- Konu Sahibi CallanPinckney
Daha bitirmedim ki yapıcamCanım kendini yukrdaki o listeye ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bitirmedim ki yapıcamCanım kendini yukrdaki o listeye ekle
Göbişin en şiş yerinden ölçtüm doğru dimi
canım bel için leğen kemiğinin en üst kısmından filan ölçülür diye yazılıyordu ama ben herkesin bildiği yerden,yani belin en ince yerinden ölçü kabul edeceğim
Hayır canım ince yerinden :)
ÜYE LİSTESİ
C CallanPinckney
shoji ----------- 105
45derya45
Selvos88
esmaa_m
E-brulim
kakaovanilya
Mavibocuk
H Herseyguzelolacak38 ................79
@erigim
@SekerPancari71
@akrep33
@Daydream15
derman
begum75
B blanche_ea
kahvelibayan
@deniz3344
krakker
esraas
hedef56 ------78
Vernalagnia
@ruzgarinannesii
yesa
dagci
Ahufizar
oynakbasi34
S SEVTAL87
@hktm
@gamze42
@happyfull -----------76
M Metebatur
M Merve ----------90
gingercookkie
oynakbasi34 ----------99
koza16
deadline
snowflake84
GirLookingForLove
beliz33
G g_albyrk
@rabish06
çok pissss gaza geliyorum12 kasim spor bildirimi
Selvos88= 30 dakika(leslie+mekik+squat+150ip)+44 dakika(cardio+kas)toplam 74 dakika
ya göbüşün en şiş yeri bende 97 ince kısım 78 ne edecem ben 78i duyanda manken gibiyim sanacakGöbişin en şiş yerinden ölçtüm doğru dimi
Yanlış ölçmüşüm ama düzelttim hemen
Selamlarrrrrr fıstıklarNeden egzersiz yapmalıyız ?
1- Alınan oksijen oranını arttırır. Akciğer ve kalbin fonksiyonlarını arttırır.
2- Günlük yaşantı kondisyonunu artırır. Bunun sonucu olarak da vücut daha az yorularak iş yapar. Mesela merdiven çıkmak eskisi gibi yormaz sizi.
3- Günlük yaşantının yarattığı gerilimi azaltır. Ki bu önemli bir faktördür. Bu sayede stresi de önlemiş oluruz.
4- Egzersiz yapan hastaların nefes darlığı sıkıntıları gün geçtikçe azalır.
5- Egzersiz, ruh halimizi de iyileştirir. Vücudumuzun mutluluk hormonu salgılamasını sağlar.
6- Egzersiz yaparak bir birçok hastalıktan uzak kalabiliriz. Mesela eklem romatizması veya kanser gibi.
7- Egzersiz, sağlıklı bir şekilde kilo almamıza ya da kilo vermemize de yardımcı olur. Kilo vermek isteyende, almak isteyende egzersiz yapmalı. Bu sağlık için gereklidir.
8- Egzersiz ile kasların oksijen kullanımı artar.
9- Egzersiz, esnek olmamızı sağlar. Buda kişinin hareket kabiliyetini arttırır.
10- Egzersiz, vücut direncimizi arttırır.
11- Egzersiz, çevikliği arttırır. Mesela sabah yapılan bir yürüyüş bile sağlığınız için çok faydalı olacaktır.
12- Diyet yapmak istiyorsak, bunu egzersiz ile desteklememiz gerekir. Diyet ve egzersiz birlikte yapıldığı zaman daha kolay ve daha sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkün olacaktır.
13- Egzersiz enerjimizi de arttırır.
Bel çevresi neden önemlidir ? http://www.biltek.tubitak.gov.tr/haberler/tip/s-500-15.pdf
YARIŞMA KURALLARI:
1) HERGÜN EN AZ 30 DAKİKA EGZERSİZ YAPILACAK
2) HAFTANIN 3 GÜNÜNDEN FAZLA, GÜNLÜK 30 DAKİKADAN FAZLA EGZERSİZ YAPMAYAN GRUPTAN ATILACAK
3) HER PAZARTESİ O HAFTANIN EN ÇOK EGZERSİZ YAPAN İLK 3 Ü İLAN EDİLECEK, O HAFTA KAÇ SAAT EGZERSİZ YAPMIŞ OLDUĞUMUZU LİSTE HALİNDE SİZE SUNACAĞIM
4) GRUPLAR BEL KALINLIĞINA GÖRE YAPILACAK
5) HER PAZARTESİ HERKES BEL KALINLIĞINI YAZACAK
cevabı buldum belmiş belim 79cm idi
ya göbüşün en şiş yeri bende 97 ince kısım 78 ne edecem ben 78i duyanda manken gibiyim sanacak
dün ki sporumu da yazayım hemen
1 saat aktif yüzme diyebilirim çok az dinlendim
canım hangi liste göremedim bencanım dünkü yaptığın sporları bugün 12:00'a kadar listeye ekleyebiliyorsun.
12:00'dan sonra yeni liste başlıyor, ona adımızı eklemeye başlıyoruzz .