- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
kızlar sizin iyiliğiniz için fırça atıyorum benben zamanında az fırça yemedim menülerimee canım şimdi ozaman seni emzikli olarak beslenmene yorum yapayım,,elbetteki emzikliysen normal insanlardan daha iyi beslenmen gerekiyo,,şimdi şöyle yapalım,,türk kahvesinin bebeğine hıuzursuzluğa neden olduğunu biliyosundur herhalde dimi,,uykusunada engel bizi ayıltmakla kalmıyo bebğide ayıltıyo neyse günde 1taneyse bişey olmaz heralde ama bi huzursuzluk başlarsa içme derim ben...aralarda meyve ye yani her yemekten 2-3 saat sonraki zamana ara diyoruz,,senmeyve yiyceksin muzda ve üzümde çok kalori var onları fazla tüketmemek gerekiyo en iyisi mandalina elma aralarda çok iyi meyveler yeşil elma olursa çok daha iyi olur..ekmeğe gelince abartmadan yiyceksen akşam 1d. ye,,bak bugün yine duydum her öğün ekmek yiycekmişiz ama nekadar,,el avucumuzun yarısı kadar gelde ye oyüzden sabah 2.d ekmek diyoruz biz bütün hakkımızı sabah kullanıyoruz oyumluk yemiş oluyoruz 3 d. de olabilir farketmez ama yeterki sabah olsun,,çünkü akşama kadar yakıyoruz onları,,ama akşamki yediğimiz ekmek malesefki göbekte yağ olarak depolanıyor istermiyiz bunu hayır yeşil çay içebilirsin canım günde 2bardak geçmesin,,ve en az 2 lt su tüket
menüne gelirsek sabahki tost tek başına doyurduysa tamam ama melise dediğim gibi çeşitliliği arttır sende,,peynir zeytine domatese hepsine ihtiyacımız var kahvaltıda vücudumuza enerji lazım gün boyu bunlardan sağlıyoruz...kahveyi yemekten yarımsaat sonra iç meyveyi 2 saat sonra buşekilde kahveyi ara yapmamış olursunöğünlerinde hep yoğurt olsun az olsun ama yinede olsun salata muhakkak olsun...akşama gelince çorba hariç hiç biri sağlıklı değil heleki kavurmaa kavurma yerine normal yemeğini yapıcaksın canım kavurma lezzetli olabilir ama ateş görüyo sonuçta acayip zararlı hale geliyo vücudumuz için..normal ben düdüklüye atıyorum etleri,salçasını katıyorum su ekliyorum pişiyo sonra mis gibi ye istediğin kadar,,pirinç pilavı yerine bulgurla yiyebilirsin ,,o öbüründen daha yararlı
kızlar gerçekten sizin zayıflamanızı istemesem harcarmıyım bu kadar emek,,ben zamanında nasıl öğrendiysem beslenmeyi sağlıklı kilo verdiysem,istiyorumki sizlerde ilerde başkalarına bu şekilde faydalı olun,,bu beslenmeyide çok kısıtlı gibi görmeyin çok şey yedim ben zayıflarken ama,yinede kilo verdim miktar ve zaman en önemli noktalara bunları çok iyi öğrendim...
evet cnım çok doğru anlamışsın,,aralarda tost cıss,,meyve yiycez,,mandalina veya elma,,muzda ve üzümde çok kalori var onlardan azcık uzak duralım,yada miktarına dikkat edelim...meliscim inşallah ebruya yazdıklarmıda okuyosundur,,baya çenem açılıyo ilk cvbta,,faydalanabilirsin sendehepsi senin içinde geçerlii
menüne gelelim..evet hiç beğenmedim,,,şimdi geç kalkıyorum demişsin hemen söyliyim,,bende geç kalkıyorum çünkü,,saat kaçta kalkıyosun mesela ,,eğer 10gibi kalkıyosan 2 öğün yapıcaksın hiç farketmez,,öğle zamanı kalmıyo zaten 11 gibi kahvaltını yaparsın aranı saat 1 de 2de yaparsın akşam yemeğinide akşam 6da yersin olur biter..kuru fasulye tamam ama miktarını fazla abartma,,yanında pilav yerine bulgur tercih et sende,,bi bilsen pirincin kb'sini karbonhidratını yani,,dudağın uçuklar,,asla yemem dersin,,o vucutta çok uzun süre kaldığı için bide depolanması kolay oluyo vucut atamıyo kolay kolay,,oyüzden fasulyenin yanına bulgurda iyi gidiyo ondan ye benim gibiiara badem iyide kraker noluyo anlamadım krakerin üstünü bi oku bakalım karbonhidrat yerinde kaç yazıyoo,,günde kilomuz kadar kb almamız gerekiyo ona çok dikkat et olurmuu,yoksa kilo vermek çok zooooooorrr
Çıtırcık bizimle ugraştıgın için sana minnatarım.Dediklerini dikkat edicem canım.
BUGÜNKÜ MENÜM
Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1 dilim ekmek,1 salata,kk peynir,3 zeytin, yumurta sarısı(melis)yarısı ogluşun kahvaltı tabagında,ince 1 dilim salam,2 fincan açık çay.
yarım saat sonra türk kahvesi
Ara:1mandalina.
Şimdi öglenligimi hazırlıycam.1tas çorba,yeşil sogan,1 dilim ekmek ve 1 kase yogur yiycem.
