Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Bildiririm çıtırcık :KK17::KK12:
Ögleden sonraki aramda 3 çay bardagı çay içtim ve sütün çeker bi yudum bi yudum baskısıyla bi yudum kaşarlı tosttan tattım:KK53:
Akşam:salata(kıvırcık,domates,dardanel ton)1 dilim tam bugdy ekmek.
midem bulandı yaaaaa.:120:Cevizli kek yaptım.Dogum yapacak arkadaşta toplanıcaz.1dilimCİK yemek istiyorum.:125:

kızlar sizin iyiliğiniz için fırça atıyorum ben :KK34:ben zamanında az fırça yemedim menülerimee:KK23:canım şimdi ozaman seni emzikli olarak beslenmene yorum yapayım,,elbetteki emzikliysen normal insanlardan daha iyi beslenmen gerekiyo,,şimdi şöyle yapalım,,türk kahvesinin bebeğine hıuzursuzluğa neden olduğunu biliyosundur herhalde dimi,,uykusunada engel:KK50:bizi ayıltmakla kalmıyo bebğide ayıltıyo:KK1:neyse günde 1taneyse bişey olmaz heralde ama bi huzursuzluk başlarsa içme derim ben...aralarda meyve ye yani her yemekten 2-3 saat sonraki zamana ara diyoruz,,senmeyve yiyceksin muzda ve üzümde çok kalori var onları fazla tüketmemek gerekiyo en iyisi mandalina elma aralarda çok iyi meyveler yeşil elma olursa çok daha iyi olur..ekmeğe gelince abartmadan yiyceksen akşam 1d. ye,,bak bugün yine duydum her öğün ekmek yiycekmişiz ama nekadar,,el avucumuzun yarısı kadar:KK53:gelde ye:KK47:oyüzden sabah 2.d ekmek diyoruz biz bütün hakkımızı sabah kullanıyoruz oyumluk yemiş oluyoruz 3 d. de olabilir farketmez ama yeterki sabah olsun,,çünkü akşama kadar yakıyoruz onları,,ama akşamki yediğimiz ekmek malesefki göbekte yağ olarak depolanıyor istermiyiz bunu hayır:KK20:yeşil çay içebilirsin canım günde 2bardak geçmesin,,ve en az 2 lt su tüket:KK34:
menüne gelirsek sabahki tost tek başına doyurduysa tamam ama melise dediğim gibi çeşitliliği arttır sende,,peynir zeytine domatese hepsine ihtiyacımız var kahvaltıda vücudumuza enerji lazım gün boyu bunlardan sağlıyoruz...kahveyi yemekten yarımsaat sonra iç meyveyi 2 saat sonra buşekilde kahveyi ara yapmamış olursun:KK23:öğünlerinde hep yoğurt olsun az olsun ama yinede olsun salata muhakkak olsun...akşama gelince çorba hariç hiç biri sağlıklı değil:KK20:heleki kavurmaa:KK47:kavurma yerine normal yemeğini yapıcaksın canım kavurma lezzetli olabilir ama ateş görüyo sonuçta acayip zararlı hale geliyo vücudumuz için..normal ben düdüklüye atıyorum etleri,salçasını katıyorum su ekliyorum pişiyo sonra mis gibi ye istediğin kadar,,pirinç pilavı yerine bulgurla yiyebilirsin ,,o öbüründen daha yararlı:KK39::KK16:

kızlar gerçekten sizin zayıflamanızı istemesem harcarmıyım bu kadar emek,,ben zamanında nasıl öğrendiysem beslenmeyi sağlıklı kilo verdiysem,istiyorumki sizlerde ilerde başkalarına bu şekilde faydalı olun,,bu beslenmeyide çok kısıtlı gibi görmeyin çok şey yedim ben zayıflarken ama,yinede kilo verdim miktar ve zaman en önemli noktalara bunları çok iyi öğrendim...

