekadar değişik bı takıntıymış para üstünü nasıl alıyordu acaba
Ben kaçıyorum iyi geceler iyi sohbetler
Bende kıyafetlerin ters olması takıntısı var sanki o ters kalsa birşeyler ters gidecek gibi sürekli bir düz çevirme çabasındayım.Kirliye ters atılıp yıkanması gereken şeyleri bile mecburen düz yıkıyorum.
Tişörtleri dolaba katlı koyuyorsam her tişörtün katı aynı yöne bakacak
dolaptaki tüm askılar aynı yönde asılı olacak.
Bulaşık makinasına dizdiğim fincanların kulplarını bile aynı yöne yapıyorum istemeden elim öyle gidiyor.
Bir terlik veya ayakkabı ters dönmüşse kimin olursa olsun illaki ayağımlada olda dürtükleyip düzeltmeliyim.
Ayyy o bende de var bide evime gelir gelmez kıyafetlerimi değiştiririm asla dışardakilerle dolaşmam
bende magazalarda marketlerde yere birsey dusmusse ben dusurmesem bile insanlik gorevim diye yerine asarim yani asamasam bile yerden kaldirirm,
gecenlerde bi reyonda butun taraklar devrilmis nerdeyse hepsini duzenleyecektim ama fiyatlar farkli farkliydi neyin nereye ait oldugunu bilemedigimden oyle biraktim ama icimde kaldi yani