Transfer zamanı yaklaştıkça

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.618
1.697
31
Kızlar ya yine ben yine benim kafama takılanlar ile buradayım

Şimdi yazmıştım geçen ay transferim progesteron seviyem zamanından önce yüksek çıkmıştı.
Bu ay doğal siklusa yakın femaralı çatlatmalı bir süreç talep ettim ve öyle ilerledik. Yumurtalarım zamanında büyüdü zamanında çatlatma iğnemi oldum, çatlatma iğnesi günü de progesteron seviyem 0.70 idi ve 1 in altındaydı her şey normal denildi.
Çatladığı gün itibari ile progesteron fitil şeklinde almaya başladım. Şimdi kafamı kurcalayan da şu , transferden bir gün önce benden tekrar progesteron tahlilimi isteyeceklermiş.

Benim yaşadığım yer ile (doğu görevindeyim) tüp bebeği yaptırdığım yer çok uzakta. Uçak biletini ayarlayabilmek için 2 gün erkenden gideceğim , dönüşümde aktarmasız uçak bulabilmek de zor oldu onda da geç döneceğim vs.
Korkum şu , ya oradayken progesteron seviyem düşük çıkarsa yani boşu boşuna gitmiş olurum o durumda.

Bir yanımda zaten şu anki seviyem normaldi, çatlatma iğnesinden sonra vücudumda progesteron üretir ayriyeten günde 3 defa fitil şeklinde de alacağım diyor , bir şey olmaz diye umuyorum , 10 un üstünde çıkması lazım sanırım.

Yine de bir tedirginim , uzaktan kolay olacağını zannetmiştim ama çok da öyle olmuyormuş , merkeze yakınlık cidden önemliymiş bana dua edin sürecim yolunda gitsin, masraflarını da geçtim raporudur , uçak zamanlamalarıdır , tahlilleridir derken biraz stres oluyorum

Ayy çok az kalmış benimki cuma ama sanki aylar var gibi çok geliyor gözüme
Evett benim de iki gin kaldı ama günlerdir gece uykusu yok heyecandan sjsjsh sizin kaçıncı gün embriyosu olacak ve kaçıncı denemeniz? Benim 3.gün donuk ama çözüp beşe götürecekler inşallah gider tabi ve üçüncü denemem mlsf

Aa çözümce 5. Güne gitme durumu olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum ,

Ben tüm gün düşünmemek için tonla şeyle uğraştım ama akşam olunca hıh diyorum tamam şimdi düşünme vakti
Benim 5. Gün embriyosu , ben de dondurulmuş transfer yaptıracağım.
3. Gün embriyolarının tutmasıyla ilgili çok fazla şey okudum bu sitede de yabancı sitelerde de :) o yüzden içinizi ferah tutun

3. Transfer mi olacak bu peki sizin ?

Evet aslıdna 3. Günü de 5.güni de deneyimledim ikisi de tutmadı tekrar beşe götürelim diyorlar bakıciz ben de kış temizliği yaptım gebeş olursam dip köşe giremem nazlanıcam valla yeto herkül gibi iş yaptığım hzzhsh

Bana doktorum o gün bakılan progesteronun transferi iptal etmeyeceği sadece seviye düşük kalırsa ekstra progesteron vermek için baktıklarını söyledi.

Peki herhangi bi sebep buldu mu doktorunuz iki transferin negati olmasıyla ilgili. İnsan ilkinde olcak zannediyor ama başımıza neler geliyor bu yolda tahmin etmesi çok zor peki şimdi iki embriyo mu transfer ettireceksiniz

Peki herhangi bi sebep buldu mu doktorunuz iki transferin negati olmasıyla ilgili. İnsan ilkinde olcak zannediyor ama başımıza neler geliyor bu yolda tahmin etmesi çok zor peki şimdi iki embriyo mu transfer ettireceksiniz
Evet hepsinde iki embriyo transfer ettik. Benim doktor öyle şeylere takılmıyor yasak falan jxjxhx o da şaşkın ben tutacak sandım dedi jzxjdj şaka gibiyiz

Endişelenmene gerek yok progesteron ilaçları her türlü değeri arttırıyor. Eğer transfer günü kan verirsen ve değerin istemenin altında gelirse ekstra iğne falan verir doktorun fitil, iğne Allah ne verdiyse kullanırsın merkezin uzak olması zor gerçekten ama olsun çözümsüz değil

Hatta şöyle söyleyeyim benim fitillere başlamadan önce 0,50ydi değer. 18inde estrofem içmeye başlamıştım sadece. 28inde fitile başladım günde 3, 30unda iğneye başladım günde bir doz. Transferden bir önceki gün 2 Aralık’ta değer 55e çıkmıştı. Oldukça yeterli dendi.

Teşekkür ederim güzel mesajınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…