evet cnım çok doğru anlamışsın,,aralarda tost cıss,,meyve yiycez,,mandalina veya elma,,muzda ve üzümde çok kalori var onlardan azcık uzak duralım,yada miktarına dikkat edelim...meliscim inşallah ebruya yazdıklarmıda okuyosundur,,baya çenem açılıyo ilk cvbta,,faydalanabilirsin sende:KK34:hepsi senin içinde geçerlii:KK23:
menüne gelelim..evet hiç beğenmedim,,,şimdi geç kalkıyorum demişsin hemen söyliyim,,bende geç kalkıyorum çünkü,,saat kaçta kalkıyosun mesela ,,eğer 10gibi kalkıyosan 2 öğün yapıcaksın hiç farketmez,,öğle zamanı kalmıyo zaten 11 gibi kahvaltını yaparsın aranı saat 1 de 2de yaparsın akşam yemeğinide akşam 6da yersin olur biter..kuru fasulye tamam ama miktarını fazla abartma,,yanında pilav yerine bulgur tercih et sende,,bi bilsen pirincin kb'sini karbonhidratını yani,,dudağın uçuklar,,asla yemem dersin,,o vucutta çok uzun süre kaldığı için bide depolanması kolay oluyo vucut atamıyo kolay kolay,,oyüzden fasulyenin yanına bulgurda iyi gidiyo ondan ye benim gibii:KK56:ara badem iyide kraker noluyo anlamadım:KK1:krakerin üstünü bi oku bakalım karbonhidrat yerinde kaç yazıyoo,,günde kilomuz kadar kb almamız gerekiyo ona çok dikkat et olurmuu,yoksa kilo vermek çok zooooooorrr:KK52::KK52:

çıtırımmm canımmm bizle ugraştıgın için bize emek verdigin içinn valaa sana nekadar teşekür etsek az biliyorummm vakitni bize veriyosun inş yüzünü kara çıkartmıcazz sözz:) ebruya yazdıkalrımıda okudum merak etmee sen hiçç:)) bana yazdıklarınıda harfiyen okudumm uyugulaucamm tartı biraz oyanamya başladı akşam meyveyi kestim artık aralarda yiycem muzuda azltımmm :KK49:

Çıtırcık bizimle ugraştıgın için sana minnatarım.:KK54:Dediklerini dikkat edicem canım.
BUGÜNKÜ MENÜM
Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1 dilim ekmek,1 salata,kk peynir,3 zeytin, yumurta sarısı(melis:KK9:)yarısı ogluşun kahvaltı tabagında,ince 1 dilim salam,2 fincan açık çay.
yarım saat sonra türk kahvesi:KK34:
Ara:1mandalina.
Şimdi öglenligimi hazırlıycam.1tas çorba,yeşil sogan,1 dilim ekmek ve 1 kase yogur yiycem.
Meliscim öglen bişi yemiyosun acıkmıyo musun?

içebilirsin canım yatana kadar bitki çayı ve su serbest ne çığlık atıyosun öyle bakiiim:KK60::KK60:

kızlar kaç kilosunuz nen siz hiç demiyonuz,,haftalık kaç kilo gidiyo takip ediyonuzmu bakem:KK23::KK23:haberdar edin benii:KK53::KK53:merak ederim sonraaa:111::111:

ebruuuu kızz biz bu işi birr götürsekk gözüm arkda klmıcakk :)))

ayy nebilimm çıtırcıkk yaaaa artı kyediğimi içtigimii yazıyom sanaa sonra nerde hata yapptıgımı anlamakii :)) bende 2 haftadır senle burdayımm takipteyim bakalım neler olcakk:KK9:

29 yaşındayım 1.70 boyy kilom 70 le başladım 2 hafta önce şimdi tarı 68,7 olmuş:))

menüm buğün ben gene oruçludum muharem ayı için son bitane kaldı

akşam 5 te yedigim 6 yemek kaşıgı tavuk sote 4 yemek kaşıgı kadar bulgur pilavı turşu

siyah çay aşure:)):KK1:

kızlarr kşmse gelmeşşmiii:)))

menümm sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1yumurta bal çay

öglen dılardaydım pizaa 3 dilimm:KK43:( ve 1 kup çikolata şelalaesiii offf çıtırcık benii öldürcekk

akşam ekmeksiz pırasa

Bugünkü menüm.
Aç karınla 1 brdk ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,Yarım yumurta sarısı,1 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Ögle:karışık tost,1 bardak meyve suyu.
Ara:sıcak çikolata.
Akşam:2 kaşık tavuk sote,1 tas çorba,1 dilim ekmek.
Ara:1dilim kek,3 bar.dak açık çay,1 elma.
Bugün oglum hiç durmadı.Üstüne misafirim geldi.Evi sil süpür hazırlık yap derken.Öglen geçmiş ve benm başm döndü açlıktan.Gdip test bile aldım korkudan:18:2 gündr migdemde bulandı.Benden böyle.Çıtırcık ne dersin?3 lt geçiyo suyum bu arada.

