Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

2 günüdr hastanede koşturmaktan düzenimde halimde kalmadı:KK37:
Sabah:1 simit,çay
Ögle:1 dilim ekmek,kıymalı kapuska,1 tane çörek.
Akşam:1tas çorba,1dilim ekmek,2 ince dilim mangalda sucuk.
1dilim bisküvili pasta,yeşil çay.
Yarın tekrar düzene giricem.Kronik ürtikermiş hastalıgımın adı:KK14:5tane igne 2 tane hap verdi.Bu hastalıgın çaresi yok.İlacı ise stresten uzak durmakmış.:KK5:

ben geldiiiiiimmmmmm :KK1:
öpücüğünü kabul eyledim şekerim..

Yarın tekrar düzene giricem.Kronik ürtikermiş hastalıgımın adı:KK14:5tane igne 2 tane hap verdi.Bu hastalıgın çaresi yok.İlacı ise stresten uzak durmakmış.:KK5:

çok geçmiş olsun canım allah şiifaa versin..:KK50:

sen gene kayıplardasın şeker ben listemi yazıyımda sen gelince yorumlarsın artık bi zahmet =)

sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
domates,biber

öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kapuska

ara;
haşlanmış kapuska yaprakları bi kaç tane
üzerine bol limon

akşam;
1 tas sebzeli tavuk çorbası
maydonozlu domatesli bol limonlu salata
3 tane sade çiğ köfte

yeşil çayımıda içtim.şimdi bu saatten sora sadece su ve spor.

sporumuda yazıyım..
50 tane ip atladım
1 saatte hem göbek hemde karın bölgeme titreşim aletiyle masaj yapıverdim..hadi bakalım insallah güzelşeyler sölersin :) mucukkk

sen gene kayıplardasın şeker ben listemi yazıyımda sen gelince yorumlarsın artık bi zahmet =)

sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
domates,biber

öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kapuska

ara;
haşlanmış kapuska yaprakları bi kaç tane
üzerine bol limon

akşam;
1 tas sebzeli tavuk çorbası
maydonozlu domatesli bol limonlu salata
3 tane sade çiğ köfte

yeşil çayımıda içtim.şimdi bu saatten sora sadece su ve spor.

sporumuda yazıyım..
50 tane ip atladım
1 saatte hem göbek hemde karın bölgeme titreşim aletiyle masaj yapıverdim..hadi bakalım insallah güzelşeyler sölersin :) mucukkk
çok güzel tatlım,,ama aralarda sadece meyve ye bitane olurmu,,en az 2 tane ara yapman şart,, akşamdan sonrada meyve olarak mandalina veya elma yiybilirsin,,bunlar dışında mükemmel bi menüü,devam et:KK16::KK16::KK34:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yaa,inşallah iyi gider,,stressiz bi yaşam yaşarsın,,dikkat et kendinee,,menüyüde takma,,okadar kasma emi,,çok güzel kasmadan kilo vericeksin,,sadece bol su iç ve akşam yemeğini hafif geçir ve erken ye okadar,,gerisi nasıl olsa gelir:KK9::KK9:

geçmiş olsunn canımmm dtres yapmaa irşeyii boşver gitsin yaaaa:KK16:

benimde menümm çıtırcıkk bakalım begencenmi:):)

sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1 çatal bal 1yumurta kaymakaçık çay

öglen yeşil ton balıklı salata

akşam dolmabiber evde sıktıgım meyvelerden karışık meyvesuyu

benimde menümm çıtırcıkk bakalım begencenmi:):)

sabah 2 dilim çavdar ekmegi 1 çatal bal 1yumurta kaymakaçık çay

öglen yeşil ton balıklı salata

akşam dolmabiber evde sıktıgım meyvelerden karışık meyvesuyu

kız şimdi dövecem ha senii:KK57:hani araların:KK47:akşam sadece dolma bibermi yedin,,hani sabahki peynirin zeytinin,,suyun miktarını ve içtiğin bitki çaylarınıda söylee,,tam olsun menülerin,,eksik ve az beslenmeeee,,sonra napıcamı biliyosuun:KK53::KK53:

