- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
Ogluş 2 igne yedi daha iyi şimdi.Saol iyi dileklerin için meliscim.Tesadüf elmada domateste yarım olmuşElmanın yarısnı ogluma renelemiştim.Kalmasın diye yedim.Domatesin yarısınıda kaynanama dogradım Ama sen çok yiyorsun.Acıkmıyor musun?
Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah :1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,yarım(meliis) domates,yarım 1:) salata,2 çatal kaşar,yarım 1:) yumurta sarısı.meliscim yine yarım yemişim yaw:44:
Ara :türk kahvesi.
Ögle :4 tane minik hamur kızatması3 tane biber turşusu.Hamur benim migemi bütün gün bulandırdı.Pişman oldum ama ne yazar.
Ara:1 avuç badem.
Akşam:2 kaşık tavuklu sebzeli yemek,2 kaşık pilav,1 dilim ekmek,Yarım turp
2buçuk lt su,100 mekik.
canım öncelikle çaylar kahveler ara yerine konulmamalı,aralarda muhakkak sadece meyve yenmesi gerekiyoo,,sabah iyi olmuşta biraz daha zenginleştirirsen gün boyunca enerjin çok olur çabukta acıkmazsın,,ara olmamışAç karınla yarım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,1fincan açık çay.
Ara:1 türk kahvesi.
Ögle:2 minik poça,1dilim yogurtlu patates,3tane form bisküvi.(arkadaşım gelicek diye yaptım)
Akşam:2 kaşık ıspanak,1dilim ekmek.
Ara:2 mandalina,1dilim yogurtlu patates ve bol bol ıhlamur içtim.(hastayım)
spor:100 mekik ve oğluşun peşinde koşturmaca
gelelim bu menüye,,Bugünkü menüm:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:yarım yumurta sarısı,kk peynir,2 zeytin,6 çatal kaşar,1 salata,yarım domates,2 dilim ekmek.
Ara:çubuk kraker(hstanedeydik.Oglumda bende hastaydık ve migdem bulanıyordu.İçimi bastırsın die hastaneden çubuk raker aldım ilaç içmek için)
Ögle:domates ve peynirli sandiviç.
Ara:1 mandalina,yarım elma.
Akşam:1dilim ekmek,1 tas çorba,bezelye yemegi ve 2 kaşık pilav.
Ara:1 türk kahvesi,1kuru incir ve 1 kuru kayısı.
3litre su içtim.Spor bütün gün bi emire bi kendime hastaneyi turlamak
canım çok az besleniyorsun buneebenimde menüm şöyleydiii.)
sabah 1dilim çavdar ekmegi en sonunda aldım kızlar:) yanında 1tane yumurta ve çay 1 çay kaşıgı bal
öglen nescafe
akşam yedide yedigimizi çinde lahana sarmıştım o nu yedik yogutrla
yeşil çay 1 elma 1muz
bende buğün yediklerim menüü
sabah 1 dilim ekmektulum peyniri domates biber çay
öglen aşure
akşam 5 yemek kaşıgı etli patlıcan yogurt çorbası
yogurt turşu
yeşil çay meyve:))) çokmu yemişim kızlarrrrrr
Sabah :1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,yarım(meliis) domates,yarım 1:) salata,2 çatal kaşar,yarım 1:) yumurta sarısı.meliscim yine yarım yemişim yaw:44:
Ara :türk kahvesi.
Ögle :4 tane minik hamur kızatması3 tane biber turşusu.Hamur benim migemi bütün gün bulandırdı.Pişman oldum ama ne yazar.
Ara:1 avuç badem.
Akşam:2 kaşık tavuklu sebzeli yemek,2 kaşık pilav,1 dilim ekmek,Yarım turp
2buçuk lt su,100 mekik.
canım öncelikle çaylar kahveler ara yerine konulmamalı,aralarda muhakkak sadece meyve yenmesi gerekiyoo,,sabah iyi olmuşta biraz daha zenginleştirirsen gün boyunca enerjin çok olur çabukta acıkmazsın,,ara olmamışöğle hiç hiç olmamış,,patatesi hayatımızdan kilo verene kadar çıkartsan çok iyi olur,,hiç olmadı haftada bir gün ye sabah hariç ekmek yemezsen eğer heleki akşamları çok güzel kilo veririsin,,akşamdan sonraki arayı hasta olduğun için yediğini varsayıyorum,,yoksaa ah derdim,,neyse geçmiş olsun
gelelim bu menüye,,yarım yarım gitmiş yiyecekler neyse yumurtayı bütün ye,,arayla öğleyi saymıyorum öyle olması gerekiyomuş neyse sonraki ara güzel olmuş,,akşam kesinlikle pilav yemiyoruz canım naptın,,2kaşıkta olsa cıss bizim için oo,,çok istersende haftada bigün öğle öğününde yemen daha doğru olur kilo vermek istiyorsan bide pilavın yanında ekmek yemişsin çok çok yanlış akşamdan sonra kesinlikle bişey yemiyoruz su ve bitki çayı haricindee dikkat et buna canım,,akşam yenen meyveler kilo aldırıyo bilgin olsun
canım çok az besleniyorsun buneeara desen hiç yapmamışsın,,kilo almakmı istiyorsun sen yapmaaa,,kahvaltın hiç güzel olmamış,,çeşit çoğalt en önemli öğünü bu şekilde geçiştiremezsin öğlen desen akşamdan sonra muzmu yedin bidee,,en çok kalorili olan meyve o ,,1 muz iki porsiyon meyveye eşdeğer,,bide yanında elma yemişsin tek seferde 4 porsiyon meyvee dikkaaat edelim bunlaraa
canım niye öğünlerinde hiç salata yookyine ara yapmamışsın,,vücudunun yağ depolanmasına zemin hazırlıyosun benden söylemesi,,sağlıklı bi beslenme değil buu dikkat et nolur
canım yumurtayı mümkünse bütün tüketelim,,kahvaltın güzel,,ara kahve olmamış geneeöğle akşam gene pilav yemişsin bidaha menülerinde pilavı görmek istemiyoruum,,gerçekten kilo vermek için bazı güzelliklerden vazgeçmelisin en azından ideal kilona gelene kadar, ,bak ben artık herşeyden yiyorum ama yeri ve zamanını ayarlıyorum haladaha öyle işte nolur bunlara dikkat et olurmuu
Meliscim yarım yarım gidio valla.Birde tam yesem nolur acep
kızlar sizin iyiliğiniz için fırça atıyorum benÇıtırcık bi geldin tam gelmişsin.Habire fırça atmışsınTürk kahvesini kahvaltıdan biraz sonra ogluşu uyutunca içebiliyorum.Arada yani kızmışsın.Ne zman içmeliyim kahvemi?Kahve içmezsem ayılamıyorum.Bütün gece oglum en az 4 kere emmeye kalkıyor salak gibi oluyorum.Ekmek yeme akşam demişsin ama yemezsem gece çok acıkıyorum.Koca gece ogluş lüp lüp emiyo ve içimi çekiyo sanki kazınıyor migdem gece kalkıp mı yiyeyim Hep emiri bahne etmiş gibi oldum ama onun rızkı kesilirse diye korkuyorum beni sen daha iyi anlarsın bi anne olarak Eczaneye yeşil çay sütü azaltır mı diye sordum'hayır'dedi ve fazla içme dedi.Bende giidip yeşil çay aldım.Bu konuda bilgin var mı canım?Bunca fırçadan sonra dünkü menümü yazmaya korkuyorum:18:Bugünkü menümü yazayım bareee
Sabah:tam tahıllı ekmekle yapılmış karışık tost ve 2 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi(okumadan önce içmiştim)1 mandalina
Ögle:1 tas çorba,1 dilim ekmek,2 minnacık salata turşusu.
Ara:1 elma,3 tane çikolatalı form bisküvi(canım çok tatlı çekti ama)
Akşamda çorba,et kavurma ve pilav var ama pilav yemiycekmişimbide yogurt yerim.
of offf bend ediyorumkii bu trrtı nediye sabite kaldııııı(( demkii hataa yapıyorumm ben yaa şimdii kahvaltımda çeşit çogaltııyorumm doggrumuuu arada ne yiycem meyvemi yiyim yoksa tostmu öglen pek acıkmıyorum ben geç klaktıgım içinn ne öneriyosun pekiiii akşam meyve yemicem ozamn demiii anladgım kadaryıyla muz elma bu meyvelrinden biranesini seçicem yada arada yiycem dogrumu anladımm çıtırım az yiyirouma ama kilo veremedimm ((( hata hataaa yagmı depoladım bennn
buğünkü menücük :) çıtırcık begenmicek amaa:)
sabah 2dilim çavdar ekemgi tulum peyniri tam domatess ebuu.) bir çatal bal çay
ara balık kraker 2 badem:)
öglen hiçbişee
akşam kuru fasulye 3 yemek kaşıgı pilav turşu
melesff akşam sonu meyve yedimm bu yazıyı yenii okudum çünküportakal muzz:26:
aa birde form çayı içtim akşam 20.00 suları ben yaaaaa
Çıtırcık bizimle ugraştıgın için sana minnatarım.Dediklerini dikkat edicem canım.
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:1 dilim ekmek,1 salata,kk peynir,3 zeytin, yumurta sarısı(melis)yarısı ogluşun kahvaltı tabagında,ince 1 dilim salam,2 fincan açık çay.
yarım saat sonra türk kahvesi
Ara:1mandalina.
Şimdi öglenligimi hazırlıycam.1tas çorba,yeşil sogan,1 dilim ekmek ve 1 kase yogur yiycem.
Meliscim öglen bişi yemiyosun acıkmıyo musun?
aa birde form çayı içtim akşam 20.00 suları ben yaaaaa
mükemmeel devam et böylee,,öğreniceksin sen bu işi
:124:ayyyy çok mutlu oldum.24 yaşındayım.Boy:1.58 kilo:63tü 2 haftadır senle takıldım ve tok 61.5 aç 61 çıkıyorum.Ama dijitale tartılmam lazım.Yarışan arkadaşlara başarılar diliyorum