Transfer zamanı yaklaştıkça

Aslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendim
Şu hormonlar yüzünden sürecimin keyfini de çıkarmak zor yahu
Merhaba siz progesteron fitil kullanmış mıydınuz yarın transferim pazartesiden beri kullanıyorum ama saat aralıkları sabah 9 öğlen 3 akşam 9şeklinde yanlış mı aralıkları acaba saatle ilgili hemşire bi şey söylememişti şimdi de evham yaptım sıkıntı olur mu sizce

Yok yok evham yapmayın , bence önemli olan vücuda bu hormonu almak :)
Göğüslerde falan ağırlaşma ağrı başladı mı peki:)

Yarın zorla baktırıcam
Aslında en önemlisi transferden önce bakmaları mesela sizin 5. Gün embriyosu ise transferden 5 gün önce progesterona bakılıyor , zamanından önce artmaması lazımmış , örneğin benim geçen ay iptal edilmişti çünkü normalde 1 in altından olması lazım mış benim erkenden yüksek çıkmıştı. Hani bence sizin sürecinizde bi sıkıntı olmaz doktorunuzun bi bildiği vardır ama benim doktorum transferi geçen ay önermemişti

Canım ilaçlar günde 3 kez ise 8 saat arayla alınması gerekiyormuş. Bu bütün ilaçlar için geçerli. Günde 2 kez ise 12 saat arayla, 3 kez ise 8 saat arayla, 4 kez ise 6 saat arayla şeklinde. Böylece her saat dilimi için ilacın etkinliği aynı olmuş oluyor. Sabah 8, akşamüstü 4, gece 12 şeklinde yaparsan güzel olur. Elbette 15-20 dakika çok farketmez ama aynı saatlerde almaya çalış. İnsanlar bunu çok önemsemiyor ama ilaçların faydası en çok böyle görülüyormuş.

Evet yukarıdakiler doğru ben yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın yaa , ama yani en başta tüp bebek merkezinin buna dikkat etmesi gerekiyordu P perfectbaby

Aslında mantıklı olan dediğiniz gibi antibiyotiği filan o şekilde kullandım bunda niye böyle basiretim bağlandı bilmiyorum

Aslında mantıklı olan dediğiniz gibi antibiyotiği filan o şekilde kullandım bunda niye böyle basiretim bağlandı bilmiyorum
Evet aslında antibiyotik vs kalp, tansiyon ilaçları özellikle dikkat edilir. Onlar gibi bunlar da dikkat edilmesi gereken ilaçlar olsun olur öyle ben de zamanla öğrendim

Kızlar merhaba bende dönümün 21. Gününden beri yumurta baskılayıcı iğne oluyorum ( uzun prosedür) adet olacağım gibi yarın. Adet olmamla birlikte 2. Gün tüp bebek yumurta büyütmeye geçilecek. Ama 2. Gün pazara geliyor of stres yaptım 3. Gün başlanır mı tedaviye yoksa iptal mi olur bin bir soru var kafamda kaç gün sonra yumurta toplanıyor ortalama bunu soracaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…