kızlarr kşmse gelmeşşmiii:)))

menümm sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1yumurta bal çay

öglen dılardaydım pizaa 3 dilimm:KK43:( ve 1 kup çikolata şelalaesiii offf çıtırcık benii öldürcekk

akşam ekmeksiz pırasa
ama böyle olmazkii,dışarda bile irademize sahip olmayı bilmemiz gerek,,yoksaa her çıktığımızdaa alışkanlık olup yeriz böyle şeyleri,,,:KK20:menünü hiç ama hiç beğenmedim,,çok eksik ve hatalıı:KK47::KK47:
Bugünkü menüm.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,Yarım yumurta sarısı,1 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Bugün oglum hiç durmadı.Üstüne misafirim geldi.Evi sil süpür hazırlık yap derken.Öglen geçmiş ve benm başm döndü açlıktan.Gdip test bile aldım korkudan:18:2 gündr migdemde bulandı.Benden böyle.Çıtırcık ne dersin?3 lt geçiyo suyum bu arada.

seninde akşam öğünün ve kahvaltın hariç hiç birinee :KK9::KK9:yapamıycam canım,,akşamdan sonra misafirlerin varkenmi yedin keki,,eğer öyleyse olabilir bazen onların yanında durmuyo boğazımız:KK23:zeytini peynirle birlikte tüketicekmişiz,,doktordan duydum:KK76:tv'de:KK53:yarım yumurtanıdsa anlamadım gitti:KK9:

bakın ikinizede söylüyorum..akşamdan sonra yemeyin dediğim meyveler varya,,elma mandalin hariç meyve zararlıymış,,elma veya mandalina olabilirmiş,,ay sevindiim:KK60:

Evet çıtırcık vardı.Yarın 2 tane doktora gidicem.Vücudum 3 senedir kabarıyor ve hiç bi dr. çare bulamadı.Stresten diyolar.Yarın 2 yere kan vericem.Şekerim düşmemesi ve bayılmamak için muhtemelen çikolata veya şeker sıkıştırcaklar agzıma.Yumurtanın sarısını ogluşa veriyorum canım.
BUGÜN:açkarınla 2 bardak ılık su ve çörek otu.

Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,yumurta,2 fincan açık çay,
türk kahvesi(vazgeçilmezim)
Ögle:1tas yayla çorba,1 dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşilçay,1 kuru incir,2 kuru kayısı.
Akşamada,tavuk sote,bulgur pilavı ve yogurt yemeyi planlıyorum.Fazla yada eksik yersem gece yazarım çıtırcık.
Bugün ogluşu saglık ocagına kontrole götürdüm.Dr.ebru hanım zayıfladınız mı?dedi.Dün akşamki misafirlerde zayıfladın mı sen?dediler:KK16::KK76:Dijitalde 63 çıktım ama:KK37::26:

Evet çıtırcık vardı.Yarın 2 tane doktora gidicem.Vücudum 3 senedir kabarıyor ve hiç bi dr. çare bulamadı.Stresten diyolar.Yarın 2 yere kan vericem.Şekerim düşmemesi ve bayılmamak için muhtemelen çikolata veya şeker sıkıştırcaklar agzıma.Yumurtanın sarısını ogluşa veriyorum canım.

Akşamada,tavuk sote,bulgur pilavı ve yogurt yemeyi planlıyorum.Fazla yada eksik yersem gece yazarım çıtırcık.
Bugün ogluşu saglık ocagına kontrole götürdüm.Dr.ebru hanım zayıfladınız mı?dedi.Dün akşamki misafirlerde zayıfladın mı sen?dediler:KK16::KK76:Dijitalde 63 çıktım ama:KK37::26:

Bugünkü menüm.
türk kahvesi.

off kızz bunee böyle sende bende uçtukk :))):KK53:

kılzarrr hangi şehirde yaşıyosunuzzz acaba diyet ğünüm yapsak :)) yakın olsaydıkdaa neyseeeeee

menüm orucumun son günüydü muharem ayı için elhamdüliha

sabah öglen yok akşam bir tas şehriye çorbası

1 dilim bftek patesle birlikte yogurt

çayla 1 tane pofidik pogaça hepsi bu offfff gene kötü gibi demiiiiiii çıtırcıkkk :KK5:

aaaaa bide evde kabak tatlısı yaptım cevizli ondanda 4 çatal yedim bennn

yarın cuma kilomu bildirimm 68.7 70.1 dim 2 hafta 5ğün önceee:KK52:

