tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

kızlar bide ayaklarımdan çok utanırım yaa :))))) hiç terlik falan giyemem dışarda anca babet parmaklarım görününce sanki herkes ayaklarıma bakcakmış gibi hissediyorum hadi bu da var deyinn :)))))

demir tabaktan bişi yiyemem plastık bardak kullanamam tek kullanımlıklar değil çocuklar için falan oluyorya plastık onları hiç sevmem

saçlarımı salık bırakamam uzağı göremıyorum gözlüğüm var ama takamıyorum kulaklarım duymuyor sanıyorum gözlüğümü takınca amma takıntılıymışım yahu

evden çıkarken kapıyı kitlediğimi bile bile son güç ittiririm bi kaç kez açık mı kapalı mı diye kapalı olduğunu bile bile... delimiyim ne :KK1:

bizde lisedeyken uc yiyorduk arkadaslarla :KK53:

hahhaa bunu benim arkadaş yapardı..çatur çutur götürüyordu....:KK52::KK52::KK53:

bende dersten izin almak için 5 dakkalık tenefüs boyunca kafamı sueterime sokar iyice kızarırdım hoca gelince de ateşim var gidebilirmiyim derdim:KK53:

demir tabaktan bişi yiyemem plastık bardak kullanamam tek kullanımlıklar değil çocuklar için falan oluyorya plastık onları hiç sevmem

saçlarımı salık bırakamam uzağı göremıyorum gözlüğüm var ama takamıyorum kulaklarım duymuyor sanıyorum gözlüğümü takınca amma takıntılıymışım yahu

Saçlarımı ben de salamam ya saçımdan huylanırım :KK1: lens kullanıyorum, lensi unutup gözlükle çıktıysam dışarı insanların yüzüne bakamam :KK52:

evden çıkarken kapıyı kitlediğimi bile bile son güç ittiririm bi kaç kez açık mı kapalı mı diye kapalı olduğunu bile bile... delimiyim ne :KK1:

ben de cep telefonumu çaldırdığımdan beri yolda yürürken 20 defa çantama bakarım telefonum orda mı diye, hiç hoş değil bu durumum :KK14::KK14::KK14:

ooo ayni sey bende var evden cikmadan once her yeri kontrol ederim kapilari camlari ocaga 10 kere bakarim kapiyi kilitleyip cikincada zorlarim bayagi acilmayan kapiyi zorla acacam bigun bide bi dua okurum anca giderim:KK9:

hahhaa bunu benim arkadaş yapardı..çatur çutur götürüyordu....:KK52::KK52::KK53:

bende dersten izin almak için 5 dakkalık tenefüs boyunca kafamı sueterime sokar iyice kızarırdım hoca gelince de ateşim var gidebilirmiyim derdim:KK53:

benım yengemde hamıleken küçük küçük demirler bulmuş onları yıyordu aşerıyormuş :26::26::26:

gezmenın en güzel yerınde eşime dönüp acaba ütüyü fişten çektımmi derim

tabi fırçayıda yerım :KK14::KK14::KK14::KK14:

Tabiki tuvalet izinleri sırf aynaya bakmak ve dersten kisa sürellide olsa kaçmak icin=)=)

Benim bi arkadaşım da demir paraya dokunamazdı. Allah'ımmm yatağına bir demir para düşsün yanlışlıkla, o oda komple temizlenirdi (yatak çarşafı da değişirdi tabi) :KK53::KK53:

ayy o peçeteler tam oturacakken uçmuyormu :KK52::KK52::KK52::KK52:

biyerde görmuştum poşet gıbı biişi sarılıydı düğmesıne basıyorsun yenısı geliyor her yerde öle olmalı hıjyen açısından

ben arabayla izine giderken o kadar igrenc tuvaletler gordum o yuzden aliskinim mecbursun yani ya yapacan yada bi sonraki durmaya kadar bekliyecen,
ama turkiyeye girince bi rahatliyorum ki cunku alaturka tuvalet secenegin oluyo ondan oncesi hep klozet:KK37:

yaz kıs demedenn gece gunduz farketmez evi havalandırırımm mutlaka koku takıntım var sürekli oda spreyleri sabunlar deterjanlar koksun ısterım:)) herseyı koklarım yemegı bıle..en cok sevdıgımde yenı yıkanmıs camasrların mıs kokusu :KK70: ..birde temızlık ve düzen takıntım vardır o yuzden benımle yasamak zordur :KK70: birde heralde en az 20 cesıt beyaz spor ayakkabım var uzerlerınde cok az renklı desenlerı oluyor beyaz spor ayakkabılar takıntım :KK70: odamda mutlaka canlı bır çiçek olması gerekkk bunada fena takıgımdır :)) turuncu ve sarı renklerı kullanamam nedense :KK70:

X