Tahtaya dokunamam. Bu çok büyük sıkıntı çoğu şey tahtadan mesela yemek yaparken tahta kaşığı tutamam.. Ayyy söyleyince bile fena oldum :18::18::18:
Peçeteye, bazı kumaş türlerine, şeftaliye, elmaya dokunamam uyy fena oldum yazarken bile :18::18::18::18:
Bana şeftali gibi meyveleri annem eliyle yedirir anca öyle yerim
bu bendede varr ellerım buruş buruş olmadan çıkamıyorum mutfaktan
bende bulaşık takıntısı var bıde gece 3de olsa kalkar yıkarım sabah temız görmelıyım yoksa sınır olurum bazen mısafır gelınce falan kalıyor yada oğlanla uğraşırken gece yarısı yıkıyorum
bide haşlanmış yumurtayı soyduktan sonra ıyıce yıkarım bazen sarısıfırlıyo içinden nası yıkıyosam çitiliyom galıba
Sayı takıntım da vardır her şeyi sayıyla yaparım.. Hele manava gittim mi yandım kiviyi, mıuzu, çileği, elmayı, patatesi, soğanı her şeyi sayıyla alırım
pATATESE de dokunamam ben ya patates soyamam mesela :18::18:
Kahvaltı yaparken mesela 4 dilim domates varsa, 4 dilim salatalık, 4 dilim peynir, 4 dilim kaşar olacak. Sayı tamam değilse yiyemiyorum
bu durumda şeftali sana dokunuyor
aklima bisey gelir hatirlayamazsam isim olsun baska birsey bulana kadar rahat edemem bulamazsam catlarim
yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum
Tahtaya dokunamam. Bu çok büyük sıkıntı çoğu şey tahtadan mesela yemek yaparken tahta kaşığı tutamam.. Ayyy söyleyince bile fena oldum :18::18::18:
Peçeteye, bazı kumaş türlerine, şeftaliye, elmaya dokunamam uyy fena oldum yazarken bile :18::18::18::18:
Bana şeftali gibi meyveleri annem eliyle yedirir anca öyle yerim
yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum
sayi varsa sknti var bence
ben eskiden sayiyla yikiyordum elimi
oooo senin takıntılar benimkilerle yarışırbende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))
oooo senin takıntılar benimkilerle yarışırbende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))
benım eşimde var bu huy yenı evlıyken yuzuğumu ıstedım takı kutumdan bır turlu alıp verememişti bir sürü takının içine elini sokamazmış
ben kunye takarsam bi tarafa takarsam agirlik cokuyo sanki ya iki tarafada takacam ya hic ama bazen saat felan takiyorum yinede