- 25 Ekim 2019
- 673
- 692
- 30
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Ay hadi inş güzel geçerBende yarın opu olucam Hepimiz için güzel sonuçlanır herşey inşallah
9 da gelin dediler artık ne zaman alırlarsa hayırlısıylaBenim 11 de sizin
Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bol bol yumurtalarınız olur inşallahBende yarın opu olucam Hepimiz için güzel sonuçlanır herşey inşallah
En zor kısım başlıyor gibi bana geliyo sürekli bir haber bekliyorsun ne bileyim zor süreçler. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın hepimiz içinAy hadi inş güzel geçeropuyu atlatınca bence en önemli kısım bitmiş gibi hissediyor insan
Ay gerçekten sizin gibi bende heyecanladım şu anBenim 11 de sizin
ay sabahtan su içmeyi nasıl yapmayı planlıyorsun :)9 da gelin dediler artık ne zaman alırlarsa hayırlısıyla
Yaaa dua et bizeAy gerçekten sizin gibi bende heyecanladım şu anburada paylaşın yarında nasıl geçtiğini
Yanıma alıcam büyük ihtimalle yarım saat erken gidip tuvaletimin gelmesini belleyeceğimay sabahtan su içmeyi nasıl yapmayı planlıyorsun :)
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinYaaa dua et bizebebişlerimiz bizi tutsun bırakmasın
Ya benim gözlemim bir seferde çok içince çok sıkışıyor insan tutamıyor, yavaş yavaş içince sanki tutması da kolay oluyorYanıma alıcam büyük ihtimalle yarım saat erken gidip tuvaletimin gelmesini belleyeceğim
Amin :) evet transfer ilk olacakİnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinsizin ilk denemeniz mi?
Evet öyle de olabilir bir sürü ilaç kullanıyoruz illa su içiyoruz çok kasmasak da olur her türlü tuvaletimiz gelirYa benim gözlemim bir seferde çok içince çok sıkışıyor insan tutamıyor, yavaş yavaş içince sanki tutması da kolay oluyor
Bence deEvet öyle de olabilir bir sürü ilaç kullanıyoruz illa su içiyoruz çok kasmasak da olur her türlü tuvaletimiz gelir
İnşallahBence de
Yarın yine konuşalım
Benim 5. Gün embriyosu olacak,adetimin de 21. Günü , sizin peki?İnşallahbu arada kaçıncı gün embriyosu sizin bir de adetinizin kaçıncı günü yarın
Benim 4. Gün bakalım hayırlısı ile olsun inşallah adetimin 22.günü evet ilaç kullanıyorumBenim 5. Gün embriyosu olacak,adetimin de 21. Günü , sizin peki?
Ve ilaçlı siklus muydu süreciniz:) ?
YakınızBenim 4. Gün bakalım hayırlısı ile olsun inşallah adetimin 22.günü evet ilaç kullanıyorum
Değilsin kesinlikle bende öyleyim durduk yere ağlıyorum inşallah hamile olduğumuzu öğrendiğimizde ağlamak nasip olur bir daha kine hayırlısıylaYakınızben progesteron hormonum yükselti diye fazla duygusalım şu an bir tek ben böyle değilim dimi , değişik bi ruh halindeyim anlatamam
Merhaba arkadaşlar sanırım sizin ve bir arkadaşın daha transferi yarın.Size özellikle söylemek istediğim aşırı sıkışık olmayın,sonra çok zorlanır transfer sonrası direkt wcye gitmek istersiniz.Hemsire transfer edilen yer ve idrar yeri farklı olduğu için olumsuz etkilemez demişti ama öyle bir basınç oluyor ki o sıkışıklıkla hemen wcye gidiyorsunuz ve bence olumsuz yönde etkiliyor.O yüzden çok su içeyim sıkışık olayım demeyin. Hastaneye gelince içmeye başlarsanız yeterli.Bir de transfer sonrası hemen taburcu etseler bile siz biraz kalmak istediğinizi söyleyin iki saat gibi uzanık kalın.Sonrasinda kıyafetinizi kendiniz gitseniz bile kalkmadan yavaş giyip kalkarsiniz.Ananas,ceviz,badem,fındık,kabak çekirdeği yiyin.Abanma vs yapmayın dinlenin arada oda içinde hafif yürüyüş yapın.Umarim güzel sonuçlar alırsınız.Yakınızben progesteron hormonum yükselti diye fazla duygusalım şu an bir tek ben böyle değilim dimi , değişik bi ruh halindeyim anlatamam