- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- Konu Sahibi puccakanka
kızlar yatmadan önce size geçen günlerimdeki menülerimi paylaşmak istiyorum okuyun ama kaçamakları uygulamayın,,kaçamaklar hariç menülerim gayet iyiydi
perşembe günkü menüm
sabah
karışık tost
5zeytin
2 kk peynir
2 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
mandalina
yeşil çay
öğle
kaşarlı yumurta
1 domates
3kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara
7 otlu çay
muz
akşam
tarhana çorbası 1kase
yeşil salata
2 kaşık yoğurt
1 sade maden suyu
yatana kadar
yeşil çay--biberiye çayı--
form çayı--2.5 litre su
yatarkende sirkeli ılık su
cumartesi yani dün
sabah
kaşarlı yumurta
3dilim ekmek
yeşil salata
3 kaşık yoğurt
kk peynir
3 zeytin
ara
mandalina
yeşil çay
akşam
7 tane kelebek
yeşil salata
4 kaşık yoğurt
1d. ekmek
sonra çocukları uyuttum oğlan kendi uyududa,kızda uyuycak göz yoktu ama uyuması gerekti çünkü aklımda cısslar vardı yemem gerekti kudurdummu ne :44:neyse kızı uyuturken bende uyumuşum 20dk sonra bi kalktım,,kız uyumuş bile neyse yerine yatırıp gittim mutfağa eşimin aldığı koca paket cipsi 2ye bölüp çok olan tabağı kendime aldım,,eşim çocuk odasında pcde okeydeydi,,ona verdim tabağı sonra mandalina soydum 1er tane,,ben evde oturdum başladım yemeyehiç pişmanlık yoktu nedense çok canım istiyodusonra kalktm tartıya bi çıktım anaaaam65.2 ya ne yedimde oldum bukadar hergece 63 küsür olurdum şoka girdimsabah ama ne göreyim 61.2genelde akşamdan sabaha en fazla 2 küsür verirdim ama iyi oldu buu
yatana kadar toplamda 2litre su
1 biberiye çayı
7 otlu çay
bugünkü menümse
sabah
2 tane tost (kaşarlı)
4zeytin
kk peynir
2 k. yoğurt
yeşil salata
1 haşlanmış yumurta
1 bardak siyah çay(1 kaşık toz şekerli)
ara
yeşil çay
mandalina
1.5 litre su
akşam
1kase kızılcık çorbası
4 kaşık yoğurt
7 otlu çay
sonrası saat 23.00 sıraları
yine o malum gelenler geldi içimdeki ses kudurduğunu, bişeyler yemem gerektiğini söyleyip durunca yenildim,,ve gidip mutfağa tost yaptım üşenmeden,, biberiye çayı demlemiştim ne güzel,,sadece onu içicektim sözde tostumu aldım 1 tane domates aldım ve geldim tv karşısına,,çocuklarda uyuyo bi güzel oturdum yedimsonra amaaan diyerekten aldım son kalan halleyimi hüplettim gece gecegün yalan oldu,,ama daha tartılmadım 65 çıkmam bugün,,63 çıkarsam ne ala
işte benden bu kaa kaçamaklar hariç güzel günler oldu
perşembe günkü menüm
sabah
karışık tost
5zeytin
2 kk peynir
2 kaşık yoğurt
yeşil salata
ara
mandalina
yeşil çay
öğle
kaşarlı yumurta
1 domates
3kaşık yoğurt
1dilim ekmek
ara
7 otlu çay
muz
akşam
tarhana çorbası 1kase
yeşil salata
2 kaşık yoğurt
1 sade maden suyu
yatana kadar
yeşil çay--biberiye çayı--
form çayı--2.5 litre su
yatarkende sirkeli ılık su
cumartesi yani dün
sabah
kaşarlı yumurta
3dilim ekmek
yeşil salata
3 kaşık yoğurt
kk peynir
3 zeytin
ara
mandalina
yeşil çay
akşam
7 tane kelebek
yeşil salata
4 kaşık yoğurt
1d. ekmek
sonra çocukları uyuttum oğlan kendi uyududa,kızda uyuycak göz yoktu ama uyuması gerekti çünkü aklımda cısslar vardı yemem gerekti kudurdummu ne :44:neyse kızı uyuturken bende uyumuşum 20dk sonra bi kalktım,,kız uyumuş bile neyse yerine yatırıp gittim mutfağa eşimin aldığı koca paket cipsi 2ye bölüp çok olan tabağı kendime aldım,,eşim çocuk odasında pcde okeydeydi,,ona verdim tabağı sonra mandalina soydum 1er tane,,ben evde oturdum başladım yemeyehiç pişmanlık yoktu nedense çok canım istiyodusonra kalktm tartıya bi çıktım anaaaam65.2 ya ne yedimde oldum bukadar hergece 63 küsür olurdum şoka girdimsabah ama ne göreyim 61.2genelde akşamdan sabaha en fazla 2 küsür verirdim ama iyi oldu buu
yatana kadar toplamda 2litre su
1 biberiye çayı
7 otlu çay
bugünkü menümse
sabah
2 tane tost (kaşarlı)
4zeytin
kk peynir
2 k. yoğurt
yeşil salata
1 haşlanmış yumurta
1 bardak siyah çay(1 kaşık toz şekerli)
ara
yeşil çay
mandalina
1.5 litre su
akşam
1kase kızılcık çorbası
4 kaşık yoğurt
7 otlu çay
sonrası saat 23.00 sıraları
yine o malum gelenler geldi içimdeki ses kudurduğunu, bişeyler yemem gerektiğini söyleyip durunca yenildim,,ve gidip mutfağa tost yaptım üşenmeden,, biberiye çayı demlemiştim ne güzel,,sadece onu içicektim sözde tostumu aldım 1 tane domates aldım ve geldim tv karşısına,,çocuklarda uyuyo bi güzel oturdum yedimsonra amaaan diyerekten aldım son kalan halleyimi hüplettim gece gecegün yalan oldu,,ama daha tartılmadım 65 çıkmam bugün,,63 çıkarsam ne ala
işte benden bu kaa kaçamaklar hariç güzel günler oldu
Son düzenleme: