- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
arkadaşım kepek ekmeği kansızlık yaratıyormuş hem de tok tutmuyormuş.. o yüzden diyetisyenim bana çavdar ya da tam buğday yememi önerdi. Sende onları yiyebilirsin. uno'nun var pakette dilim dilim.. miktarıda şaşmıyor iyi bişi..
kansızlık yaptıgını biliyoıdumda kilo aldırdıgını duymamaıştım açıkcası canım yaa evet ununukini alcam bitsinde bir çavadar alıyımm tam tahılıı olanını ço ktşekür edeimm
kilo aldırmıyo zaten diğer ekmeklerle aynı kalori civarında. sadece aynı kaloride olan çavdar ekmeği yesen hem kansızlık olmıcak hemde tok tutucak seni. bu açıdan kullanılmalı. yoksa kilo aldırdığına dair bir veri yok ortada.
buğün muharem ayı için oruç tutuyorum ondan akşamki menümm
lahana sarması
tavuk bir parça beyeaz eti
turşu olcak
yanlışlarını biliyorsun dimiiDün kaynanamda gün vardı.Sabah hariç ögünlerim mahfolduİradesiz ben tabagı süpürdüm
BUGÜN:Aç karınla yarrım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1 dilim ekmek(tam bugday)kk peynir,2 zeytin,1 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,1 mandalina.
Ögle:4kaşık yogurtlu makarna,1 tane minik ev poçası1tane kurabiye
Ara:2 kaşık yogurt,form kraker
Akşam:1 tabak ıspanak yemegi,2 kaşık yogurt,1 tas çorba,1 dilim ekmek.
Şimdiye kadar 2 litre su.Tabi yatana kadar su içmeye devam.Yarında arkadşım gelecek.Gelde poça börek yapma
canım salata veya yoğurt yemedinmi yanındaabuğün muharem ayı için oruç tutuyorum ondan akşamki menümm
lahana sarması
tavuk bir parça beyeaz eti
turşu olcak
Canım Allah kabul etsin.
yanlışlarını biliyorsun dimiiböyle yaptığına göree,,ee ozaman neden yapıyorsun,,lütfen zayıflayana kadar kaçamakları yapmayalım..hiç salata yememişsin,,aralarda sadece meyve yiyelim,,krakerleri bıraksabah kahvaltına çeşit kat çok az olmuş,,mesela yğrtta yiyebilirsin,,salata yiyebilirsin,,yada domates salatalık haşlanmış yumurta,,menemen,omlet kaşarlı tost yiyebilirsin,tek tip beslenme canım sıkılırsın bitki çayıda göremedim hiç metabolizmamızı hızlandırmak için yeşil çay form çayları içebilirsin biberiye çayı demle yağları yakmaya yardımcı bi çay oda ben içiyorum,,7 otlu çay alabilirsin içinde biberiyede var yeşil çaydaa
canım salata veya yoğurt yemedinmi yanındaa
Aç karınla yarım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,1fincan açık çay.
Ara:1 türk kahvesi.
Ögle:2 minik poça,1dilim yogurtlu patates,3tane form bisküvi.(arkadaşım gelicek diye yaptım)
Akşam:2 kaşık ıspanak,1dilim ekmek.
Ara:2 mandalina,1dilim yogurtlu patates ve bol bol ıhlamur içtim.(hastayım)
spor:100 mekik ve oğluşun peşinde koşturmaca
Bugünkü menüm:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:yarım yumurta sarısı,kk peynir,2 zeytin,6 çatal kaşar,1 salata,yarım domates,2 dilim ekmek.
Ara:çubuk kraker(hstanedeydik.Oglumda bende hastaydık ve migdem bulanıyordu.İçimi bastırsın die hastaneden çubuk raker aldım ilaç içmek için)
Ögle:domates ve peynirli sandiviç.
Ara:1 mandalina,yarım elma.
Akşam:1dilim ekmek,1 tas çorba,bezelye yemegi ve 2 kaşık pilav.
Ara:1 türk kahvesi,1kuru incir ve 1 kuru kayısı.
3litre su içtim.Spor bütün gün bi emire bi kendime hastaneyi turlamak