Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canım sağol tavsiyelerin için menümü değiştirdim zaten
bugünüm çok başarılı geçti yarın baya dışarda olcam umarım oda iyi geçer menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek peynir ve çay
öğlen birkaç kaşık pırasa yemeği
arada 1 yeşil elma yedim akşam çok az salata ve pırasa yemeği şimdi elma yicem ve bitti.spor olarak temizlk :) 2 saat kıza ayakkabı arama :)) ve evde yarım saat yürüyüş yaptımm bir fincan yeşil çay içtim yanlız suyu sevmiyorum 1.5 litre içtiğime bile zanmıyorum sizce menüm nasıl yarın bu kadar az yiceği zanmıyorum ama malesef dışardayım

buünki menümm

arefe için oruç tutum akşam iftarımda mercimek çorbası bir kase

yanında pırasa yemegi 2 tuzlu kurabiye meyvee ha bide türk kahvesi papatya çayı:)

buğünkü menüm

sabah peynir zeytin bal çay ve 2 dilim ekmek

öglen sonrası et kavurma söğüş salata

akşam şehriye çorbası bayram şekeri 3 çatal pasta

türk kahvesi ve çay l

sudan demişsin ben de verdim diye mutlu oluyordum ama yağdan nasıl verebilirim ki ? ben ekmek kestim çikolata felan kestim hep öyle verebildim ... ama bayram arası bira coştum :) almadım ama vermedim de spor a da yazıldım , sirkeli su da içiyorum ... ek olarak bitki çayı da içiyorum daha ne yapsam ki ? ama ben biraz çabuk vermek istiyorum yaş 19 olunca pişmanlık büyük oluyor :) :) :)

buğünkü menüm

sabah 3 dilim ekemek peynir zeytin çay bal

öglen bayram gezxmesinde 1 dilim ev baklavası 3 adet sarma 1dilim haşhaşılı çörek çay

akşam barbunye yemegi 2 ymk kaşıgı pilaav

herkezee merhabaaalaaar ben döndüüümm...

kızlaar kusura bakmayın yaa bayramda ayrı kaldım burdan ,allahtan bu sefer sabrede sabrede köyde ilk defa 5gün kaldım bişey çıkmadııiyi gibiydii ama yemekler biri kalktı bulaşıktı falan ev temizliğiydi falan derken öteki yemek vakti geldi bi rahatça oturamadım yengemle beraber boyuna iş yaptık napalım katlandık,,eşim deseniz abisiyle, erkek kardeşiyle, gelen dayısıyla, arkadaşlarıyla kağıt oynadı okey oynadııyüzünü bile doğru dürüst göremedim vallabi giriyolardı odaya kapıyı kitleyip napıyolarsaçocuklar doluydu evdee misafirlerin biri bin para tabiitabi hep hizmet hizmet canım çıktııneyse dediğiniz gibii katlandım katlandım gelicemiz son gün yani dün, kotammı doldu ne patladım eşimeeeben bulaşık yıkıyorum, kayınpederim geldi, gördü baktı yerler süpürülmemiş, önce yerleri süpürsene bulaşıklar sonrada yıkanır dedi, gitti kendi süpürmeye başladıııallahım bi oldum evde kimse yoktu bende bulaşıkları hemencik yıkayımda süpüreyim dedim peder gelmeden, ama çocukların biri bi bacağıma biri bi bacağıma yapıştı ,dertleri bitmiyoki kaç oldu yarıda bırakıp onların istediklerini yaptım, biri cips der, biri çiş dereşim nerde peki bu arada traş oluyoooof üstüne bide kayın peder öyle deyince patladım eşime ''laf yedirdin sonunda bi baksaydın 2 dakka çocuklara ben hemen yıkayıp süpürücektim babandanda laf yimiycektim'' öyle derken işte babam bağırdı bize aman evimde bağrışmayın gidin evinizde bağırın falan,bende artık dayanamadım ona bağırdım ''eşime bağırmama karışamazsın sen diyeeama napiyim kota doldu bikere, dememeliydim belki ama o an öyle olmadı işteneyseki herzamanki gibi 10 dk sonra bal gibi oldu aramız eşimle ,sonrada akşam bi ilerki köye gittik dayısıgile orda dayısının karısı bi döktürmüş 10çeşit yemek tatlı vardı yedimde yedim bide ardından çerez pasta kurbiye ee bide kola hemde 2 bardak ve saat 23.30duuama çok memnundum halimden herkez zayıflığıma hayran kalmıştı,, yengemin göbeği var ,,görümceminde maşallahı var(baya kilolu 68 kilo ama boyu kısa azcık ondan), eşim ablasını yerlere soktu kilosuyla dalga geçiyooben utandım valla kızdım sus diyee.öyle işte gece 2.00de kendi evimize geldik güzel ayrıldık ordaneniştenin arabayla sıkış pıkış gelmemiz dışında iyiydi yolculuk(peder yiyecek birsürü şey doldurdu arabayaa ondan sıkıştık) e bide oğlan kucağımdaydı altına kocamanca doldurmuşmu bi koku kapladı arabayı ,,görümcem diyo kim kaçırdı lan kokuya bak pööff ölüyorum falan ,,ne biliyim hiç sanmazdım oğluşumun kaka yapıcanı,, eşime dedim sen yapmışındır diyee gülüştük..camlarıda açamıyoz soğuk diyeesonunda geldik,daha eşyalar yerleşcek hiç bişey yapamadım yorgunum fena,,valla şukadar şeyi nasıl yazdım bilmemuykumda geldii,yarın burdayım allahın izniyle ozaman konuşuruz

