-
- Konu Sahibi puccakanka
bak seen benden bile çıtırsın yani şimdi öylemii hıh hiçte kıskanmadımselam canım tebrşk ederim:)kilo konusunda en dertli kişilerden biri bendimeşim 60 kiloya düşüp güreşen bi milli, sporcu olunca ve hamilelikte ondan iri görününce benim için kabus dolu günler yaşandı.
ama 9 ayda 15 kilo alıp 72 kilo olan ben şu an 53 kiloyum ve çıtırın çıtırıyım yanePPP
eşim ben giyinip kuşandıkça çatlıyor yok bu seni ince gösterdi giyme yok bu zayıf göstredi boşver alma diye:)))
biz bu haikeyelerimize kısaca azmin zaferi diyel,im:)
ben sabrettim emzirdim kös kös otrumadım ve 4-5 ayda bu forma girdim
6 kilom avarrr oğünden sonraa daha fazla dikaaet ediyorumm bakalım aralık sonunaa kadarr kaç kilo gitcekkk cnm
bu işe başlarken öncelikle kendini şartlandırmıycaksın,ben diyet yapıyorum modunda dolaşmıycaksın,,ben kilo vericem hemde yiyerek diyceksin ben o şekilde verdim,,sadece zamaını ve miktarına dikkat et yeter ,akşam 6dan sonra bişey yeme,ve 2.5-3 litre su iç ılık olsun ama,bak nasıl veriyosun,bide ekmeği beyaz kullanma kepek veya diğer esmer ekmeklerden ye, çavdar tam tahılllı buğday ekmeği vs. gibi,,ve sadece sabahları 2dilim hakkımız var,akşamlarıda ağır yemeklerden kaçınmalısınihafif beslen bihafta sonunda çok mutlu olucaksın tartıdaBende 20 kilo vermeyi düşünüyorum.. Ama iştahimin önüne geçemiyorum.. 2.güne kalmadan bozuluyor diyetim.. Forumdaki diyet gurubuna katıldım.. Belki motivasyon olur.. Biraz önce 1 dilim tatlı yedim.. Sanki kilo yapmayacakmis gibi:) inşallah kilonu hep korursun fıstık gibi olmuşsun
tebrikler kader arkadaşım ozaman:)
yaşasın sevmek sevilmek:)yaşasın azmetmek ve başarmak:)
Merhabalar...
İlk sayfayı ve son sayfayı okudum sadece(bebeğim uyurken)9 aylık bebegim var ve emziriyorum.Yediğim zamnalar gögüslerimin boşaldıgını ve sütümüz az oldugnu görüyorum.Yedikçe sütüm geliyor.64 ile hamile kaldım.82 ile bitirdim.Toplam 18 kilo aldım.20 kilo verdim.Şuan 62 kiloyum ama pek vermiş gibi durmuyorum.Göbegim jöle gibi yumuşak ve sıkı bi vücudum yokEmzirirken nasıl kilo verebilirm?İlk sayfadaki arkadaşımı ve diger başaran arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bende eşimi kıskandırmak kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum