tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

bende onun daha ılerı boyutu var çamaşırlrın rengıne uydurmaya çalışıyorum bıde

Ayy benim ne çok varmış hastamıyım neeIslak elle pamuğa dokunanmam huylanırım.

Bende yapıyorum bunu heleki ben düşürmüşsem arkamdan biri birşey der ben orada olsamda ben düşürdüm sonuçta mutlaka kaldırmalıyım

ben dusursemde dusurmesemde millet dusuruyo zahmet edip kaldirmiyo bile ben kim dusurduyse kaldiriyom yani belki gorenler bigun beni calisan filan sanar

bende onun daha ılerı boyutu var çamaşırlrın rengıne uydurmaya çalışıyorum bıde

Anammm bu daha zormuş insan kendine kızıyor dimi yaparken as geç işte zamanına yazık diyorum kendime ama yok elim mandal sepetini karıştırıyor benden habersiz.
Ben birde çorapların hepsinin topuklarını aynı yöne doğru çevirerek asıyorum.

Uzandığımda ayaklarımı koltuktan yada başka biryerden sarkıtamam biri çarpıp koparcak diye korkuyorum
Asla ve asla tırnaklarımı törpiliyemem başka birinin yanındada durmam bayılırım valla
Üstüm açık uyuyamam yada uzanamam kesinlikle.
uyuycaksam gündüz olsa bile holün ışığını yakarım .
Kaynar suyla banyo yaparım yoksa üşüyorum suyu tuttuğum yerden illa duman çıkacak.

ben dusursemde dusurmesemde millet dusuruyo zahmet edip kaldirmiyo bile ben kim dusurduyse kaldiriyom yani belki gorenler bigun beni calisan filan sanar

Hehee ben onu giyim mağazalarında yaparım daha çok gidiyorum dolaşıyorum bir yandanda bakarken katı bozuk olanları katlıyorum sonra gelip birşey soruyorlar ben de müşteriyim diyorum.

bende yapıyorum onu ama baya kazakları katlıyorum falan çalışanlarda şaşırıyo el bide öle bi tipimmi var nedir arkadaş çantalı kabanlı mağazaya giriyorum gelen bana fiyat soruyo ezik miyim neyim :))))

Son düzenleme:
ütü yaparken üstlerden başladıysam üstlerden devam etmeıyım alttan başladıysam alttan işte bunlar hep zaman kaybı:99::99::99::99::99:

Uvvvv bende gece yatarken ayağımı veya kolumu dışarıya cikaramam biri tutup ben i çekecek sanıyorum=)=)

bacaklarına çarpıpı koparcaklarmı

evi hergun supururum supurmezsem icime dert olur
Ama bu güzel bir alışkanlık banada bulaşsa keşke acıcık ben bir kez süpürürüm halıların canına okurcasına sonra bu süpürme bir hafta gider deyip elimi sürmem.

Hevukkk kız öldürdünn beni gülmektenn
biri çarpıp ayağınımı kopartacak.
Bende yaz kış ılık soğuğa yakın suyla yıkanırım.
hep sıcak geliyor haşlanıcam sanıyorum.

bende yapıyorum onu ama baya kazakları katlıyorum falan çalışanlarda şaşırıyo el bide öle bi tipimmi var nedir arkadaş çantalı kabanlı mağazaya giriyorum gelen bana fiyat soruyo ezik miyim neyim :))))

katlama isini yapmamda ama yerde birsey birakmam

bana annemle kayinvalidemden bulasti hergun supuruyorum 2 kisiyiz bide normalde gunde 1 kere yetiyoduda bugunlerde yemekten sonra yine supurmeye basladim
bi pazar gunleri mecbur kalmadikca supurmem komsular rahatsiz olmasin diye

Ben birde gündüz bile olsa accık kestireceksem komple üstümü değiştirip pijamalarımı giyip yatağımda uyumak isterim
üstümle başımla şöyle bir çekyatta accık uyuyim desem olmuyor kesin baş ağrısıyla uyanıyorum.

Ama kopabilir biri hızlıca geçse bacağıma çarpsa hayatta sarkıtmam.
Bide güneşe çıktımmı tek gözümü kapatıyorum Malak gibi oluyorum ya çok kötü farkedince hemen düzeltiyorum.

bana annemle kayinvalidemden bulasti hergun supuruyorum 2 kisiyiz bide normalde gunde 1 kere yetiyoduda bugunlerde yemekten sonra yine supurmeye basladim
bi pazar gunleri mecbur kalmadikca supurmem komsular rahatsiz olmasin diye

Aslında güzel bir alışkanlık ev daha geç kirlenir ben haftada bir süpürdüğüm için daha uzun sürüyor ve halıların canını çıkarana kadar bastıra bastıra süpürüp nefes nefese kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…