Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar yatmadan önce size geçen günlerimdeki menülerimi paylaşmak istiyorum okuyun ama kaçamakları uygulamayın,,kaçamaklar hariç menülerim gayet iyiydi:KK24::KK24:

perşembe günkü menüm

sabah

karışık tost

5zeytin

2 kk peynir

2 kaşık yoğurt

yeşil salata

ara

mandalina

yeşil çay

öğle

kaşarlı yumurta

1 domates

3kaşık yoğurt

1dilim ekmek

ara

7 otlu çay

muz

akşam

tarhana çorbası 1kase

yeşil salata

2 kaşık yoğurt

1 sade maden suyu

yatana kadar

yeşil çay--biberiye çayı--

form çayı--2.5 litre su

yatarkende sirkeli ılık su

cumartesi yani dün

sabah

kaşarlı yumurta

3dilim ekmek

yeşil salata

3 kaşık yoğurt

kk peynir

3 zeytin

ara

mandalina

yeşil çay

akşam

7 tane kelebek:KK23::KK23:

yeşil salata

4 kaşık yoğurt

1d. ekmek

sonra çocukları uyuttum oğlan kendi uyududa,kızda uyuycak göz yoktu ama uyuması gerekti çünkü aklımda cısslar vardı yemem gerekti kudurdummu ne :44::KK25:neyse kızı uyuturken bende uyumuşum 20dk sonra bi kalktım,,kız uyumuş bile neyse yerine yatırıp gittim mutfağa eşimin aldığı koca paket cipsi 2ye bölüp çok olan tabağı kendime aldım,,eşim çocuk odasında pcde okeydeydi,,ona verdim tabağı sonra mandalina soydum 1er tane,,ben evde oturdum başladım yemeye:KK53:hiç pişmanlık yoktu nedense çok canım istiyodu:KK23:sonra kalktm tartıya bi çıktım anaaaam:KK53:65.2:KK60: ya ne yedimde oldum bukadar hergece 63 küsür olurdum şoka girdim:KK53:sabah ama ne göreyim 61.2:KK9::KK9:genelde akşamdan sabaha en fazla 2 küsür verirdim ama iyi oldu buu:KK39:

yatana kadar toplamda 2litre su

1 biberiye çayı

7 otlu çay

bugünkü menümse

sabah

2 tane tost (kaşarlı)

4zeytin

kk peynir

2 k. yoğurt

yeşil salata

1 haşlanmış yumurta

1 bardak siyah çay(1 kaşık toz şekerli):KK23:

ara

yeşil çay

mandalina

1.5 litre su

akşam

1kase kızılcık çorbası

4 kaşık yoğurt

7 otlu çay

sonrası saat 23.00 sıraları:KK53::KK53::KK53:

yine o malum gelenler geldi içimdeki ses kudurduğunu, bişeyler yemem gerektiğini söyleyip durunca yenildim,,ve gidip mutfağa tost yaptım üşenmeden,, biberiye çayı demlemiştim ne güzel,,sadece onu içicektim sözde tostumu aldım 1 tane domates aldım ve geldim tv karşısına,,çocuklarda uyuyo bi güzel oturdum yedim:KK57::KK47::KK47:sonra amaaan diyerekten aldım son kalan halleyimi hüplettim gece gece:KK47:gün yalan oldu,,ama daha tartılmadım 65 çıkmam bugün,,63 çıkarsam ne ala:KK23::KK23:

işte benden bu kaa kaçamaklar hariç güzel günler oldu:KK9::KK9:

Son düzenleme:
10 gün diyet yaptım güzelce hemen 2 kiloyu verdim
ama yine herkez aa biraz vermisşin diyince şımardım ve bozdum:S
bugün yine başladımmm

arkadaşım kepek ekmeği kansızlık yaratıyormuş hem de tok tutmuyormuş.. o yüzden diyetisyenim bana çavdar ya da tam buğday yememi önerdi. Sende onları yiyebilirsin. uno'nun var pakette dilim dilim.. miktarıda şaşmıyor iyi bişi..

kansızlık yaptıgını biliyoıdumda kilo aldırdıgını duymamaıştım açıkcası canım yaa evet ununukini alcam bitsinde bir çavadar alıyımm tam tahılıı olanını ço ktşekür edeimm

buğünkü menümde şöyleydi çıtırrcık :)

sabah 2 dilim ekmek beyaz malesef alamdım dahaa bir yumurta peynir 3 adet zeytin

öglen evde sıkma meyvesuyu

akşam mantar sote ekmeksizz

kansızlık yaptıgını biliyoıdumda kilo aldırdıgını duymamaıştım açıkcası canım yaa evet ununukini alcam bitsinde bir çavadar alıyımm tam tahılıı olanını ço ktşekür edeimm

kilo aldırmıyo zaten diğer ekmeklerle aynı kalori civarında. sadece aynı kaloride olan çavdar ekmeği yesen hem kansızlık olmıcak hemde tok tutucak seni. bu açıdan kullanılmalı. yoksa kilo aldırdığına dair bir veri yok ortada.