Meliscim öglen bişi yemiyosun acıkmıyo musun?
içebilirsin canım yatana kadar bitki çayı ve su serbest ne çığlık atıyosun öyle bakiiim
kızlar kaç kilosunuz nen siz hiç demiyonuz,,haftalık kaç kilo gidiyo takip ediyonuzmu bakemhaberdar edin benii merak ederim sonraaa:111::111:
ama böyle olmazkii,dışarda bile irademize sahip olmayı bilmemiz gerek,,yoksaa her çıktığımızdaa alışkanlık olup yeriz böyle şeyleri,,,kızlarr kşmse gelmeşşmiii:)))
menümm sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1yumurta bal çay
öglen dılardaydım pizaa 3 dilimm( ve 1 kup çikolata şelalaesiii offf çıtırcık benii öldürcekk
akşam ekmeksiz pırasa
Bugünkü menüm.
Aç karınla 1 brdk ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,Yarım yumurta sarısı,1 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Ögle:karışık tost,1 bardak meyve suyu.
Ara:sıcak çikolata.
Akşam:2 kaşık tavuk sote,1 tas çorba,1 dilim ekmek.
Ara:1dilim kek,3 bar.dak açık çay,1 elma.
Bugün oglum hiç durmadı.Üstüne misafirim geldi.Evi sil süpür hazırlık yap derken.Öglen geçmiş ve benm başm döndü açlıktan.Gdip test bile aldım korkudan:18:2 gündr migdemde bulandı.Benden böyle.Çıtırcık ne dersin?3 lt geçiyo suyum bu arada.
Bugünkü menüm.
Aç karınla 1 brdk ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,Yarım yumurta sarısı,1 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Ögle:karışık tost,1 bardak meyve suyu.
Ara:sıcak çikolata.
Akşam:2 kaşık tavuk sote,1 tas çorba,1 dilim ekmek.
Ara:1dilim kek,3 bar.dak açık çay,1 elma.
Bugün oglum hiç durmadı.Üstüne misafirim geldi.Evi sil süpür hazırlık yap derken.Öglen geçmiş ve benm başm döndü açlıktan.Gdip test bile aldım korkudan:18:2 gündr migdemde bulandı.Benden böyle.Çıtırcık ne dersin?3 lt geçiyo suyum bu arada.
geçmiş olsun canım,,haber ver emii:26:neye stres ediyosun bakiim söylede çare bulak o vakitEvet çıtırcık vardı.Yarın 2 tane doktora gidicem.Vücudum 3 senedir kabarıyor ve hiç bi dr. çare bulamadı.Stresten diyolar.Yarın 2 yere kan vericem.Şekerim düşmemesi ve bayılmamak için muhtemelen çikolata veya şeker sıkıştırcaklar agzıma.Yumurtanın sarısını ogluşa veriyorum canım.
BUGÜN:açkarınla 2 bardak ılık su ve çörek otu.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,yumurta,2 fincan açık çay,
türk kahvesi(vazgeçilmezim)
Ögle:1tas yayla çorba,1 dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşilçay,1 kuru incir,2 kuru kayısı.
Akşamada,tavuk sote,bulgur pilavı ve yogurt yemeyi planlıyorum.Fazla yada eksik yersem gece yazarım çıtırcık.
Bugün ogluşu saglık ocagına kontrole götürdüm.Dr.ebru hanım zayıfladınız mı?dedi.Dün akşamki misafirlerde zayıfladın mı sen?dedilerDijitalde 63 çıktım ama :26:
kılzarrr hangi şehirde yaşıyosunuzzz acaba diyet ğünüm yapsak :)) yakın olsaydıkdaa neyseeeeee
menüm orucumun son günüydü muharem ayı için elhamdüliha
sabah öglen yok akşam bir tas şehriye çorbası
1 dilim bftek patesle birlikte yogurt
çayla 1 tane pofidik pogaça hepsi bu offfff gene kötü gibi demiiiiiii çıtırcıkkk
68.7 nezamanki kilon canım,,bugünde tartılmayı unutma bakalımaaaaa bide evde kabak tatlısı yaptım cevizli ondanda 4 çatal yedim bennn
yarın cuma kilomu bildirimm 68.7 70.1 dim 2 hafta 5ğün önceee
geçmiş olsun canım,,haber ver emii:26:neye stres ediyosun bakiim söylede çare bulak o vakit,menün haftaiçi için güzel bi menü en azından cuma öncesi bulgur yemeseydim akşam,,sabah tartıda fazla çıkartıyo o meret kendimden biliyorum..tabi cumaları tartılıyosan tartılmıyosanda cumadan cumaya tartıl banada haber ver... bende biraz sonra tartılcam,,pek ümidim yok ama korumuş olsamda şüpeeey olucak,,çünkü tüm hafta normal insanlar gibi beslendim,,heleki hergün bi çikolata muhakkak götürdüm pis boğazım durmadı niyeysee,,:44:neyse tartılayımda geleyim,,tabi önce wc'yeeeeee
allah kabul etsin canımmenün fena değil azcık ucundan kaçırmışın amaaaa kabak tatlısını aksine ben hiiiiiiç sevmem bıyyyyy
68.7 nezamanki kilon canım,,bugünde tartılmayı unutma bakalım
kızlar sizinde adet gününüze 1-2 hafta kala şişiyor musunuz?