Transfer zamanı yaklaştıkça

Kimseye söylemedim bu sefer sadece eşim ve ben biliyoruz doğru mu yaptım acaba annelerimiz üzülür mü brazda tedrgin oldm gün yaklaştıkça of

Sadece anneleriniz bilsin,en azından yardımcı olurlar.Baska kimsenin bilmesine gerek yok.Biz de öyle yaptık.
Biz annelerimizede söylemedik 17si transfer yemekleri hsonu yapacağım buzluğa atacağım illk transferm 8.haftada düştü aynı tedirgnliği yaşyorum önce sevnp snra üzülsnler istemiyorum öyle kararsızımki söylemedik diye üzülürler mi acaba eğer tutarsa kalp atışna kdr söylemek istemiyorum tutmazsada hiç haberleri olmayacak ilknde herkes çok üzüldü belli etmemeye çalştlar ama benmm halimi gördkçe hisettm üzüldüklerini ne yapacsğımm bilmiyorum

Kızlar transferden sonra tekerlekli sandalyeye oturdum, yerime götürdüler. 10 dk ancak yattım, sonra kalktım tuvalete gittim yürüyerek. Geri geldim en fazla 10 dk daha yattım kalktım eve geldim. Yatmanın tutunma üzerinde kanıtlanmış bir faydası yok. Lütfen kendinizi böyle şartlamayın, sonucum da pozitif bu arada.

Tamamdır peki bir saat öyle mi bekliyoruz , çünkü geçen yumurta toplamada ayağımda çorap yoktu üşüdüm ya , çorabımı giymek istiyorum
Ayağına çorap giyebilirsin ben çorabımı çıkarmadım ayağım üşüyor dedim. Sadece üstüme elbise verdiler onu giydim.

Söylemeyin o zaman içiniz öyle rahat edecekse.İnsallah kalp atışını duyunca neden başta söylemediğinizi açıklayarak söylersiniz.İnsallah herşey yolunda gider ve olumlu sonuçlanır tedaviniz.

Ayağına çorap giyebilirsin ben çorabımı çıkarmadım ayağım üşüyor dedim. Sadece üstüme elbise verdiler onu giydim.
Merhaba ben de sizinle aynı gün transfer oldum Şafak hocada. çorap diyince hatırladım sizi, arada gezinirken gözüme çarpmıştı Pozitif olmasına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız bebeginizi

Hayırlı uğurlu olsun, süreciniz sağlıkla ilerlesin, pozitif olur inşallah Bende şehir dışında tedavi görüyorum size sormak istediğim şey rapor işini nasıl hallediyorsunuz? Şehir dışından alamıyoruz geçerli olmuyor malum. Bu konu çok stres yaratıyor bende

Yani şöyle tamamen bulunduğun yerdeki doktorların insiyatifinde.

Ben ilçede özel bi hastane var zaten tüm kontroller için oraya gidiyordum rapor olayını sorduğumda (ben de şehir dışında tüp bebek yaptırdığım için) Max 3 gün verebilirim dedi.

Tabii bu canımı sıkmıştı çünkü bazen tarihler uyuşmuyor, örnek veriyorum planlanan transfer pazartesi ise ben cumartesiden 3 günlük alıyorum ama Salı işte olmam gerekiyor gibi.

Ben de birkaç doktor gezdim çoğu yardımcı olmadı ama sonra bulunduğum ilin merkezine gittiğin yaşadığım ilçeden , istemeden gözlerim dolmuştu geçen ay gördü dedi üzülme raporsa 1 hafta yazarım sana. Halden anladı, ama geçen ay oldu bu olay transferim iptal edilince rapora gerek kalmadı.

Bu ay da transferim cumaya geldi çarşambadan 3 günlük aldım kendi gittiğim doktordan. Şu an tüp bebek yaptırdığım şehirdeyim yaşadığım yere pazar dönücem pazartesi de o 1 hafta yazarım dediğim doktordan alıcam birkaç günlük böyle idare ediyorum. Yani kısacası seni anlayan yardımcı bir doktor bulana kadar gezebilirsin.

Ya da çalıştığın yere söyleyip izin talep edebilirsin ama ben bunu tercih etmedim , söylememek daha iyi olacak diye düşündüm

Aaaaa merhaba duygulandım resmen çok teşekkür ederim sizin belli oldu mu sonuç

Üzüldüm ama vazgeçmeyin bir sonraki denemede olur inşallah Şafak hoca ile görüştünüz mü?
Şafak hoca aradı sağolsun detaylı konuştu motive etti. Çok değerli bir doktor çok şanslıyım o konuda. Vazgeçmek yok yola devamDua edin benim için

Şafak hoca aradı sağolsun detaylı konuştu motive etti. Çok değerli bir doktor çok şanslıyım o konuda. Vazgeçmek yok yola devamDua edin benim için
Ah evet gerçekten Şafak hoca benim de en büyük şansım dualarım sizinle embriyonuz var mı peki bekleyen ? İnşallah birkaç hafta sonra güzel haberi alırız

Ah evet gerçekten Şafak hoca benim de en büyük şansım dualarım sizinle embriyonuz var mı peki bekleyen ? İnşallah birkaç hafta sonra güzel haberi alırız
Çok sağolun embriyo yok havuz yöntemi deniycez, biraz toparlayıp tekrar yumurta toplama olacak

Çok sağolun embriyo yok havuz yöntemi deniycez, biraz toparlayıp tekrar yumurta toplama olacak
İnşallah her şey çok güzel bir şekilde ilerler arada yazın haberdar edin sanırım şehirdışından geliyorsunuz. Ben Antalya’dayım bir ihtiyacınız olursa haber verin her zaman yardımcı olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…