kilo aldırmıyo zaten diğer ekmeklerle aynı kalori civarında. sadece aynı kaloride olan çavdar ekmeği yesen hem kansızlık olmıcak hemde tok tutucak seni. bu açıdan kullanılmalı. yoksa kilo aldırdığına dair bir veri yok ortada.

kepek ekmekle aynı kalorimi çavdar zaten kepek ekmegi yemege başaldıktan sonra daha çok ekmek tüketimm 1 dilimde kalamıyorum kahvaltıda özeliklee 3,4 dilimi buluyodu buğün sabah aldım çavdar ekmegini 1 dilimi haketen tok tutuu bide elma sirkesi içiyorum evde sıktıgım meyve suyulaaa

Dün kaynanamda gün vardı.Sabah hariç ögünlerim mahfoldu:KK14:İradesiz ben tabagı süpürdüm:KK17:
BUGÜN:Aç karınla yarrım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1 dilim ekmek(tam bugday)kk peynir,2 zeytin,1 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,1 mandalina.
Ögle:4kaşık yogurtlu makarna,1 tane minik ev poçası:KK17:1tane kurabiye:KK17:
Ara:2 kaşık yogurt,form kraker
Akşam:1 tabak ıspanak yemegi,2 kaşık yogurt,1 tas çorba,1 dilim ekmek.

Şimdiye kadar 2 litre su.Tabi yatana kadar su içmeye devam.Yarında arkadşım gelecek.Gelde poça börek yapma:KK14:

buğün muharem ayı için oruç tutuyorum ondan akşamki menümm

lahana sarması

tavuk bir parça beyeaz eti

turşu olcak

Dün kaynanamda gün vardı.Sabah hariç ögünlerim mahfoldu:KK14:İradesiz ben tabagı süpürdüm:KK17:
BUGÜN:Aç karınla yarrım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1 dilim ekmek(tam bugday)kk peynir,2 zeytin,1 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,1 mandalina.
Ögle:4kaşık yogurtlu makarna,1 tane minik ev poçası:KK17:1tane kurabiye:KK17:
Ara:2 kaşık yogurt,form kraker
Akşam:1 tabak ıspanak yemegi,2 kaşık yogurt,1 tas çorba,1 dilim ekmek.

Şimdiye kadar 2 litre su.Tabi yatana kadar su içmeye devam.Yarında arkadşım gelecek.Gelde poça börek yapma:KK14:
yanlışlarını biliyorsun dimii:KK17:böyle yaptığına göree,,ee ozaman neden yapıyorsun,,lütfen zayıflayana kadar kaçamakları yapmayalım..hiç salata yememişsin,,aralarda sadece meyve yiyelim,,krakerleri bıraksabah kahvaltına çeşit kat çok az olmuş,,mesela yğrtta yiyebilirsin,,salata yiyebilirsin,,yada domates salatalık haşlanmış yumurta,,menemen,omlet kaşarlı tost yiyebilirsin,tek tip beslenme canım sıkılırsın :KK23::KK23:bitki çayıda göremedim hiç metabolizmamızı hızlandırmak için yeşil çay form çayları içebilirsin biberiye çayı demle yağları yakmaya yardımcı bi çay oda ben içiyorum,,7 otlu çay alabilirsin içinde biberiyede var yeşil çaydaa:KK16::KK16:
buğün muharem ayı için oruç tutuyorum ondan akşamki menümm

lahana sarması

tavuk bir parça beyeaz eti

turşu olcak
canım salata veya yoğurt yemedinmi yanındaa:nazar:

Canım Allah kabul etsin.

allah razı olsun ebrulimm hepimizn cnm

yanlışlarını biliyorsun dimii:KK17:böyle yaptığına göree,,ee ozaman neden yapıyorsun,,lütfen zayıflayana kadar kaçamakları yapmayalım..hiç salata yememişsin,,aralarda sadece meyve yiyelim,,krakerleri bıraksabah kahvaltına çeşit kat çok az olmuş,,mesela yğrtta yiyebilirsin,,salata yiyebilirsin,,yada domates salatalık haşlanmış yumurta,,menemen,omlet kaşarlı tost yiyebilirsin,tek tip beslenme canım sıkılırsın :KK23::KK23:bitki çayıda göremedim hiç metabolizmamızı hızlandırmak için yeşil çay form çayları içebilirsin biberiye çayı demle yağları yakmaya yardımcı bi çay oda ben içiyorum,,7 otlu çay alabilirsin içinde biberiyede var yeşil çaydaa:KK16::KK16:

canım salata veya yoğurt yemedinmi yanındaa:nazar:

