tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

aklima bisey gelir hatirlayamazsam isim olsun baska birsey bulana kadar rahat edemem bulamazsam catlarim

bu durumda şeftali sana dokunuyor

Sayı takıntım da vardır her şeyi sayıyla yaparım.. Hele manava gittim mi yandım kiviyi, mıuzu, çileği, elmayı, patatesi, soğanı her şeyi sayıyla alırım

pATATESE de dokunamam ben ya patates soyamam mesela :18::18:

Kahvaltı yaparken mesela 4 dilim domates varsa, 4 dilim salatalık, 4 dilim peynir, 4 dilim kaşar olacak. Sayı tamam değilse yiyemiyorum

bende ellerim yara icinde bu yikama isi yuzunden gecen komsunun terligine carptim dusurdum simdi geri alacam ama icim almiyo parmagimin ucula en uc noktadan aldim yerine koydum ama resmen o parmagim sizliyo beni yika diye gittim yikadim rahatladim

sayi varsa sknti var bence

ben eskiden sayiyla yikiyordum elimi

yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum

oooo senin takıntılar benimkilerle yarışır bende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))

kaşlarımı kaldırıp onları öyle unutma takıntım var...kalıyolar böyle aklıma gelince toparlanıyorum

yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum

Ben hiç öyle yumurtanın beyazını yıkayan duymadım ama bence normaldir

sayi varsa sknti var bence

ben eskiden sayiyla yikiyordum elimi

sayı takıntısı cidden sıkıntı ya.. sayı tutmadı mı yemeğimin zevki kaçıyor sayı tutmuyorsa tamamlamak için uğraşırım yani..

oooo senin takıntılar benimkilerle yarışır bende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))

ben kunye takarsam bi tarafa takarsam agirlik cokuyo sanki ya iki tarafada takacam ya hic ama bazen saat felan takiyorum yinede

benım eşimde var bu huy yenı evlıyken yuzuğumu ıstedım takı kutumdan bır turlu alıp verememişti bir sürü takının içine elini sokamazmış

Eheheheh ben takı takamıyorum çünkü bi huzursuz olurum yaw sanki beni zehirleyecek..

Meselaben cep telefonuyla da konuşmayı sevmem.. Radyasyon dalgaları sanki beynime girecek, beynimi ısıtacak, patlatacak gibi hissediyorum.. :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…