Sanırım en kötü takıntı dışarıda tuvalete girememek!
Böbreklerim çatlayacak bir gün
valla ben mecbur kalinca giriyorum pecete felan serip mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım en kötü takıntı dışarıda tuvalete girememek!
Böbreklerim çatlayacak bir gün
bizde lisedeyken uc yiyorduk arkadaslarla
bizde lisedeyken uc yiyorduk arkadaslarla
demir tabaktan bişi yiyemem plastık bardak kullanamam tek kullanımlıklar değil çocuklar için falan oluyorya plastık onları hiç sevmem
saçlarımı salık bırakamam uzağı göremıyorum gözlüğüm var ama takamıyorum kulaklarım duymuyor sanıyorum gözlüğümü takınca amma takıntılıymışım yahu
evden çıkarken kapıyı kitlediğimi bile bile son güç ittiririm bi kaç kez açık mı kapalı mı diye kapalı olduğunu bile bile... delimiyim ne
evden çıkarken kapıyı kitlediğimi bile bile son güç ittiririm bi kaç kez açık mı kapalı mı diye kapalı olduğunu bile bile... delimiyim ne
hahhaa bunu benim arkadaş yapardı..çatur çutur götürüyordu....
bende dersten izin almak için 5 dakkalık tenefüs boyunca kafamı sueterime sokar iyice kızarırdım hoca gelince de ateşim var gidebilirmiyim derdim
bende dersten izin almak için 5 dakkalık tenefüs boyunca kafamı sueterime sokar iyice kızarırdım hoca gelince de ateşim var gidebilirmiyim derdim
ayy o peçeteler tam oturacakken uçmuyormu
biyerde görmuştum poşet gıbı biişi sarılıydı düğmesıne basıyorsun yenısı geliyor her yerde öle olmalı hıjyen açısından
gezmenın en güzel yerınde eşime dönüp acaba ütüyü fişten çektımmi derim
tabi fırçayıda yerım
Benim bi arkadaşım da demir paraya dokunamazdı. Allah'ımmm yatağına bir demir para düşsün yanlışlıkla, o oda komple temizlenirdi (yatak çarşafı da değişirdi tabi)