- 30 Nisan 2023
- 1.618
- 1.694
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Kuzum ben anlamadım sana ilaçlı siklus mu yaptılar doğal siklus muKızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamdakaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.
Ben geçen reglimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için gittiğimde beynimin o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Eğer o şekilde tedaviye başlarsak bedenimin seçtiği yumurtaların çok güzel gelişeceği ama geriden gelenlerim küçük kalacağı için az yumurta elde edeceğimizden uzun protokole geçiş yaptı ( çoğu doktor bu durumu önemsemeyip tedaviye başlıyor ve sonrasında 15-20 yumurta toplandı neden az emriyom var diyoruz ° ufak bir aydınlanma djjxjx ) . Bu sebeple döngümün 21. Gününden yumurta baskılayıcı iğne yapmaya başladım beynim yumurta seçmesin regli ile birlikte eşit boyutta çok yumurta büyütelim diye bedenimi devre dışı bırakacak bir yöntem gibi düşünün. Umarım tam anlatabimişimdir şimdi regli bekliyorum muhtemelen olacağım ama 2. Günün pazara gelmesi gerginliği var üzerimdeKuzum ben anlamadım sana ilaçlı siklus mu yaptılar doğal siklus mu
Ah pardon tamam sen yumurta toplamayı diyorsun , ben transfer sandım bi an, benim 15. Gün falan yumurtam toplanmıştı ama düzenli iğne kullanmıştım bunun sonucunda 15. Güne tekabül etmiştiBen geçen reglimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için gittiğimde beynimin o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Eğer o şekilde tedaviye başlarsak bedenimin seçtiği yumurtaların çok güzel gelişeceği ama geriden gelenlerim küçük kalacağı için az yumurta elde edeceğimizden uzun protokole geçiş yaptı ( çoğu doktor bu durumu önemsemeyip tedaviye başlıyor ve sonrasında 15-20 yumurta toplandı neden az emriyom var diyoruz ° ufak bir aydınlanma djjxjx ) . Bu sebeple döngümün 21. Gününden yumurta baskılayıcı iğne yapmaya başladım beynim yumurta seçmesin regli ile birlikte eşit boyutta çok yumurta büyütelim diye bedenimi devre dışı bırakacak bir yöntem gibi düşünün. Umarım tam anlatabimişimdir şimdi regli bekliyorum muhtemelen olacağım ama 2. Günün pazara gelmesi gerginliği var üzerimde
Birde ben şunu sormak istiyorum yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? Normal döngümüz gibi mi oluyoruz mesela 28. Günde yoksa tamamen döngümüzden bağımsız mı ?Kuzum ben anlamadım sana ilaçlı siklus mu yaptılar doğal siklus mu
Yumurta toplamadan sanırım bir hafta ya da 10 gün sonramıydı erkenden regl olmuştumBirde ben şunu sormak istiyorum yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? Normal döngümüz gibi mi oluyoruz mesela 28. Günde yoksa tamamen döngümüzden bağımsız mı ?
Ben bütün süreçlere üçüncü gün başlamıştımKızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamdakaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.
Opudan hemen sonra birkaç güne adet görürsün. İkinci adet biraz gecikiyor amaBirde ben şunu sormak istiyorum yumurta toplandıktan kaç gün sonra adet olunuyor ? Normal döngümüz gibi mi oluyoruz mesela 28. Günde yoksa tamamen döngümüzden bağımsız mı ?
