Merhabalar bende 8 mart 2025 tarihinde Kartal Acıbadem hastanesinde prof doktorda kürtaj işlemi yaptırdım.benimde endişelerim var, kürtaj sonrası 15 gün kanamam devam etti sonra durdu.bende aile hekimine gittim beta değerime baktırmak için, beta değerim 32.günde 105 çıktı, aile hekimi içinde parça kalmış olabilir dedi.Kürtaj sonrası 10 gün sonra doktora gittiğimde rahimde biraz parça var ama onu regli olunca atarsın dedi, 1 regli sonrası çocuk düşünebilirsin dedi, ben regli olmayı bekliyorum ama beta değeri benimde aklıma geldi ve düşmemesii beni şaşırttı çünkü kürtaj sonrası devam eden kanama olmadı. 15 gün sonra herşey normalde döndü. ameliyat öncesinde ise doktorumun önerisi ile yapışıklık önleyici jeli 9.000 tl aldım ve doktora teslim ettim. Gebelik düşünmeden önce ise rahim filmi çektirmiştim o da temizdi, rahim filmimden 5 ay sonra gebe olduğumu öğrendim. ama benimde şimdi endişelerim var pazartesi doktora gideceğim, ama beta değerimin daha hızlı düşmesi gerekmez miydi sizce ?? Çoğu arkadaşımın öyle olmuştu. 40 gün içinde sıfırlanmıştı.