Ayy birde çok gıcık olduğuum ve zamanımı alan bir takıntım daha var.
Çamaşır asarken tele değilde ipe asıyorsam elim renk renk madal arıyor sepette as geç işte dimi yokkkk istem dışı yapıyorum bunu bir pantalonun tek paçasına mavi mandal takmışsam diğeride mavi olacak.Bir tişöttede iki mandal varsa ikiside aynı renk olacak.
Bende yapıyorum bunu heleki ben düşürmüşsem arkamdan biri birşey der ben orada olsamda ben düşürdüm sonuçta mutlaka kaldırmalıyım
bendedevar bu durum helekı oğlum doğduktan sonra baştan aşa temızlenıyoz eve grınce eşim bıktı buhuyumdan
bende onun daha ılerı boyutu var çamaşırlrın rengıne uydurmaya çalışıyorum bıde
ben dusursemde dusurmesemde millet dusuruyo zahmet edip kaldirmiyo bile ben kim dusurduyse kaldiriyom yani belki gorenler bigun beni calisan filan sanar
ben dusursemde dusurmesemde millet dusuruyo zahmet edip kaldirmiyo bile ben kim dusurduyse kaldiriyom yani belki gorenler bigun beni calisan filan sanar
Uzandığımda ayaklarımı koltuktan yada başka biryerden sarkıtamam biri çarpıp koparcak diye korkuyorum
Asla ve asla tırnaklarımı törpiliyemem başka birinin yanındada durmam bayılırım valla
Üstüm açık uyuyamam yada uzanamam kesinlikle.
uyuycaksam gündüz olsa bile holün ışığını yakarım .
Kaynar suyla banyo yaparım yoksa üşüyorum suyu tuttuğum yerden illa duman çıkacak.
Uzandığımda ayaklarımı koltuktan yada başka biryerden sarkıtamam biri çarpıp koparcak diye korkuyorum
Asla ve asla tırnaklarımı törpiliyemem başka birinin yanındada durmam bayılırım valla
Kaynar suyla banyo yaparım yoksa üşüyorum suyu tuttuğum yerden illa duman çıkacak.
Ama bu güzel bir alışkanlık banada bulaşsa keşke acıcık ben bir kez süpürürüm halıların canına okurcasına sonra bu süpürme bir hafta gider deyip elimi sürmem.evi hergun supururum supurmezsem icime dert olur
bende yapıyorum onu ama baya kazakları katlıyorum falan çalışanlarda şaşırıyo el bide öle bi tipimmi var nedir arkadaş çantalı kabanlı mağazaya giriyorum gelen bana fiyat soruyo ezik miyim neyim :))))
Uvvvv bende gece yatarken ayağımı veya kolumu dışarıya cikaramam biri tutup ben i çekecek sanıyorum=)=)
Uvvvv bende gece yatarken ayağımı veya kolumu dışarıya cikaramam biri tutup ben i çekecek sanıyorum=)=)
Ama bu güzel bir alışkanlık banada bulaşsa keşke acıcık ben bir kez süpürürüm halıların canına okurcasına sonra bu süpürme bir hafta gider deyip elimi sürmem.
Hevukkk kız öldürdünn beni gülmektenn
biri çarpıp ayağınımı kopartacak.
Bende yaz kış ılık soğuğa yakın suyla yıkanırım.
hep sıcak geliyor haşlanıcam sanıyorum.
Ama bu güzel bir alışkanlık banada bulaşsa keşke acıcık ben bir kez süpürürüm halıların canına okurcasına sonra bu süpürme bir hafta gider deyip elimi sürmem.
Hevukkk kız öldürdünn beni gülmektenn
biri çarpıp ayağınımı kopartacak.
Bende yaz kış ılık soğuğa yakın suyla yıkanırım.
hep sıcak geliyor haşlanıcam sanıyorum.
bana annemle kayinvalidemden bulastihergun supuruyorum 2 kisiyiz bide normalde gunde 1 kere yetiyoduda bugunlerde yemekten sonra yine supurmeye basladim
bi pazar gunleri mecbur kalmadikca supurmem komsular rahatsiz olmasin diye