O kadar bile sürmeyebiliyor, 4 gün sonra oldum ben mesela. :)Yumurta toplamadan sanırım bir hafta ya da 10 gün sonramıydı erkenden regl olmuştum
Erken geliyor ama 2. Adette bir gecikme olabiliyor
Erkenden gelebiliyormuşO kadar bile sürmeyebiliyor, 4 gün sonra oldum ben mesela. :)
Hamişlik nasıl gidiyorrrr . Sonuçlar ne durumdaOpudan hemen sonra birkaç güne adet görürsün. İkinci adet biraz gecikiyor ama
Güzel gidiyor hala rüyada gibiyimHamişlik nasıl gidiyorrrr . Sonuçlar ne durumda
Ne kadar erken o kadar iyi o kadar hızlı yenilenme. Umarım bende hemen olurum ve 2. Adeti beklemeden ilk adet sonrası tranferim olur çok heyecanlıyımmO kadar bile sürmeyebiliyor, 4 gün sonra oldum ben mesela. :)
Akrep hanım yaaa , süreciniz güzelce devam etsin bebişiniz sağlıkla gelsinGüzel gidiyor hala rüyada gibiyimsonuçlar güzel geldi, güzel arttı değer. 26sında kese görmeye gideceğiz inşallah heyecanlı
Ay çok heyecanlı baya kalp atışını bile duyarsın o güneee. Sürece alışmak için bi kaç bebek kıyafeti al motive eder iyi gelir . Hormonlar üzerinde güzel etkisi varGüzel gidiyor hala rüyada gibiyimsonuçlar güzel geldi, güzel arttı değer. 26sında kese görmeye gideceğiz inşallah heyecanlı
Canım h merak etme pazartesi de başlasan olur benim adetimin 10.günü biz tedaviye başlamıştıkBen geçen reglimin 2. Günü tüp bebeğe başlamak için gittiğimde beynimin o ayki yumurtayı çoktan seçtiğini söyledi doktorum. Eğer o şekilde tedaviye başlarsak bedenimin seçtiği yumurtaların çok güzel gelişeceği ama geriden gelenlerim küçük kalacağı için az yumurta elde edeceğimizden uzun protokole geçiş yaptı ( çoğu doktor bu durumu önemsemeyip tedaviye başlıyor ve sonrasında 15-20 yumurta toplandı neden az emriyom var diyoruz ° ufak bir aydınlanma djjxjx ) . Bu sebeple döngümün 21. Gününden yumurta baskılayıcı iğne yapmaya başladım beynim yumurta seçmesin regli ile birlikte eşit boyutta çok yumurta büyütelim diye bedenimi devre dışı bırakacak bir yöntem gibi düşünün. Umarım tam anlatabimişimdir şimdi regli bekliyorum muhtemelen olacağım ama 2. Günün pazara gelmesi gerginliği var üzerimde
Ay çok heyecanlı umarım çok güzel olur sizinde sonucunuzAkrep hanım yaaa , süreciniz güzelce devam etsin bebişiniz sağlıkla gelsin
Benim de bebişim içimde bugün itibariyle inş bana tutunur hiç bırakmaz
Ben tavuk gibi olduğum için sorun çıkmasından korkuyorumCanım h merak etme pazartesi de başlasan olur benim adetimin 10.günü biz tedaviye başlamıştık
Bebişten önce kendime hamile geceliği aldımAy çok heyecanlı baya kalp atışını bile duyarsın o güneee. Sürece alışmak için bi kaç bebek kıyafeti al motive eder iyi gelir . Hormonlar üzerinde güzel etkisi var
Ayyyy hep seninle olsun seninle büyüsün inşallahAkrep hanım yaaa , süreciniz güzelce devam etsin bebişiniz sağlıkla gelsin
Benim de bebişim içimde bugün itibariyle inş bana tutunur hiç bırakmaz
Ahahhaha mantıklı ben bebek çeyizi yapıyorumda çok hoşuma gidiyor birşeyler almak . Bende pozitifi görünce gecelik alayım djjdjdjdj ama şimdi bile birşey alırken hamileyken giyilir mi diye düşünmeden edemiyorumBebişten önce kendime hamile geceliği aldımsonuçta önce kendi motivasyonumuz önemli değil mi inşallah duyarız bakalım zaman geçse de biran önce o zamana senin de yumurtalar toplanır bir sürü inşallah