tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

bende uyurken ellerim üst üste göğsümde olur, hani namaz kılarken ellerini göğsünde birleştirirsin ya:KK1:
uzaktan biri görse uykumda namaz kılıyorum sanır :KK53:

Anammm ben öyle uymaktan çok korkuyorum genelde yan yatarım ama binde bir bazen uyanırım ki sırt üstü ellerim bağlı kendimi ölmüş gibi sanarım hamen yan dönerim.

Anammm ben öyle uymaktan çok korkuyorum genelde yan yatarım ama binde bir bazen uyanırım ki sırt üstü ellerim bağlı kendimi ölmüş gibi sanarım hamen yan dönerim.

kuzenlerim çok asil uyuduğumu söylerler :KK60:
ermiş gibisin, uykunda bile ibadet halindesin
derler:KK53:

bende uyurken ellerim üst üste göğsümde olur, hani namaz kılarken ellerini göğsünde birleştirirsin ya:KK1:
uzaktan biri görse uykumda namaz kılıyorum sanır :KK53:

kuzenlerim çok asil uyuduğumu söylerler :KK60:
ermiş gibisin, uykunda bile ibadet halindesin
derler:KK53:
Ben seni öyle uyurken gösem tırsarım nefes alıyormusun diye bakarım:nazar:
ben dumduz yatmam tavana dogru illa yamuk yatmam gerek...:KK53:

Bende yatamam sağ yada sol yanım ayatmalıyım ayaklarımıda hafif kırıp bacağımıda bir yastığın yada eşimin üstüne atarsam tamamdır.

telefonumun cebimde olduğunu bildiğim hale yoklarım ara sıra, bir gün kuzenıme kalmaya gittim
saçlarıma maşa yapmıştım evde de kımse yoktu, ben eve dönene kadar triblerdeydım
acaba maşayı prizden çıkamadım mı? diye. eğer çıkardıysam 2 rekat şükür namazı kılacagım allahım söz verıyorum dedim:KK53: bazen öyle anlarım olur ki, kendımden bıle şüphe duyarım.

mekanların tuvaletlerini bol peçete ve tuvalet kağıdı eşliğinde kullanırım, çıkarken elimde bir peçete olur ve kapısını onunla açar, ayağımı kapının aralığında tutar, peçeteyi çöpe atar
öyle çıkarım. asla o kapıyı peçetesiz ellemem.

Son düzenleme:
Kara kedi gorunce hep ugursuzluk getirecekmis gibi gordugume pisman olurum :KK30:

Evden çikmadan birçok kontrol noktasina en az 3 kere bakarim tabi anahtarim ve telefonumu alip almadigimada
evden çikinca kapiyi dikkatlice kapatirim olurda dalginligima gelirse ve nasil kapattigimi hatirlamazsam geri doner kontrol ederim

mekanların tuvaletlerini bol peçete ve tuvalet kağıdı eşliğinde kullanırım, çıkarken elimde bir peçete olur ve kapısını onunla açar, ayağımı kapının aralığında tutar, peçeteyi çöpe atar
öyle çıkarım. asla o kapıyı peçetesiz ellemem.

bendeee aynen bu sekilde kullanir bu sekilde kapiyi açip kapatirim

tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemem. kahvaltı da bile en son çokokrem sürerim ekmeğime
midem o kadar hassas ki, her şeyden iğrenirim.
karnım tokken bir tane fistik bile atamam ağzıma.

yemek yaparken elimi mutfağın tezgahına bile sürsem ellerimi yıkarım, elim hiçbir yere değmeyecek.
buzdolabına, dolaplara, çekmecelere...
kısacası o el hiçbir yere değmeyecek
defalarca yıkarım ellerimi.
misal; hamur hazırlıyorum ve onları tezgahın üzerinde parçalara ayırıyorum ve bir yandan da kızartıyorum, asla elimi kepçe vb. şeylere yağlı yağlı sürmem
o el yıkanacak.

Son düzenleme:
Bende de "çok yaşa" takıntısı var:KK53:
5-6 yaşlarındayken hapşırdığım zaman yanımda kimse yoksa, "çok yaşa" diyen olmadığı için başıma bir şey gelecek sanırdım.
Ben de kendi kendime "çok yaşa" deyip üstüne bir de "sen de gör" diye cevap vermeye başlamıştım:KK1:
Geldim 24 yaşına, bu yüzden erkenden ölünmeyeceğini biliyorum da hala yalnızken hapşırsam kendi kendime sıralıyorum cümleleri:KK1:

tatlı ve tuzluyu aynı anda yiyemem. kahvaltı da bile en son çokokrem sürerim ekmeğime
midem o kadar hassas ki, her şeyden iğrenirim.
karnım tokken bir tane fistik bile atamam ağzıma.

ben de tatli ve tuzlu iki seyi ayni anda yiyemem ama hani kahvaltida bir tuzlu bir tatliyi ekmege surup yerler ya o tarz seyler
sekerli çay veya kayveyle peynir yiyebilirim mesela
ben de karnim tokken asla birsey yiyemem, hatta kizim babasinin tabagindan bir findik, bir fistik uzatir, onun hatiri için bir tane yerim kendimi zorlayip 2.yi yiyemem kizima "doydum" derim..
midem çok hassas agir yemekler midemi bulandirir, serbetli tatlilari tadimlik yerim..
hatta bir kere agir bir sarimsak kokusu yuzunden kusmustum !

5-6 yaşlarındayken hapşırdığım zaman yanımda kimse yoksa, "çok yaşa" diyen olmadığı için başıma bir şey gelecek sanırdım.
Ben de kendi kendime "çok yaşa" deyip üstüne bir de "sen de gör" diye cevap vermeye başlamıştım:KK1:
Geldim 24 yaşına, bu yüzden erkenden ölünmeyeceğini biliyorum da hala yalnızken hapşırsam kendi kendime sıralıyorum cümleleri:KK1:

ben demesem direkt imalı şekilde bakıyor arkadaşlarım
''çok yaşa'' diyecegım illa:KK1:

bende: güzel yaşa, diyorum
ama unutuyorum hep, yıne de bakıyorlar:KK53:

ben de tatli ve tuzlu iki seyi ayni anda yiyemem ama hani kahvaltida bir tuzlu bir tatliyi ekmege surup yerler ya o tarz seyler
sekerli çay veya kayveyle peynir yiyebilirim mesela
ben de karnim tokken asla birsey yiyemem, hatta kizim babasinin tabagindan bir findik, bir fistik uzatir, onun hatiri için bir tane yerim kendimi zorlayip 2.yi yiyemem kizima "doydum" derim..
midem çok hassas agir yemekler midemi bulandirir, serbetli tatlilari tadimlik yerim..
hatta bir kere agir bir sarimsak kokusu yuzunden kusmustum !

hiç sevmiyorum ama bu huyumu:KK19:

ben de bana çok yasa diyene refleks olarak "mersi" derim hep beraber ya da sen de gor diyecegime :KK9:
fransizca çok yasa denmez "asklarina" veya "dileklerine" denir cvp olarakta mersi denir bu da ben de refleks olmus

nerede bir deli görsem, konuşmaya çalışırım:KK53:
hatta bir gün sabahın köründe işe giderken parkta 15-20 yaşlarında bir kız görmüştüm
yarım saat salıncakta onunla oturup konuşmuştum.

Son düzenleme:
X