- 16 Kasım 2023
- 442
- 285
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Sadece anneleriniz bilsin,en azından yardımcı olurlar.Baska kimsenin bilmesine gerek yok.Biz de öyle yaptık.Kimseye söylemedim bu sefer sadece eşim ve ben biliyoruz doğru mu yaptım acaba annelerimiz üzülür mü brazda tedrgin oldm gün yaklaştıkça of
Biz annelerimizede söylemedik 17si transfer yemekleri hsonu yapacağım buzluğa atacağım illk transferm 8.haftada düştü aynı tedirgnliği yaşyorum önce sevnp snra üzülsnler istemiyorum öyle kararsızımki söylemedik diye üzülürler mi acaba eğer tutarsa kalp atışna kdr söylemek istemiyorum tutmazsada hiç haberleri olmayacak ilknde herkes çok üzüldü belli etmemeye çalştlar ama benmm halimi gördkçe hisettm üzüldüklerini ne yapacsğımm bilmiyorumSadece anneleriniz bilsin,en azından yardımcı olurlar.Baska kimsenin bilmesine gerek yok.Biz de öyle yaptık.
Ayağına çorap giyebilirsin ben çorabımı çıkarmadım ayağım üşüyor dedim. Sadece üstüme elbise verdiler onu giydim.Tamamdır peki bir saat öyle mi bekliyoruz , çünkü geçen yumurta toplamada ayağımda çorap yoktu üşüdüm ya , çorabımı giymek istiyorum
Söylemeyin o zaman içiniz öyle rahat edecekse.İnsallah kalp atışını duyunca neden başta söylemediğinizi açıklayarak söylersiniz.İnsallah herşey yolunda gider ve olumlu sonuçlanır tedaviniz.Biz annelerimizede söylemedik 17si transfer yemekleri hsonu yapacağım buzluğa atacağım illk transferm 8.haftada düştü aynı tedirgnliği yaşyorum önce sevnp snra üzülsnler istemiyorum öyle kararsızımki söylemedik diye üzülürler mi acaba eğer tutarsa kalp atışna kdr söylemek istemiyorum tutmazsada hiç haberleri olmayacak ilknde herkes çok üzüldü belli etmemeye çalştlar ama benmm halimi gördkçe hisettm üzüldüklerini ne yapacsğımm bilmiyorum
Merhaba ben de sizinle aynı gün transfer oldum Şafak hocada. çorap diyince hatırladım sizi, arada gezinirken gözüme çarpmıştıAyağına çorap giyebilirsin ben çorabımı çıkarmadım ayağım üşüyor dedim. Sadece üstüme elbise verdiler onu giydim.
Hayırlı uğurlu olsun, süreciniz sağlıkla ilerlesin, pozitif olur inşallahKızlar ya yine ben yine benim kafama takılanlar ile buradayım
Şimdi yazmıştım geçen ay transferim progesteron seviyem zamanından önce yüksek çıkmıştı.
Bu ay doğal siklusa yakın femaralı çatlatmalı bir süreç talep ettim ve öyle ilerledik. Yumurtalarım zamanında büyüdü zamanında çatlatma iğnemi oldum, çatlatma iğnesi günü de progesteron seviyem 0.70 idi ve 1 in altındaydı her şey normal denildi.
Çatladığı gün itibari ile progesteron fitil şeklinde almaya başladım. Şimdi kafamı kurcalayan da şu , transferden bir gün önce benden tekrar progesteron tahlilimi isteyeceklermiş.
Benim yaşadığım yer ile (doğu görevindeyim) tüp bebeği yaptırdığım yer çok uzakta. Uçak biletini ayarlayabilmek için 2 gün erkenden gideceğim , dönüşümde aktarmasız uçak bulabilmek de zor oldu onda da geç döneceğim vs.
Korkum şu , ya oradayken progesteron seviyem düşük çıkarsa yani boşu boşuna gitmiş olurum o durumda.
Bir yanımda zaten şu anki seviyem normaldi, çatlatma iğnesinden sonra vücudumda progesteron üretir ayriyeten günde 3 defa fitil şeklinde de alacağım diyor , bir şey olmaz diye umuyorum , 10 un üstünde çıkması lazım sanırım.
Yine de bir tedirginim , uzaktan kolay olacağını zannetmiştim ama çok da öyle olmuyormuş , merkeze yakınlık cidden önemliymiş bana dua edin sürecim yolunda gitsin, masraflarını da geçtim raporudur , uçak zamanlamalarıdır , tahlilleridir derken biraz stres oluyorum
Yani şöyle tamamen bulunduğun yerdeki doktorların insiyatifinde.Hayırlı uğurlu olsun, süreciniz sağlıkla ilerlesin, pozitif olur inşallahBende şehir dışında tedavi görüyorum size sormak istediğim şey rapor işini nasıl hallediyorsunuz? Şehir dışından alamıyoruz geçerli olmuyor malum. Bu konu çok stres yaratıyor bende
Aaaaa merhaba duygulandım resmenMerhaba ben de sizinle aynı gün transfer oldum Şafak hocada. çorap diyince hatırladım sizi, arada gezinirken gözüme çarpmıştıPozitif olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız bebeginizi
Benim olumsuz maalesef, dün test günümdüAaaaa merhaba duygulandım resmençok teşekkür ederim sizin belli oldu mu sonuç
ÜzüldümBenim olumsuz maalesef, dün test günümdü
Folidoce kullanıyorum benArkadaşlar folik asit hangisini kullanıyorsunuz
Şafak hoca aradı sağolsun detaylı konuştu motive etti. Çok değerli bir doktor çok şanslıyım o konuda. Vazgeçmek yok yola devamÜzüldümama vazgeçmeyin bir sonraki denemede olur inşallah Şafak hoca ile görüştünüz mü?
Ah evet gerçekten Şafak hoca benim de en büyük şansımŞafak hoca aradı sağolsun detaylı konuştu motive etti. Çok değerli bir doktor çok şanslıyım o konuda. Vazgeçmek yok yola devamDua edin benim için
Çok sağolunAh evet gerçekten Şafak hoca benim de en büyük şansımdualarım sizinle embriyonuz var mı peki bekleyen ? İnşallah birkaç hafta sonra güzel haberi alırız
İnşallah her şey çok güzel bir şekilde ilerlerÇok sağolunembriyo yok havuz yöntemi deniycez, biraz toparlayıp tekrar yumurta toplama olacak
Merhaba progesteron için transfer güncesi kana bakıyorlar mı bana Bilgi vermediler yarın transferimBana doktorum o gün bakılan progesteronun transferi iptal etmeyeceği sadece seviye düşük kalırsa ekstra progesteron vermek için baktıklarını söyledi.