Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

günaydın arkadaşım köye tatile gittim diyete ara vermiştim tekrar başladım seni takip ediyorum .senin yolunda ilerlicem inşallah incelirim bu ara 2 kilo alıp geldim .belki ödemdir hiç su içemedim yeşil çay içemedim 10 gün boyunca bugün yeni birgün

Bende bugün dikkat etmeye başladım.Kepek ekmegi aldım.Şuana kadar 2 lt su içtim.Emir uyurken mekik çektim.Emzirdigim için çok acıkıyorum.Bu yüzden sık sık yiyorum.Dogum kilolarımın hepsini vermemdei en önemli etkende sık yeme alışkanlıgı kazanmış olmam.Ama artık daha dikkatli beslenicem.Şimdi ıspanak ,1 dilim kepek ekmegi ve 1 tas yogurt yiycem.Gece acıkıramda meyve yiycem.Badem fındık ,kuru incir,kuru kayısı almam lazım.Çünkü tam bir çikolataseverim.Ama senin resimlerine bakıp bakıp kendime 'benimde böyle bir göbegim olacak ve eşim beni kıskanacak'diyorum

Arkadaşım tebrik ederim süpersin yaaaaa haran oldum resmen bende 20 kilo vermek istiyorum niş. Vericem ama ilk etapta 73 kg den 65 e inmek istiyorum

Çıtır anne nerdesin?Nie bze cvp vermiyosnBiz nasıl zayıflıycaz sen olmadan.Bizi motive et
Sabah:1 dilim kepek ekmegi,2 zeytin,1 salatalık ve 1 fincan açık çay.
Ara:1 türk khvesi
Ara:2 dilim masum kek:26:
Akşam içinde fırında karnıbaharr yapıyorum.Bol su içiyorum.Ama gögüslerim dolmadı 2 gündür pek.Korkuyorum bebegimin sütleri azalmasın:44:
:+

bugünkü menüm

kahvaltı(12.30)geç kalkıyorum çarem yok 2 öğün oluyo

2.d ekmek

sucuklu yumurta

kk peynir

4 zeytin

1 domates

ara

1 muz

akşam18.00 diye düşünüyorum

nohutlu çorba

bulgur pilavı

yeşil salata

1 kase yoğurt

eşim için sigara böreği sardım eh mecburen bende yiycem,kendim için yiyorsam ne oliyim

şuana kadar 1 litre su,,2 bardak yeşil çay 1 bardak 7 otlu çay

çıtır hanımm benimde tartıda 68 gördüm bir buçuk kilom gtimiş bilemm:)

menümm oruç tutum için akaşm 5 te et haşlama ve ksır yedim ekmeksiz

kahvaltıalrdada genele kepekli ekemek yiyorum ,forum çayı bitki çayı içtim tok tutuyor ciden yarım ayva

ödemdir canım,boşver sen onu çabuk gider dikkat edersen,
allah bağışlasın canım bebeğini sağlıcakla büyüt inşallah
canım öncelikle artık kepek ekmek önerilmiyo oyüzden ben çavdara geçtim değiştirerek bi çavdar bide tam tahıllı buğday ekmeği alıyorum,,kepek ekmeği yemiycez artık,çünkü kepek ekmeğin kalorisi beyaz ekmekten az değilmiş oyüzden bizi gerçekten tok tutabilecek olan diğer ekmeklere geçmenizi istiyorum,2ltre suda az canım 3 ltre içmeliyiz günde,bide sen emziriyormuşsun dahada fazla içebilirsin,,bide günlük kalori alımını azaltma sakın sütün azalmasına neden oluyor artı streste sütün azalmasında rol oynayan bi diğer önemli etken,,bol sıvı alıcaksın bu süt meyve suyu ve su olabilir..ama ayrıyeten suyu 3 litre almamız gerekiyo,,ve çok önemli bi noktada eğer kilo vermek istiyorsan gece atıştırmalarını bırakıcaksın ,,bu meyve bile olsa,,akşam su ve bitki çayları hariç midemize bişey gitmemeli,,acıkırsan süt iç,,1kaşık yoğurt yee,,bu şekilde devam edersen güzel sonuçlar alıcaksın gör bak
sütünün artmasını sağlayan tek şey bebeğini doğru pozisyonda ve sık sık emzirmekle olur bunu unutmaa

Arkadaşım tebrik ederim süpersin yaaaaa haran oldum resmen bende 20 kilo vermek istiyorum niş. Vericem ama ilk etapta 73 kg den 65 e inmek istiyorum
inşallah canım zor bişey değil inanırsan başarırsın,,teşekkür ederim
ya ne mutlu sana, gercekten de citir bir anne olmussun :)

burdayım canım,,ama çocuklardan pek fırsat bulamıyorum pek,,neyse bugünlerde daha sık girmeye başladım...
canım sende emziriyormuşşun bak yukarda ebruliye yazdıklarım senin içinde geçerli ozaman bi oku istersenakşamki yediğin çok güzel,,aralarda olabildiğince meyve tüketmeye çalış,abur cubur isteğin gelincede 1 bardak süte bi tatlı kaşığı pekmez katarak içebilirsin anında geçiyo isteğin,,ben onun sayesinde kurtuldum abur cuburdansütün azalması konusundada yazdım ebruliye bişeyler oku emi canım..kendimden biliyorum
canım yukardada yazdım oku istersende kepek ekmeği artık kullanmanızı bilhassa istemiyorum,cavdar veya tam tahıllı buğday ekmeğine geçtim ben sizde kepekten uzak durun,beyaz ekmekten hiç bi farkı yokmuş onun,ötekile tok tutuyo hem bizi gerçekten kaloriside diğerlerine göre düşükakşam bide kısır yemişsin ,,canım öğlene bari al onu illaki yiycem diyorsan,,oda hiç masum değil çünküü

Son düzenleme:
dünkü menüm

kahvaltı

kaşarlı tost(1.5 adet)12.30

4zeytin

kk peynir

1 domates

ara

mandalina--biberiye

akşam 18.40

etli sebzeli şehriye pilavı(yarım porsiyon )

yoğurt ve salça soslu patates(3 tane elma dilim)

2 kaşık yoğurt

yeşil salata bolca

kalktıktan sonrada aralıklı, biberiye çayı --yeşil çay içtim

sonra bi maden suyu içtim,

yatmaya yakın sirkeli suyumu içtim

baktım varmısın ykmusun biticek gibi değil

gittim bi biberiye çayı daha demleyip içtim,,

yatarkende form çayı içip günü 2ltre suyla bitirdim,,,,

gece saat 3.30da nasıl bi gurultuyla uyandıysam wc'ye zor yetiştim,,form çayının işine bak sen

bugünkü kahvaltım

karışık tost(1adet busefer) 7.00

5zeytin

2 kk peynir

çok zor yedim valla ,,çok nadirdir erken kalkmam çünküü,ama bundan sonra erken kalkıcam inşallah..kendime haksızlık yapmıycam

Önerilerini dikkate alıcam canım.Süt küçüklügümden beri içemiyorum.Emziren annelein sütü azalttıgı için yeşil çay gibi bitki çaylarını içmesi sakıncalıymışSabah ılık limonlu su ,bol su ve soda içiyorum.Ama dün bebek görmeye misafirlerim vardı dozu biraz kaçırdım.Salı günüde günüm varİlk defa güne katılayım dedim diyete karar verdim tezatlıga bakın7 den sonra bişi yemesem yavrum gece hep sık sık uyanıyor.Çünkü doymuyor süt gelmiyor.Yogurt ve meyve yiyiyorum napim:26:

Her yemekten yarım saat önce 1 tatlı kaşıgı çörek otu çigneyip 1 bardak suyla yutmk zayıflatıyormuş.Bilgisi olan var mı?

evett aslındaa pişman oldum sonraaa akşam yemektee fayda varrr diiii öglen yyim cnımın istedigini azda olsaa biberiye çayını nasıl demliyosun cnmm bide elma sirkesimii içiyosunnn

kepek kilomu aldırıyomuşşşşşş aaa tam tahılıı alcam ozamm paketee satılanalrdann alıyımmm buğünkü menüm şöyleydiii

oruçluydum akşam 6 yemek kaşıgı nohut yemgi 3 yemek kaşıgı pilav sütlaç

ıhlamur çayı limonluuu

kepek kilomu aldırıyomuşşşşşş aaa tam tahılıı alcam ozamm paketee satılanalrdann alıyımmm buğünkü menüm şöyleydiii
arkadaşım kepek ekmeği kansızlık yaratıyormuş hem de tok tutmuyormuş.. o yüzden diyetisyenim bana çavdar ya da tam buğday yememi önerdi. Sende onları yiyebilirsin. uno'nun var pakette dilim dilim.. miktarıda şaşmıyor iyi bişi..

gercekten cıtır bir anne olmussunuz tebrikler
bende diyetteyim daha dogrusu yediklerime dikkat ediyorum saatlere göre ayarlıyorum.
cocuk dogurmamıs gibi görünüyrsunuz eski haliniz aynı ben neyse cok konustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…