- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
wawww harika doğumdan sonra aranızdayım inşallah... mükemmel görünüyor fotolar bende kendimi görürmüyüm ki öyle.. ahh ahhhh melisdenizz sendemi diyettesin cnm çarsamba sana zorolmasınnn
Çıtırcık,meliscik nerdesiniz??
BUGÜN:Aç karınla çörek otu ve 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmek,1 domates,3 zeytin,kk peynir,1 bardak meyve suyu.
Ögle:kaynanamda misaifr vardı.Yazmaya utanıyorum
türk kahvesi.
Akşam:1 dilim ekmek,pırasa.
Şimdide çay demlendi çay içicez.
Kötü haber yarın günümüz var
Herkes kilo vermişsin diyor ve ben çok mutlu oluyorum.Ama böle toplantılar olunca kendşmi kötü hissediyorum.Hedef 55 ama ben görebilcekmiyim bilmiyorum
evet cnm yaa diyeteyimm valaa 3 hafta oldu fazlaıklar var eritmek lazım hamiş kalmadan önce inşş bekliyoz senide dogumm sonrası :) çrşamba da az yiyce zartık napalımm cnm:)
geldikkk canımmmm burdayızz kıss valaa çıtırcık geldiginde artık süpürürr karışmamm:)))az ye hepsinden
iyi valla Allah yardımcın olsun diyet yapmak hayatta en çok zorlandıgım şeydir.. doğumdan sonra nasıl vereceğim bilmiyorum ama vereceğim inşallah
Selam kızlar sayfanızı yeni gördüm biraz inceledim kaptanınızın kilo verme seruvenini okudumMaaşallah ona
Bende ara ara buraya bakıp motive olmak isterim ne dersiniz:26: Diğer zayıflama gruplarına ısınamadım nedenseAranıza katılmak isterim..
Zayıflamaya benimde ihtiyacım var 5 kilo fazlam varAma benim hamile kalma niyetimde var kısmet tabiki Yinede zayıf halde hamileliğe başlama daha iyi olur diorum
kızlar,,çok yoğunum bugünlerdee,,eşimin eniştesinin babası vefat etmiş oyüzden pek giremedim,,abisi kardeşi bu gece yatıya gelcekler bidee,,onlara oda hazırladım..oyüzden pek vaktimde kalmıyo buraya,,bikaç güne sık sık burdayım inşallah,,bu aralar pek iyi hissetmiyorum kendimiii,,moralim bozuk kafam ağrıyo ama neden bilmiyorum sıkıntı var içimdee,,devamlı bi aburcubur yeme isteğim varsıkıntıdan napcamm bilmem,ama atlatırım nasıl olsa diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimii....
niye ısınamadın canım kilona uygun topik şuan benim takıldığım topik,,sende gelirsen hem orda liste falanda hazırlıyorum kaptan yardımcısıyım ordaa,,herkezle ilgilenmeye çalışınca pek bi vaktimde kalmıyo,,yinede burayada yetişmeye çalışıyorum isterseniz herkeze kapımız açık,,girişte ücreti ödemeniz yeterliioluyo
Selam kızlar sayfanızı yeni gördüm biraz inceledim kaptanınızın kilo verme seruvenini okudumMaaşallah ona
Bende ara ara buraya bakıp motive olmak isterim ne dersiniz:26: Diğer zayıflama gruplarına ısınamadım nedenseAranıza katılmak isterim..
Zayıflamaya benimde ihtiyacım var 5 kilo fazlam varAma benim hamile kalma niyetimde var kısmet tabiki Yinede zayıf halde hamileliğe başlama daha iyi olur diorum
kızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler, ,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile, ,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz.. .şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle, ,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,
bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,, randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsa neyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işte işte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim