- 30 Nisan 2023
- 1.618
- 1.697
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Normalde aynı gün ya da transferden bir gün önce bakıyorlar diye biliyorumMerhaba progesteron için transfer güncesi kana bakıyorlar mı bana Bilgi vermediler yarın transferim
Merhaba siz progesteron fitil kullanmış mıydınuz yarın transferim pazartesiden beri kullanıyorum ama saat aralıkları sabah 9 öğlen 3 akşam 9şeklinde yanlış mı aralıkları acaba saatle ilgili hemşire bi şey söylememişti şimdi de evham yaptım sıkıntı olur mu sizceAslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendim
Şu hormonlar yüzünden sürecimin keyfini de çıkarmak zor yahu
Yarın sorayım ben de bana Bilgi vermediler amaNormalde aynı gün ya da transferden bir gün önce bakıyorlar diye biliyorum
Bana ilk transferde bakmadılar direk transfer olmuştmMerhaba progesteron için transfer güncesi kana bakıyorlar mı bana Bilgi vermediler yarın transferim
Yok yok evham yapmayın , bence önemli olan vücuda bu hormonu almak :)Merhaba siz progesteron fitil kullanmış mıydınuz yarın transferim pazartesiden beri kullanıyorum ama saat aralıkları sabah 9 öğlen 3 akşam 9şeklinde yanlış mı aralıkları acaba saatle ilgili hemşire bi şey söylememişti şimdi de evham yaptım sıkıntı olur mu sizce
hem de nasıl özellikle sabahları çok felaket ağrıyorYok yok evham yapmayın , bence önemli olan vücuda bu hormonu almak :)
Göğüslerde falan ağırlaşma ağrı başladı mı peki:)
Yaa bakalım yarın yine de ben bi sorayım gittiğimdeBana ilk transferde bakmadılar direk transfer olmuştm
O zaman artmıştır zatenhem de nasıl özellikle sabahları çok felaket ağrıyor
Yarın zorla baktırıcamO zaman artmıştır zatenama bi baksalar iyi tabii
Aslında en önemlisi transferden önce bakmaları mesela sizin 5. Gün embriyosu ise transferden 5 gün önce progesterona bakılıyor , zamanından önce artmaması lazımmış , örneğin benim geçen ay iptal edilmişti çünkü normalde 1 in altından olması lazım mış benim erkenden yüksek çıkmıştı. Hani bence sizin sürecinizde bi sıkıntı olmaz doktorunuzun bi bildiği vardır ama benim doktorum transferi geçen ay önermemiştiYarın zorla baktırıcam
Ne testi bitti ne iğnesi ne kanı tövbe estağfurullah ya sabır ya selametYaa bakalım yarın yine de ben bi sorayım gittiğimde
Bence sonundaki hediyemizi bildiğimiz için her şeye sabrediyoruzNe testi bitti ne iğnesi ne kanı tövbe estağfurullah ya sabır ya selamet
Canım ilaçlar günde 3 kez ise 8 saat arayla alınması gerekiyormuş. Bu bütün ilaçlar için geçerli. Günde 2 kez ise 12 saat arayla, 3 kez ise 8 saat arayla, 4 kez ise 6 saat arayla şeklinde. Böylece her saat dilimi için ilacın etkinliği aynı olmuş oluyor. Sabah 8, akşamüstü 4, gece 12 şeklinde yaparsan güzel olur. Elbette 15-20 dakika çok farketmez ama aynı saatlerde almaya çalış. İnsanlar bunu çok önemsemiyor ama ilaçların faydası en çok böyle görülüyormuş.Merhaba siz progesteron fitil kullanmış mıydınuz yarın transferim pazartesiden beri kullanıyorum ama saat aralıkları sabah 9 öğlen 3 akşam 9şeklinde yanlış mı aralıkları acaba saatle ilgili hemşire bi şey söylememişti şimdi de evham yaptım sıkıntı olur mu sizce
Evet yukarıdakiler doğru ben yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın yaa , ama yani en başta tüp bebek merkezinin buna dikkat etmesi gerekiyordu P perfectbabyCanım ilaçlar günde 3 kez ise 8 saat arayla alınması gerekiyormuş. Bu bütün ilaçlar için geçerli. Günde 2 kez ise 12 saat arayla, 3 kez ise 8 saat arayla, 4 kez ise 6 saat arayla şeklinde. Böylece her saat dilimi için ilacın etkinliği aynı olmuş oluyor. Sabah 8, akşamüstü 4, gece 12 şeklinde yaparsan güzel olur. Elbette 15-20 dakika çok farketmez ama aynı saatlerde almaya çalış. İnsanlar bunu çok önemsemiyor ama ilaçların faydası en çok böyle görülüyormuş.
Bunu düzeltiyorum yanlış bilgi vermiyim , hormonu almak kadar saati de önemliYok yok evham yapmayın , bence önemli olan vücuda bu hormonu almak :)
Göğüslerde falan ağırlaşma ağrı başladı mı peki:)
Rica ederim ne kusuruEvet yukarıdakiler doğru ben yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın yaa , ama yani en başta tüp bebek merkezinin buna dikkat etmesi gerekiyordu P perfectbaby
Aslında mantıklı olan dediğiniz gibi antibiyotiği filan o şekilde kullandım bunda niye böyle basiretim bağlandı bilmiyorumCanım ilaçlar günde 3 kez ise 8 saat arayla alınması gerekiyormuş. Bu bütün ilaçlar için geçerli. Günde 2 kez ise 12 saat arayla, 3 kez ise 8 saat arayla, 4 kez ise 6 saat arayla şeklinde. Böylece her saat dilimi için ilacın etkinliği aynı olmuş oluyor. Sabah 8, akşamüstü 4, gece 12 şeklinde yaparsan güzel olur. Elbette 15-20 dakika çok farketmez ama aynı saatlerde almaya çalış. İnsanlar bunu çok önemsemiyor ama ilaçların faydası en çok böyle görülüyormuş.
Zaten yarın söylycm bi baksınlar hormonuma ona göre gerekiyorsa başka hormon ilacı da verirler saati bence de özellikle söylemeleri gerekiyor sabah öğle akşam dediler öyle söylenmezBunu düzeltiyorum yanlış bilgi vermiyim , hormonu almak kadar saati de önemli
Evet aslında antibiyotik vs kalp, tansiyon ilaçları özellikle dikkat edilir. Onlar gibi bunlar da dikkat edilmesi gereken ilaçlarAslında mantıklı olan dediğiniz gibi antibiyotiği filan o şekilde kullandım bunda niye böyle basiretim bağlandı bilmiyorum