♡ ツ spor yarışması 웃 유

Canım yarışma başladı mı yoksa asıl başlangıç pazartesi mi? Ben regl döneminde aşırı sancı ve sıkıntı yaşıyorum ve spor yapamıyorum. Pazartesi başlasam sıkıntı olur mu?

olur canım olur, biz listeyi başlattık biraz gaza gelelim diye ama asıl yarışma pazartesi gününe :rolleyes::rolleyes:

12 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1.
deniz3344 = 1200 sayı ip atlama 22 dK 4200 adım yürüyüş 40 dakika + 100 squat = 70 dk
2. hedef52 = yürüyüş = 20 dk (ama daha devamı gelecek:)
3.Selvos88=30dakika(leslie+mekik+squat+150ip)+44dakika(cardio+kas)Toplam 74 dakika

E hadi bakalım bende yazayım şimdilik canıımmm... 40 dk zumba ( zumba incredible results süper cardio party) aslında bir saatlik bir video ama sağolsun oğlum bırakmadı hepsini yapayım:KK43: Bi gaza geldim ki Ayy yarışa katılıyorum ya halılar falan kaldırdım yerden:-) saatimi takmayı unutmuşum ne kadar kalori yaktığımı göremedim ama çok zorluydu... Daha bitirmedim bir saat yapmayı planlıyorum öğleden sonra da Leslie yapıcam güzel videoları var bende... Kilo fazla olunca kardioyla uzun Bi Zaman geçirecem şimdilik:KK66:

E hadi bakalım bende yazayım şimdilik canıımmm... 40 dk zumba ( zumba incredible results süper cardio party) aslında bir saatlik bir video ama sağolsun oğlum bırakmadı hepsini yapayım:KK43: Bi gaza geldim ki Ayy yarışa katılıyorum ya halılar falan kaldırdım yerden:-) saatimi takmayı unutmuşum ne kadar kalori yaktığımı göremedim ama çok zorluydu... Daha bitirmedim bir saat yapmayı planlıyorum öğleden sonra da Leslie yapıcam güzel videoları var bende... Kilo fazla olunca kardioyla uzun Bi Zaman geçirecem şimdilik:KK66:

Canım kendini yukrdaki o listeye ekle :KK66:

12 KASIM 2015 SPOR YAPANLAR LİSTESİ
1.
deniz3344 = 1200 sayı ip atlama 22 dK 4200 adım yürüyüş 40 dakika + 100 squat = 70 dk
2. hedef52 = yürüyüş = 20 dk (ama daha devamı gelecek:)
3. Selvos88=30dakika(leslie+mekik+squat+150ip)+44dakika(cardio+kas)Toplam 74 dakika
4. Metebatur = zumba ( zumba incredible results süper cardio party) = 40 dk

Kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa çok dişli çıktınız 74 dk nedirrrrrrrrrrrrrr :KK57: neyse maşallah diyeyim :nazar:

ben tfocus 25 dk yapınca "ooohhh maşallah çok bile yaptım" diyorum :KK70: diyordum olacak o ama artık :KK14:

X