bu arada bayramdan önce 61'dim yani geçen cumaa, bu sabah 60.5 çıktıım sarmalar baklavalar ,pasta kola haddi hesabı yoktu et desen kavurma pilav oooo daha neler yedimde neyseki beklemiyodum böyle sevindim..yarın kaç çıkcam bakalım çünkü düzen bozuldu bu akşam yemeği gene geç yedik saat 22.00'e geliyodu su deseniz 2 bardak içtim sadece gitmiyoo
hadin bu cuma alnımdan öpün beniiekside çıkıcam gibiii

Son düzenleme:
arkadaşlar duydunuzmu bilmem ama paylaşmak istiyorum bu çayı denemek isteyen olursa

Doktor Ender Saraç, zayıflamak isteyenler için sarımsak çayı önerisinde bulunuyor. Birçok ülkede soğuk algınlıkları ve bağırsakları çalıştırmak için geleneksel bir içecek olarak kullanılan sarımsak çayı, ünlü film yıldızı angelina jolie nin doğum sonrası kilolar için kullanması ve tam 11 kilo vermesi ile tüm dünya tarafından farkedildi ve milyonlarca insan sarımsak çayı kullandı.

1 litre kadar su içerisine 2-3 tane iri zencefil rendeleyin ve hafifçe kaynatın. Su iyice kaynarken içerisine 3-4 diş taze sarımsak ekleyin ve 5 dakika kadar demlendirin. Çayınız demlendikten sonra içerisine az miktarda bal ve limon ekleyin. Kesinlikle tatlandırıcı bir madde eklememelisiniz.
Çayınızı her sabah büyük bir fincan ve öğlenleri yine büyük bir fincan içmelisiniz. Eğer isterseniz akşamları da içebilirsiniz.

Arkadasim tebrikler , tek kelimeyle bravo.

Bu sarmisak caiyni duymamasitim ama insan cok kokmazmi hergün hergün ?

6 kilom avarrr oğünden sonraa daha fazla dikaaet ediyorumm bakalım aralık sonunaa kadarr kaç kilo gitcekkk cnm

selam canım tebrşk ederim:)kilo konusunda en dertli kişilerden biri bendimeşim 60 kiloya düşüp güreşen bi milli, sporcu olunca ve hamilelikte ondan iri görününce benim için kabus dolu günler yaşandı.
ama 9 ayda 15 kilo alıp 72 kilo olan ben şu an 53 kiloyum ve çıtırın çıtırıyım yanePPP
eşim ben giyinip kuşandıkça çatlıyor yok bu seni ince gösterdi giyme yok bu zayıf göstredi boşver alma diye:)))
biz bu haikeyelerimize kısaca azmin zaferi diyel,im:)
ben sabrettim emzirdim kös kös otrumadım ve 4-5 ayda bu forma girdim

bak seen benden bile çıtırsın yani şimdi öylemii hıh hiçte kıskanmadım şaka bi yana canım dediklerini eşimden bende yaşıyorum,,en çokta eskiden popom büyük diye çok belli oluyo diye hep uzun şeyler giydirirdi,,hoş bende o yönden efkarlıyım:18:koca bi popo karın vede kollarama şimdi noldu vücudum toparlandı çıtır oldukça tabi popomda küçüldü ama yinede lopez kalçalarım olarak duruyo bu benimde hoşuma gidiyo vede küçültmeye niyetim yokoyüzden eşim şimdiyse çatlıyo kıskançlıktan ve yine uzun ve bol şeyler giymemi istiyo tabi benim güvenim yerine geldiği için gıcıklığıma bazen dediğini yapmıyorum,,çok hoşuma gidiyo onu delirtmekoyüzden senide anlıyorum helal olsun bize diyorum inşallah hep böyle kalırız,,gerçi ben biraz saldım hemde baya yanii neyseki yine düşüşteyim,bu işi öğrenmemiz yeter bize aldığımızı kolayca veririz
6 kilom avarrr oğünden sonraa daha fazla dikaaet ediyorumm bakalım aralık sonunaa kadarr kaç kilo gitcekkk cnm

inşallah canım azmedersen başarırsın emin ol....