çıtır anne bu menüyü aynen uyuguladım ama turşu ve 2 yemek kaşıgı yogurta dahil olduu:) evde sıkdıgım karışık meyve suyu yaptımdogal bide küçücük kek:):KK19:

ben sabahları aç karnına tatlı kaşıgı elma sirkesini ılık suyla karışrtırıp bala içiyorum faydası olcanı duydum

birde çıtırcık sen biberiye çayını tekmi demliyosun kaynatma şekli nasıl oluyorrr cnmm:KK31:

Aç karınla yarım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,1fincan açık çay.
Ara:1 türk kahvesi.
Ögle:2 minik poça,1dilim yogurtlu patates,3tane form bisküvi.(arkadaşım gelicek diye yaptım:KK17:)
Akşam:2 kaşık ıspanak,1dilim ekmek.
Ara:2 mandalina,1dilim yogurtlu patates ve bol bol ıhlamur içtim.(hastayım:KK37:)
spor:100 mekik ve oğluşun peşinde koşturmaca:emir_bebek:

Çıtır anne benim 9 aylık oglum var.Emzirdigim için yeşil çay vb. çaylar sütü azaltıyormuş.Oyüzden ıhlamur ve siyah çay dışında çay içemiyorum.:KK14:Kahvaltı konusunda haklısın.Oğluş sabahları mızır mızır bunları bile zor yiyorum ama dedigin gibi kahvaltımı fazlalaştırmam lazım.

Bugünkü menüm:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.

Sabah:yarım yumurta sarısı,kk peynir,2 zeytin,6 çatal kaşar,1 salata,yarım domates,2 dilim ekmek.
Ara:çubuk kraker(hstanedeydik.Oglumda bende hastaydık ve migdem bulanıyordu.İçimi bastırsın die hastaneden çubuk raker aldım ilaç içmek için)
Ögle:domates ve peynirli sandiviç.
Ara:1 mandalina,yarım elma.
Akşam:1dilim ekmek,1 tas çorba,bezelye yemegi ve 2 kaşık pilav.
Ara:1 türk kahvesi,1kuru incir ve 1 kuru kayısı.
3litre su içtim.Spor bütün gün bi emire bi kendime hastaneyi turlamak:KK1:

Aç karınla yarım çay kaşıgı çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,kk peynir,2 zeytin,1fincan açık çay.
Ara:1 türk kahvesi.
Ögle:2 minik poça,1dilim yogurtlu patates,3tane form bisküvi.(arkadaşım gelicek diye yaptım:KK17:)
Akşam:2 kaşık ıspanak,1dilim ekmek.
Ara:2 mandalina,1dilim yogurtlu patates ve bol bol ıhlamur içtim.(hastayım:KK37:)
spor:100 mekik ve oğluşun peşinde koşturmaca:emir_bebek:

ebru buğün güzel yapmısın canım diyetinii:))

benimde menüm şöyleydiii.)

sabah 1dilim çavdar ekmegi en sonunda aldım kızlar:) yanında 1tane yumurta ve çay 1 çay kaşıgı bal

öglen nescafe

akşam yedide yedigimizi çinde lahana sarmıştım o nu yedik yogutrla

yeşil çay 1 elma 1muz

Bugünkü menüm:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.

Sabah:yarım yumurta sarısı,kk peynir,2 zeytin,6 çatal kaşar,1 salata,yarım domates,2 dilim ekmek.
Ara:çubuk kraker(hstanedeydik.Oglumda bende hastaydık ve migdem bulanıyordu.İçimi bastırsın die hastaneden çubuk raker aldım ilaç içmek için)
Ögle:domates ve peynirli sandiviç.
Ara:1 mandalina,yarım elma.
Akşam:1dilim ekmek,1 tas çorba,bezelye yemegi ve 2 kaşık pilav.
Ara:1 türk kahvesi,1kuru incir ve 1 kuru kayısı.
3litre su içtim.Spor bütün gün bi emire bi kendime hastaneyi turlamak:KK1:

ebru canım benim bildigim şu yarım domates ne kızz:)tam yesene bol yeşilik yee hataamesala 6 çatal kaşar yerine beyaz peynir daha yi deilmi geçmiş olsun cnm ogluşunada saanda öenmli bişey yoktur inş. öglen hadi güzel

arada niye yarım elmekii kilomu aldırıyorr:)

Ogluş 2 igne yedi daha iyi şimdi.Saol iyi dileklerin için meliscim.Tesadüf elmada domateste yarım olmuş:KK9:Elmanın yarısnı ogluma renelemiştim.Kalmasın diye yedim.Domatesin yarısınıda kaynanama dogradım:KK1:Ama sen çok yiyorsun.Acıkmıyor musun?

X