Transfer zamanı yaklaştıkça

Güzel tavsiyeleriniz için sağ olun , aslında mantıklı kalabiliyorsak biraz daha uzatabiliriz yani. Transfer günü yavaş mı hareket etmek gerekir

Güzel tavsiyeleriniz için sağ olun , aslında mantıklı kalabiliyorsak biraz daha uzatabiliriz yani. Transfer günü yavaş mı hareket etmek gerekir
Yani yeni transfer işlemi yapıldığı için bir buçuk iki saat gibi kalkmayın.Sedyeyle götürmüyorlarsa bile sedyeyle gitmek istediğinizi söyleyin kabul ederler.O gün biraz daha yavaş olun derim.Zaten çıkınca yol var,eve geçince uzanın.İş falan yapmayın.Arada kalkip yürüyün kan dolaşımı olsun.Olur Allah'ın izniyle.Allah güzel haberler alıp yavrularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ay neden bilmiyorum yorumunuz çok iyi bi enerji verdi
Bazen çevremize pekçok şeyi anlatmıyoruz ama oysa desteğe güzel dileklere ne çok ihtiyacı oluyor insanın ,iyi hissediyor

Ay neden bilmiyorum yorumunuz çok iyi bi enerji verdi
Bazen çevremize pekçok şeyi anlatmıyoruz ama oysa desteğe güzel dileklere ne çok ihtiyacı oluyor insanın ,iyi hissediyor
İnsan o zaman olumlu yorumlar duymak okumak istiyor.Ben bir ara ikiz topiclerine bakarken bulmuştum kendimi sonra aman bir tane oldu da iki tane kaldı dedim o sayfalara bakmamaya çalıştım.Sonra kontrole gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim,sonrası yine inanamadim ikisinin devam edeceğine.Şimdi sürekli kavgalarını ayirmakla geçiyor zamanım.:)

benim ikiz bi kardeşim olsa sürekli her şeyi onunla benzer yapmak istemezdim , sürekli aynı renk giydirilen ikizlere çok üzülüyorum bence insan farklı olduğunu hissetmek istiyor.
Bilmiyorum belki bu durumdan memnun ikizlerden vardır , sizinkiler nasıllar benzer kıyafetler var mı :)

Benimkiler bir kız bir erkek o yüzden aynı kıyafet giydirme gibi bir durumumuz olmadı.Sonucunuzu merakla bekleyeceğim ama umutsuz olmayın çevremde de tüp bebekle evlat sahibi olan çok insan var.Hepsinin de oldu yani.

Benimkiler bir kız bir erkek o yüzden aynı kıyafet giydirme gibi bir durumumuz olmadı.Sonucunuzu merakla bekleyeceğim ama umutsuz olmayın çevremde de tüp bebekle evlat sahibi olan çok insan var.Hepsinin de oldu yani.
Teşekkür ederim ben de olumlu bakıyorum
Dilerim buradan güzel haberlerimi hatta burada benimle aynı gün transfer olan arkadaşı da katarsak güzel haberlerimizi paylaşacağız bizi en iyi bu süreçten geçen anneler anlar diye düşünüyorum

Aynen öyle bu sureçten geçenler daha iyi anlar.Benzer topiclerde az gezmedim.Unutmuyorum eski bir topicse baktığım mesela tedavi aşamasında o zaman hemen o anki durumuna bakıyordum olumlu sonuçlanmışmı diye sırf umut olması için.Güzel yorumlar okudukça daha da kararlı bir şekilde sürecime devam ettim.Umarim yarın siz ve diğer arkadaş ta keyifli bir şekilde dönersiniz ve bu yolda olan herkes güzel sonuçlar alır.

Çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için gerçekten öyle aşılama da da biraz sıkışmıştım 1 saat zor dayandım çok sıkışık olmamaya gayret edeceğim o kuruyemişleri de şimdiden yemeye başladım şifa olur inşallah
Siz atlattınız mı bu süreçleri

Benimki devlet hastanesi kimsenin sedyeyle götürüldüğünü görmedim ama bir bakalım ne yapacaklar bende ilk 3 gün özellikle dinlenmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısıyla güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler

Aynen şifa olsun inşallah.Ben de geçirdim bu süreçleri birinde sıkışıktım ve yürüyerek odama gitmiştim.Direkt wcye gittim ama hemşire de git idrar yeri,transfer yeri ayrı sonuçta dedi.O tedavim olumsuz sonuclandi, zaten baştan da umutsuzdum.Sonraki tedavide yine bu sitedeki tavsiyeler üzerine bu defa hastaneye gidince su içmeye başladım hatta hemşire cagirdiginda pek sıkışık değilim dedim.'Dr bakar ona göre karar verir 'dedi.Gectim dra da söyledim baktı gayet iyi dedi.Sonrasinda sedyeyle götürmelerini rica ettim.Sedyeyle götürdüler ve normalde hemen taburcu ediyorlar.Ben bir buçuk iki saat uzanık kaldım.Wcye de kalkınca gittim.Kalkmadan kiyafetimi giydim eşimin desteğiyle.O tedavim olumlu sonuçlandı.Umarim en güzel haberlerinizi burdan okuruz.

Söylemeyi deneyeceğim bakalım yaparlarsa inşallah ama bir yandan da Rabbim bu zamana nasip etmiş tabi birşeyler sebep oluyor olumsuzluğa
Rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarınıza da

Devlet değildi ama onlarda sedyeyle götürmüyordu.Rica ettim hiç olmaz demediler.Siz bı söyleyin yine de.Ne demek rica ederim gönlünüzü ferah tutun.Ben inanmazdım bir gün bir de ikiz olacağına şimdi geriye bakıyorum da buralarda az gezmedim ben de.

Zaman ne çabuk geçiyor öyle değil mi kimse inanmıyor bu zamanlara geldiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…