tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

loyalty88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.846
1.931
Merhaba kızlar,çoğu insanın vardır batıl tuhaf yada kendi kendine geliştirdiği huyları,takıntıları bazen komik bazende can sıkıcı sizde de var mıdır böyle şeyler buyrun paylaşmaya :)))

Sürekli ders çalışma isteğim var bu iyi bir takıntı olsa gerek :)

Benim çok tuhaf takıntılarım vardır yaa şu an beynim durdu ödev yapmaktan ama aklıma geldikçe yazarım

Benim annem birisinin elinden MAKAS almaz.. Annem makas istediyse benden direk uzatırsam almaz.. Önce onu yere veya masaya bırakırım annem oradan alır.. Tuhaf değil mi

ilk sen basla konu sahibi

hangisinden başlasam o kadar çok ki :)))) ama en sinir bozucuları temizlik yapmam her gittiğim yerde bulaşık yıkamam duramıyorum takı takmamam kendi yaptığım yemekleri yiyememem gibi gibi gibi.... :)))

hangisinden başlasam o kadar çok ki :)))) ama en sinir bozucuları temizlik yapmam her gittiğim yerde bulaşık yıkamam duramıyorum takı takmamam kendi yaptığım yemekleri yiyememem gibi gibi gibi.... :)))

kendi yemeklerini yiyemiyormusun ee ne yiyon o zaman

Benim çok tuhaf takıntılarım vardır yaa şu an beynim durdu ödev yapmaktan ama aklıma geldikçe yazarım

hoşgeldin canım ders çalışyorum dedin bak aklıma bi tane daha geldi ilkokul ve lisedeyken matematikten o kadar nefret ederdim ki kitabı çantama koyarken bakmazdım ters koyardım hay allahım yaa :))))))

ayni yeri 2 kere 3 kere silerim temiz olmadi diye..

bisey kirilirsa acayip stres olurum o cam parcalarini temizlesemde yinede icime dert olur..

kara kedi takıntım var çocukluktan kalma aman kara kedi geliyor saçını tut uğursuzdur yazık hayvanın kıme ne zararı varsa batıl işte saçma

ama bugungene gördum gözümün içine içine baktı sonra dıkkatlı baktım beyaz yerlerıde varmış azıcık uğursuz sayılmaz

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ders çalışyorum dedin bak aklıma bi tane daha geldi ilkokul ve lisedeyken matematikten o kadar nefret ederdim ki kitabı çantama koyarken bakmazdım ters koyardım hay allahım yaa :))))))

Eheheh o da güzelmiş hoşbuldum canım. Benim de temizlik takıntım var ya.. Benim ama toz görünce filan midem bulanır..

Hani banyo yaptıktan sonra gayet tabi saçımız dökülür ya.. Banyo benim için işkencedir toz ve saç telini zeminde görürsem fena olurum

Tahtaya dokunamam. Bu çok büyük sıkıntı çoğu şey tahtadan mesela yemek yaparken tahta kaşığı tutamam.. Ayyy söyleyince bile fena oldum :18::18::18:

Peçeteye, bazı kumaş türlerine, şeftaliye, elmaya dokunamam uyy fena oldum yazarken bile :18::18::18::18:

Bana şeftali gibi meyveleri annem eliyle yedirir anca öyle yerim

hamur yogurursam ellerimi 10 kere yikarim

bu bendede varr ellerım buruş buruş olmadan çıkamıyorum mutfaktan

bende bulaşık takıntısı var bıde gece 3de olsa kalkar yıkarım sabah temız görmelıyım yoksa sınır olurum bazen mısafır gelınce falan kalıyor yada oğlanla uğraşırken gece yarısı yıkıyorum

bide haşlanmış yumurtayı soyduktan sonra ıyıce yıkarım bazen sarısıfırlıyo içinden nası yıkıyosam çitiliyom galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…