Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Çıtırcık,meliscik nerdesiniz??
BUGÜN:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,1 domates,3 zeytin,kk peynir,1 bardak meyve suyu.

Ögle:kaynanamda misaifr vardı.Yazmaya utanıyorum
türk kahvesi.
Akşam:1 dilim ekmek,pırasa.
Şimdide çay demlendi çay içicez.
Kötü haber yarın günümüz var
Herkes kilo vermişsin diyor ve ben çok mutlu oluyorum.Ama böle toplantılar olunca kendşmi kötü hissediyorum.Hedef 55 ama ben görebilcekmiyim bilmiyorum

wawww harika doğumdan sonra aranızdayım inşallah... mükemmel görünüyor fotolar bende kendimi görürmüyüm ki öyle.. ahh ahhhh melisdenizz sendemi diyettesin cnm çarsamba sana zorolmasınnn

evet cnm yaa diyeteyimm valaa 3 hafta oldu fazlaıklar var eritmek lazım hamiş kalmadan önce inşş bekliyoz senide dogumm sonrası :) çrşamba da az yiyce zartık napalımm cnm:)

geldikkk canımmmm burdayızz kıss valaa çıtırcık geldiginde artık süpürürr karışmamm:)))az ye hepsinden

menücügüm:)

sabah 1 dilim çavdar 2 çatal kaşar 4 zaytin domates çay

ara 1 elma yeşil çay

öglenyarım simit sütlü nescafe

akşam nescafe tabagında burgu makarna yogurt 1 portakal

iyi valla Allah yardımcın olsun diyet yapmak hayatta en çok zorlandıgım şeydir.. doğumdan sonra nasıl vereceğim bilmiyorum ama vereceğim inşallah

iyi valla Allah yardımcın olsun diyet yapmak hayatta en çok zorlandıgım şeydir.. doğumdan sonra nasıl vereceğim bilmiyorum ama vereceğim inşallah

saol lagrimacım vermye çalışyorum ama hala baya var verirsin inşalah sende bebegin dogsunda bir sonra o işi artık

Selam kızlar sayfanızı yeni gördüm biraz inceledim kaptanınızın kilo verme seruvenini okudum Maaşallah ona

Bende ara ara buraya bakıp motive olmak isterim ne dersiniz:26: Diğer zayıflama gruplarına ısınamadım nedenseAranıza katılmak isterim..

Zayıflamaya benimde ihtiyacım var 5 kilo fazlam var Ama benim hamile kalma niyetimde var kısmet tabiki Yinede zayıf halde hamileliğe başlama daha iyi olur diorum

kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....

niye ısınamadın canım kilona uygun topik şuan benim takıldığım topik,,sende gelirsen hem orda liste falanda hazırlıyorum kaptan yardımcısıyım ordaa,,herkezle ilgilenmeye çalışınca pek bi vaktimde kalmıyo,,yinede burayada yetişmeye çalışıyorum isterseniz herkeze kapımız açık,,girişte ücreti ödemeniz yeterliioluyo

Son düzenleme:

senin diyet grubun hangisi??? belki oraya takılırım

hpşgeldin canımm gelll tabiiiii buryaa çıtırcık çok iyy bir koç:))

ebru çıtırcık nerdesinizz :))

menüm :) sabah 1dilim çavdar ekemegi yrm dilim beyeaz peynir 1yumurta bal çay

öglen gündeydikk:) kk daki hatunlarla azar azar 1dlm börek 1 açam 1 kurabiye çay

akşam 3 ymk kaşıgı pilav 3 ymk kaşıgı barbulye

tebrik ederim çok güzel fiziğin olmus vallah..diyet yaparken spor yaptınmı krem falan sürdünmü çatlak olmaması için...benim zaten var zayıflarsam daha çok olucaklar diye korkuyorum ama 58 kilo olmak istiyorum gaza gelmeye ihtiyacım var bi türlü baslayamıyorum şu diyete doğum kilolarımı verdim ama yine fazlam var özellikle doğumdan kalan yan taraflarıma sinir oluyorum...

süpersin ya.ara ara girdiğimde mutlaka senin yazını veya yorum yaptığın herhangi bir yazıyı okuyorum.bende elma sirkesi bal ve su karışımıyla zayıflamaya çalışıyorum.dikkat etsem başaracam ama sendeki gibi azim nerdeee.tebrik ederim canım tekrar.

kızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler,,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile,,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz...şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle,,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,

bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,,randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsaneyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işteişte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim

Slm kızlar ben geldim.Kaç gündür netim yoktu.Özledim sizi.Nete giremedigim şu 3 günde konsantre çok zor oldum.Umudumu yitirdim.Yapamıycam galiba heleki o derece zayıflayamayacagım diye bi sürü şeyler geçti aklımdan.Burası gerçekten benim motivasyon kaynagımmış onu anladım.Herkes zayıflamışsın diyor.Herkes fark ediyor ama niyeyse ben bişi fark edemiyorum
Dün:2bardak ılık su ve çörek otu.
Sabah:yumurta,1 dilim ekmek,1 domates,kk peynir,4 zeytin,1 fincan açık çay,1 mini kurabiye
Ara:2kuru kayısı,1 mandalina.
Ögle:1 tabak yeşil mercimek yemegi,1dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşil çay,form bisküvi.
Akşam:1tas çorba,2 dolma biber,1tas cacık,2 yudum ekmek.
Ara:3 bardak çay,elma.

Slm kızlar ben geldim.Kaç gündür netim yoktu.Özledim sizi.Nete giremedigim şu 3 günde konsantre çok zor oldum.Umudumu yitirdim.Yapamıycam galiba heleki o derece zayıflayamayacagım diye bi sürü şeyler geçti aklımdan.Burası gerçekten benim motivasyon kaynagımmış onu anladım.Herkes zayıflamışsın diyor.Herkes fark ediyor ama niyeyse ben bişi fark edemiyorum
Dün:2bardak ılık su ve çörek otu.
Sabah:yumurta,1 dilim ekmek,1 domates,kk peynir,4 zeytin,1 fincan açık çay,1 mini kurabiye
Ara:2kuru kayısı,1 mandalina.
Ögle:1 tabak yeşil mercimek yemegi,1dilim ekmek,1 turp.
Ara:yeşil çay,form bisküvi.
Akşam:1tas çorba,2 dolma biber,1tas cacık,2 yudum ekmek.
Ara:3 bardak çay,elma.

geççmiş olsunn canımmm ihmal etmee git dokturunaaa çoçuklardaa zor tabii rahat edemesinnn büüyncede sorumluluk artıyor alah kolaylık versin ilğlendigin kadarr ugra iştee

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:karışık tost,1 fincn açık çay.
Ögle:1tas çorba,1 tabak sütlü kesme.
türk kahvesi,3madlen bitter çikolata.
Ara:yeşil çay,kuru kayısı,kuru incir,1 minik kurabiye.
Akşam:2 lahmacun,2 bardak ayran.Ama kaç gündür canım lahmacun çekiyordu
Ara:yeşil çay,kuru incir ,kuru kayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…