Bende bi anlasam ama asla uyuyamıyorum ellerim yüzümde olmadan nefes alırkende zorlanmıyorum hiç.Aaa çok enteresan gerçekten öyle nasıl uyuyorsunnnn:44:
sen catlaksin zaten ne yapsan normal
aynenben bi takintimi uygulamiyim resmen diken ustunde oluyorum
bende uyurken ellerim üst üste göğsümde olur, hani namaz kılarken ellerini göğsünde birleştirirsin ya
uzaktan biri görse uykumda namaz kılıyorum sanır
Anammm ben öyle uymaktan çok korkuyorum genelde yan yatarım ama binde bir bazen uyanırım ki sırt üstü ellerim bağlı kendimi ölmüş gibi sanarım hamen yan dönerim.
ben dumduz yatmam tavana dogru illa yamuk yatmam gerek...
bende uyurken ellerim üst üste göğsümde olur, hani namaz kılarken ellerini göğsünde birleştirirsin ya
uzaktan biri görse uykumda namaz kılıyorum sanır
Ben seni öyle uyurken gösem tırsarım nefes alıyormusun diye bakarımkuzenlerim çok asil uyuduğumu söylerler
ermiş gibisin, uykunda bile ibadet halindesin
derler
ben dumduz yatmam tavana dogru illa yamuk yatmam gerek...
Ben seni öyle uyurken gösem tırsarım nefes alıyormusun diye bakarım
Bende yatamam sağ yada sol yanım ayatmalıyım ayaklarımıda hafif kırıp bacağımıda bir yastığın yada eşimin üstüne atarsam tamamdır.
mekanların tuvaletlerini bol peçete ve tuvalet kağıdı eşliğinde kullanırım, çıkarken elimde bir peçete olur ve kapısını onunla açar, ayağımı kapının aralığında tutar, peçeteyi çöpe atar
öyle çıkarım. asla o kapıyı peçetesiz ellemem.
tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemem. kahvaltı da bile en son çokokrem sürerim ekmeğime
midem o kadar hassas ki, her şeyden iğrenirim.
karnım tokken bir tane fistik bile atamam ağzıma.
Bende de "çok yaşa" takıntısı var
5-6 yaşlarındayken hapşırdığım zaman yanımda kimse yoksa, "çok yaşa" diyen olmadığı için başıma bir şey gelecek sanırdım.
Ben de kendi kendime "çok yaşa" deyip üstüne bir de "sen de gör" diye cevap vermeye başlamıştım
Geldim 24 yaşına, bu yüzden erkenden ölünmeyeceğini biliyorum da hala yalnızken hapşırsam kendi kendime sıralıyorum cümleleri
ben de tatli ve tuzlu iki seyi ayni anda yiyemem ama hani kahvaltida bir tuzlu bir tatliyi ekmege surup yerler ya o tarz seyler
sekerli çay veya kayveyle peynir yiyebilirim mesela
ben de karnim tokken asla birsey yiyemem, hatta kizim babasinin tabagindan bir findik, bir fistik uzatir, onun hatiri için bir tane yerim kendimi zorlayip 2.yi yiyemem kizima "doydum" derim..
midem çok hassas agir yemekler midemi bulandirir, serbetli tatlilari tadimlik yerim..
hatta bir kere agir bir sarimsak kokusu yuzunden kusmustum !
Bende de "çok yaşa" takıntısı var
5-6 yaşlarındayken hapşırdığım zaman yanımda kimse yoksa, "çok yaşa" diyen olmadığı için başıma bir şey gelecek sanırdım.
Ben de kendi kendime "çok yaşa" deyip üstüne bir de "sen de gör" diye cevap vermeye başlamıştım
Geldim 24 yaşına, bu yüzden erkenden ölünmeyeceğini biliyorum da hala yalnızken hapşırsam kendi kendime sıralıyorum cümleleri