Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Bildiririm çıtırcık
Ögleden sonraki aramda 3 çay bardagı çay içtim ve sütün çeker bi yudum bi yudum baskısıyla bi yudum kaşarlı tosttan tattım
Akşam:salata(kıvırcık,domates,dardanel ton)1 dilim tam bugdy ekmek.
midem bulandı yaaaaa.:120:Cevizli kek yaptım.Dogum yapacak arkadaşta toplanıcaz.1dilimCİK yemek istiyorum.:125:

çıtırımmm canımmm bizle ugraştıgın için bize emek verdigin içinn valaa sana nekadar teşekür etsek az biliyorummm vakitni bize veriyosun inş yüzünü kara çıkartmıcazz sözz:) ebruya yazdıkalrımıda okudum merak etmee sen hiçç:)) bana yazdıklarınıda harfiyen okudumm uyugulaucamm tartı biraz oyanamya başladı akşam meyveyi kestim artık aralarda yiycem muzuda azltımmm

içebilirsin canım yatana kadar bitki çayı ve su serbest ne çığlık atıyosun öyle bakiiim

kızlar kaç kilosunuz nen siz hiç demiyonuz,,haftalık kaç kilo gidiyo takip ediyonuzmu bakemhaberdar edin beniimerak ederim sonraaa:111::111:

ebruuuu kızz biz bu işi birr götürsekk gözüm arkda klmıcakk :)))

ayy nebilimm çıtırcıkk yaaaa artı kyediğimi içtigimii yazıyom sanaa sonra nerde hata yapptıgımı anlamakii :)) bende 2 haftadır senle burdayımm takipteyim bakalım neler olcakk

29 yaşındayım 1.70 boyy kilom 70 le başladım 2 hafta önce şimdi tarı 68,7 olmuş:))

menüm buğün ben gene oruçludum muharem ayı için son bitane kaldı

akşam 5 te yedigim 6 yemek kaşıgı tavuk sote 4 yemek kaşıgı kadar bulgur pilavı turşu

siyah çay aşure:))

kızlarr kşmse gelmeşşmiii:)))

menümm sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1yumurta bal çay

öglen dılardaydım pizaa 3 dilimm( ve 1 kup çikolata şelalaesiii offf çıtırcık benii öldürcekk

akşam ekmeksiz pırasa

Bugünkü menüm.
Aç karınla 1 brdk ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,Yarım yumurta sarısı,1 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Ögle:karışık tost,1 bardak meyve suyu.
Ara:sıcak çikolata.
Akşam:2 kaşık tavuk sote,1 tas çorba,1 dilim ekmek.
Ara:1dilim kek,3 bar.dak açık çay,1 elma.
Bugün oglum hiç durmadı.Üstüne misafirim geldi.Evi sil süpür hazırlık yap derken.Öglen geçmiş ve benm başm döndü açlıktan.Gdip test bile aldım korkudan:18:2 gündr migdemde bulandı.Benden böyle.Çıtırcık ne dersin?3 lt geçiyo suyum bu arada.

ama böyle olmazkii,dışarda bile irademize sahip olmayı bilmemiz gerek,,yoksaa her çıktığımızdaa alışkanlık olup yeriz böyle şeyleri,,,menünü hiç ama hiç beğenmedim,,çok eksik ve hatalıı

seninde akşam öğünün ve kahvaltın hariç hiç birinee yapamıycam canım,,akşamdan sonra misafirlerin varkenmi yedin keki,,eğer öyleyse olabilir bazen onların yanında durmuyo boğazımızzeytini peynirle birlikte tüketicekmişiz,,doktordan duydumtv'deyarım yumurtanıdsa anlamadım gitti

bakın ikinizede söylüyorum..akşamdan sonra yemeyin dediğim meyveler varya,,elma mandalin hariç meyve zararlıymış,,elma veya mandalina olabilirmiş,,ay sevindiim

Evet çıtırcık vardı.Yarın 2 tane doktora gidicem.Vücudum 3 senedir kabarıyor ve hiç bi dr. çare bulamadı.Stresten diyolar.Yarın 2 yere kan vericem.Şekerim düşmemesi ve bayılmamak için muhtemelen çikolata veya şeker sıkıştırcaklar agzıma.Yumurtanın sarısını ogluşa veriyorum canım.
BUGÜN:açkarınla 2 bardak ılık su ve çörek otu.

Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,yumurta,2 fincan açık çay,
türk kahvesi(vazgeçilmezim)
Ögle:1tas yayla çorba,1 dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşilçay,1 kuru incir,2 kuru kayısı.
Akşamada,tavuk sote,bulgur pilavı ve yogurt yemeyi planlıyorum.Fazla yada eksik yersem gece yazarım çıtırcık.
Bugün ogluşu saglık ocagına kontrole götürdüm.Dr.ebru hanım zayıfladınız mı?dedi.Dün akşamki misafirlerde zayıfladın mı sen?dedilerDijitalde 63 çıktım ama:26:

Evet çıtırcık vardı.Yarın 2 tane doktora gidicem.Vücudum 3 senedir kabarıyor ve hiç bi dr. çare bulamadı.Stresten diyolar.Yarın 2 yere kan vericem.Şekerim düşmemesi ve bayılmamak için muhtemelen çikolata veya şeker sıkıştırcaklar agzıma.Yumurtanın sarısını ogluşa veriyorum canım.
BUGÜN:açkarınla 2 bardak ılık su ve çörek otu.

Sabah:1dilim ekmek,2 zeytin,2 çeri domates,yumurta,2 fincan açık çay,
türk kahvesi(vazgeçilmezim)
Ögle:1tas yayla çorba,1 dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşilçay,1 kuru incir,2 kuru kayısı.
Akşamada,tavuk sote,bulgur pilavı ve yogurt yemeyi planlıyorum.Fazla yada eksik yersem gece yazarım çıtırcık.
Bugün ogluşu saglık ocagına kontrole götürdüm.Dr.ebru hanım zayıfladınız mı?dedi.Dün akşamki misafirlerde zayıfladın mı sen?dedilerDijitalde 63 çıktım ama:26:

off kızz bunee böyle sende bende uçtukk :)))

kılzarrr hangi şehirde yaşıyosunuzzz acaba diyet ğünüm yapsak :)) yakın olsaydıkdaa neyseeeeee

menüm orucumun son günüydü muharem ayı için elhamdüliha

sabah öglen yok akşam bir tas şehriye çorbası

1 dilim bftek patesle birlikte yogurt

çayla 1 tane pofidik pogaça hepsi bu offfff gene kötü gibi demiiiiiii çıtırcıkkk

aaaaa bide evde kabak tatlısı yaptım cevizli ondanda 4 çatal yedim bennn

yarın cuma kilomu bildirimm 68.7 70.1 dim 2 hafta 5ğün önceee

geçmiş olsun canım,,haber ver emii:26:neye stres ediyosun bakiim söylede çare bulak o vakit,menün haftaiçi için güzel bi menü en azından cuma öncesi bulgur yemeseydim akşam,,sabah tartıda fazla çıkartıyo o meret kendimden biliyorum..tabi cumaları tartılıyosantartılmıyosanda cumadan cumaya tartıl banada haber ver...bende biraz sonra tartılcam,,pek ümidim yok ama korumuş olsamda şüpeeey olucak,,çünkü tüm hafta normal insanlar gibi beslendim,,heleki hergün bi çikolata muhakkak götürdüm pis boğazım durmadı niyeysee,,:44:neyse tartılayımda geleyim,,tabi önce wc'yeeeeee

allah kabul etsin canımmenün fena değil azcık ucundan kaçırmışın amaaaakabak tatlısını aksine ben hiiiiiiç sevmem bıyyyyy
aaaaa bide evde kabak tatlısı yaptım cevizli ondanda 4 çatal yedim bennn

yarın cuma kilomu bildirimm 68.7 70.1 dim 2 hafta 5ğün önceee
68.7 nezamanki kilon canım,,bugünde tartılmayı unutma bakalım

kilo bildirimii

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.6
buhafta:60.7
gelen: 100hoşgelmiş sefa gelmiş
toplamda giden: 19.100
hedef:58(çokmu uzak yaaaaa)

yani normal insanlar gibi beslensemde,,hergün muhakkak bi adet çıtır gofret yesemde ,,çocukların nesquik topların hergün hüpletsemde,,akşamdan sonra eşimle karşılıklı keyif yapsamda cips meyve çekirdek falan,,bukadar şey yiyipte klom böyle olması nekadarda güzel bi duyguymuş,,yiyipte kilo verdiğim günleride göreyim inşallah

Canı gönülden tebrik ediyorum sizi. Maşallah ayrıca. :)
ben 94 kiloydum temmuz ayında şu an 85'e indim ve 65 ya da 70'e kadar inmek istiyorum. Yazdıklarınızı tek tek okudum tavsiyelerinizi not aldım. :)

2,5 hafta önce tartıda çıtırcık 70.1 geliyodumm

şimdiiii 68,6 olmuşş:))) canımm

menüm

sabah yarım gözlme 1 yumurta çay domates

öglen türk kahvesi tuzlu biskit 2adet

akşam 1 dilim pizaa sat 6 sularında ayran

siyah çay 3 yemek kaşıgı aşuree(

[menüm

oruçluydum son günü

sabah ögeln yok

akşambir tas şehriye çorbası ıspanak yogurt az kaymak

yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…