çok güzel tatlım,,ama aralarda sadece meyve ye bitane olurmu,,en az 2 tane ara yapman şart,, akşamdan sonrada meyve olarak mandalina veya elma yiybilirsin,,bunlar dışında mükemmel bi menüü,devam et:KK16::KK16::KK34:

peki şekerim madem öle diyosun bizde öle yaparız :KK1:
arayı sadece meyveylemi yapalım?
yoğurt salata vs olarmıki??:KK34:

kız şimdi dövecem ha senii:KK57:hani araların:KK47:akşam sadece dolma bibermi yedin,,hani sabahki peynirin zeytinin,,suyun miktarını ve içtiğin bitki çaylarınıda söylee,,tam olsun menülerin,,eksik ve az beslenmeeee,,sonra napıcamı biliyosuun:KK53::KK53:

nediyon kzım yaaa aram yok deil hep bitki çayı içtim başka bişe yokk su oldugu için yazmadım forum çayları ve ıhlamur içtimmm çııtırcık:))

sabah peynir zeytin yemedimkii:KK37:

akşam 3 adet dolambiber yogurt evde sıktıgım meyve suyu budur akşam yemegimmmm:KK56:

çıtırcıkkkkkkkkkkk huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:18:

ne bağırıyon kızz,,az kalsın dövcen sandım haaa:KK67::KK67::KK67:tamam anladım içmişsinde bitki çayları ara niyetine tüketilmiyo demiştim sana ne dinlemiyosun sen beni bakiyim:KK76:bu arada akşam 3 tane dolma biber kesinlikle çok olmuş çoooooookkkkkkkkkkk:KK20::KK20::KK20::86:

ne bağırıyon kızz,,az kalsın dövcen sandım haaa:KK67::KK67::KK67:tamam anladım içmişsinde bitki çayları ara niyetine tüketilmiyo demiştim sana ne dinlemiyosun sen beni bakiyim:KK76:bu arada akşam 3 tane dolma biber kesinlikle çok olmuş çoooooookkkkkkkkkkk:KK20::KK20::KK20::86:

len kızdırdın beniii :))) suçluyuz ama arada sadce bunlar vardı arda bitki çayı içtim ara yemesem olmazmı ne yiycem pekiiii:KK1:

ama acıktım kaç tane olcaktı ozamn çıtırcık 1 tanemi ekemk yemedim amaa

[çıtırcıkk bana uyugun menü nasıl olmalı örnek yaz birrr mesla şöyle yaparım ben yanlışlarımı söylesen cnm

sabah 10 suları kahvaltım olurr çeşitli canım ne siterse o durumna baglı biğün peynir zeytin yersem etrsi ğün bal yumurta yerşm sadece çaylaa

öglen 13 suları bitki çayı bazen cevizz

akşam eşim gelince yaptıgım sebze yemekerlinden yerimm

tatlı olarak kabak tatlısı aşure evde yaplırsa 1 kase herğün deil de arada sırada

ekemk çavdar ekmegine başladım çaayımı kahvmei şekersiz içerimm

akşam meyve yemegi kestim öyle demiştin

bazen arkdaşların evine gidiyorum gözleme yada hamur işi oluyor yemicemmii hiççç bunu bilmemk lazımm:KK31:

wawww harika doğumdan sonra aranızdayım inşallah... mükemmel görünüyor fotolar bende kendimi görürmüyüm ki öyle.. ahh ahhhh melisdenizz sendemi diyettesin cnm çarsamba sana zorolmasınnn

Canlarım iyi dilekleriniz için çok saolun.:KK16:
Bugün:
Sabah:2 dilim kızarmış ekmek,kk peynir,2zeytin,domates,1 fincan açık çay.
türk kavesi
Ara:2 kuru kayısı.
Ögle:sucuklu tost,meyve suyu.
Akşam:1 tas çorba,yeşil mercimek yemegi,2 kaşık makarna,salata turşusu.ince bir dilim pasta.
Ara:1 elma,çikolata.
20 gündür ilk defa bugün tatlı krizim tuttu.Çok sevdigim halde 20 gündür hiç canım istemedi ama bugün hep aklımdaydı:18:

X