Bende 20 kilo vermeyi düşünüyorum.. Ama iştahimin önüne geçemiyorum.. 2.güne kalmadan bozuluyor diyetim.. Forumdaki diyet gurubuna katıldım.. Belki motivasyon olur.. Biraz önce 1 dilim tatlı yedim.. Sanki kilo yapmayacakmis gibi:) inşallah kilonu hep korursun fıstık gibi olmuşsun

Merhabalar...
İlk sayfayı ve son sayfayı okudum sadece(bebeğim uyurken)9 aylık bebegim var ve emziriyorum.Yediğim zamnalar gögüslerimin boşaldıgını ve sütümüz az oldugnu görüyorum.Yedikçe sütüm geliyor.64 ile hamile kaldım.82 ile bitirdim.Toplam 18 kilo aldım.20 kilo verdim.Şuan 62 kiloyum ama pek vermiş gibi durmuyorum.Göbegim jöle gibi yumuşak ve sıkı bi vücudum yokEmzirirken nasıl kilo verebilirm?İlk sayfadaki arkadaşımı ve diger başaran arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bende eşimi kıskandırmak kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum

bu işe başlarken öncelikle kendini şartlandırmıycaksın,ben diyet yapıyorum modunda dolaşmıycaksın,,ben kilo vericem hemde yiyerek diyceksin ben o şekilde verdim,,sadece zamaını ve miktarına dikkat et yeter ,akşam 6dan sonra bişey yeme,ve 2.5-3 litre su iç ılık olsun ama,bak nasıl veriyosun,bide ekmeği beyaz kullanma kepek veya diğer esmer ekmeklerden ye, çavdar tam tahılllı buğday ekmeği vs. gibi,,ve sadece sabahları 2dilim hakkımız var,akşamlarıda ağır yemeklerden kaçınmalısınihafif beslen bihafta sonunda çok mutlu olucaksın tartıda
tebrikler kader arkadaşım ozaman:)
yaşasın sevmek sevilmek:)yaşasın azmetmek ve başarmak:)
evet canım

canım hoşgeldin öncelikle,,benimde 2 bebeğim var,sütten kesileli epey zaman oldu gerçide,ilk bebişimde diyet yapmaya kalmadan 2.ci hamileliğimi bitirdim doğumdan 5-6 ay sonra başlamışım bu işe sağlıklı beslenerek zayıflama kararına..
bu sarkma işine gelince ,canım doğrudur ilk zamanlar zayıflarken jöle gibi yumuşacık bi göbek dönemini bende geçirdim,oyüzden seni anlayabiliyorum,sende maşallah ben gibi hamilelik öncesi kilondan bile aşağı düşmüşsün,ama belkide verdiğin kilonun çoğu sudan yada kastan gitmiştir,yani yağdan vermek önemli olan,bunun için spor şart ben başlarda önem vermiyodum ama son aylarda özen gösteriyorum,yaptığım basit egzersizleri dene istersen,karnı düzleştirmek için o bölgeni çalıştırman gerekiyo kas yapman lazım bunun içinde mekik çek,işe yarıyo görüceksin,,,,,

canım hoşgeldin öncelikle,,benimde 2 bebeğim var,sütten kesileli epey zaman oldu gerçide,ilk bebişimde diyet yapmaya kalmadan 2.ci hamileliğimi bitirdim doğumdan 5-6 ay sonra başlamışım bu işe sağlıklı beslenerek zayıflama kararına..
bu sarkma işine gelince ,canım doğrudur ilk zamanlar zayıflarken jöle gibi yumuşacık bi göbek dönemini bende geçirdim,oyüzden seni anlayabiliyorum,sende maşallah ben gibi hamilelik öncesi kilondan bile aşağı düşmüşsün,ama belkide verdiğin kilonun çoğu sudan yada kastan gitmiştir,yani yağdan vermek önemli olan,bunun için spor şart ben başlarda önem vermiyodum ama son aylarda özen gösteriyorum,yaptığım basit egzersizleri dene istersen,karnı düzleştirmek için o bölgeni çalıştırman gerekiyo kas yapman lazım bunun içinde mekik çek,işe yarıyo görüceksin,,,,,
[/QUOTE]

Hoşbulduk canım.Oglumdan fırsat buldukça okuycam sayfaları.Birde bu diyet gruplarına üye olmak istiyorum.Birlikte azimli olur diye.Hangiiisine üye olmalıyım?

canım inşş yaaa azim ve sabır iardelle savaşıyosunn kilo verdikçe senin topiğinde paylaşacamm kararlıyım bayram öncesi başladım senin sayfanı okuduktan sonra 14 gün olmuş bir buçuk kilom gitmiş:)) aamaa hala kilom var dahaaa aralık sonunda kaç kilo gitcek görecez iştee

buğün tüm gün yediklerimm

sabah 1 dilim kepek ekmegi pastane pohçası çay peynir bal
öglen bir tane evde zeytinli pocçik

akşam pattes ve et fırındaa salatyala ekmeksizz

yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…