geçmiş olsun canım,,haber ver emii:26:neye stres ediyosun bakiim söylede çare bulak o vakit:KK31:,menün haftaiçi için güzel bi menü en azından cuma öncesi bulgur yemeseydim akşam,,sabah tartıda fazla çıkartıyo o meret kendimden biliyorum..tabi cumaları tartılıyosan:KK23:tartılmıyosanda cumadan cumaya tartıl banada haber ver...:nazar:bende biraz sonra tartılcam,,pek ümidim yok ama korumuş olsamda şüpeeey olucak,,çünkü tüm hafta normal insanlar gibi beslendim,,heleki hergün bi çikolata muhakkak götürdüm pis boğazım durmadı niyeysee,,:44:neyse tartılayımda geleyim,,tabi önce wc'yeeeeee:KK52::KK52::KK55:
kılzarrr hangi şehirde yaşıyosunuzzz acaba diyet ğünüm yapsak :)) yakın olsaydıkdaa neyseeeeee

menüm orucumun son günüydü muharem ayı için elhamdüliha

sabah öglen yok akşam bir tas şehriye çorbası

1 dilim bftek patesle birlikte yogurt

çayla 1 tane pofidik pogaça hepsi bu offfff gene kötü gibi demiiiiiii çıtırcıkkk :KK5:

allah kabul etsin canım:KK16::KK16:menün fena değil azcık ucundan kaçırmışın amaaaa:KK9:kabak tatlısını aksine ben hiiiiiiç sevmem:KK30: bıyyyyy:KK22:
aaaaa bide evde kabak tatlısı yaptım cevizli ondanda 4 çatal yedim bennn

yarın cuma kilomu bildirimm 68.7 70.1 dim 2 hafta 5ğün önceee:KK52:
68.7 nezamanki kilon canım,,bugünde tartılmayı unutma bakalım:KK36:

kilo bildirimii:KK17:

başlangıç:79.8:KK43:
geçen hafta:60.6:KK4:
buhafta:60.7:KK23:
gelen: 100:KK42::KK1:hoşgelmiş sefa gelmiş
toplamda giden: 19.100:nazar::nazar::nazar:
hedef:58(çokmu uzak yaaaaa:KK47:)

:KK9::KK9::KK9:yani normal insanlar gibi beslensemde,,hergün muhakkak bi adet çıtır gofret yesemde ,,çocukların nesquik topların hergün hüpletsemde,,akşamdan sonra eşimle karşılıklı keyif yapsamda cips meyve çekirdek falan,,bukadar şey yiyipte klom böyle olması nekadarda güzel bi duyguymuş,,yiyipte kilo verdiğim günleride göreyim inşallah:KK53:

Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Maşallah ayrıca. :)
ben 94 kiloydum temmuz ayında şu an 85'e indim ve 65 ya da 70'e kadar inmek istiyorum. Yazdıklarınızı tek tek okudum tavsiyelerinizi not aldım. :)

geçmiş olsun canım,,haber ver emii:26:neye stres ediyosun bakiim söylede çare bulak o vakit:KK31:,menün haftaiçi için güzel bi menü en azından cuma öncesi bulgur yemeseydim akşam,,sabah tartıda fazla çıkartıyo o meret kendimden biliyorum..tabi cumaları tartılıyosan:KK23:tartılmıyosanda cumadan cumaya tartıl banada haber ver...:nazar:bende biraz sonra tartılcam,,pek ümidim yok ama korumuş olsamda şüpeeey olucak,,çünkü tüm hafta normal insanlar gibi beslendim,,heleki hergün bi çikolata muhakkak götürdüm pis boğazım durmadı niyeysee,,:44:neyse tartılayımda geleyim,,tabi önce wc'yeeeeee:KK52::KK52::KK55:

allah kabul etsin canım:KK16::KK16:menün fena değil azcık ucundan kaçırmışın amaaaa:KK9:kabak tatlısını aksine ben hiiiiiiç sevmem:KK30: bıyyyyy:KK22:

68.7 nezamanki kilon canım,,bugünde tartılmayı unutma bakalım:KK36:

2,5 hafta önce tartıda çıtırcık 70.1 geliyodumm

şimdiiii 68,6 olmuşş:))) canımm:KK16:

menüm

sabah yarım gözlme 1 yumurta çay domates

öglen türk kahvesi tuzlu biskit 2adet

akşam 1 dilim pizaa sat 6 sularında ayran

siyah çay 3 yemek kaşıgı aşuree:KK43:(

[menüm

oruçluydum son günü

sabah ögeln yok

akşambir tas şehriye çorbası ıspanak yogurt az kaymak