Transfer zamanı yaklaştıkça

Ben sizin pozitif enerjinizi sevdim ya
İhihih sağolun sizin pozifliğinizidendir evet oldum evdeyim şimdi. Acı vs olmuyor öyle çok. Rahat geçti ağrı falan da yok benim bünye alıştı mlsf transfer olmadan duramıyorum darısı size inşallah siz de kolayca atlatırsınız, yeni yıla gebeş gireriz inşallaaahh

Kuzum sana birkaç şey sorucam
Transfer için aynı yumurta toplama işlemindeki gibi bi şey giydiriyorlar mı yoksa vajinal muayenedeki gibi sadece altımızı mı çıkarıyoruz

Tamamdır peki bir saat öyle mi bekliyoruz , çünkü geçen yumurta toplamada ayağımda çorap yoktu üşüdüm ya , çorabımı giymek istiyorum
Odaya geçin siz hazırlanın diyorlar onlar alana kadar bekliyoruz bende baya beklemiştim su da veriyorlar icin diye tuvaletim geldi patlayacaktim artık bekle bekle gittim tuvalete biraz boşalttım

Kuzum sana birkaç şey sorucam
Transfer için aynı yumurta toplama işlemindeki gibi bi şey giydiriyorlar mı yoksa vajinal muayenedeki gibi sadece altımızı mı çıkarıyoruz
Yumurta toplamadaki gibi komple soyunmadım bu kez bone de vermediler. Sadece altta bir şey kalmıyor ameliyat önlüğünü gene giyiyoruz. Ben de çok fena üşüdüm odaya aldıklarında bir saat yattım ama üzerimde örtü vardı, istersen odaya geçince eşin çorap giydirebilir

Bizim merkezde eş gelemiyor birlikte , kendim gidebilirsem kendim giyinirim

Aslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendim
Şu hormonlar yüzünden sürecimin keyfini de çıkarmak zor yahu

Aslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendim
Şu hormonlar yüzünden sürecimin keyfini de çıkarmak zor yahu
Hormonlar yüzünden saçma sapan şeyleere ağlıyorum ben de hshxhdch aklım başıma gelince de delirdiğimi düşünüyorm bazen hcjcckahadhffjc allah yardımcın olsun çok kolay geçecek bu muydu kız diyeceksin hxxjxj

Bizim merkezde eş gelemiyor birlikte , kendim gidebilirsem kendim giyinirim
Nasıl eş gelmiyor? eş olmadan transfer yapılması imkansız diye biliyorum hastanelerde. Eşinizin ve sizin imzalar birlikte verilmesi lazım. İkinizdende onay gerekiyor. Hatta bazı hastaneler yanlışlık olmasın diye eşlerden yüz tarama bile yapıyorlar diye okumuştum. Gitmeden önce bir araştırın isterseniz. Yoksa transfer olacak odayamı gelmiyor demek istediniz

Size mesaj attım bakarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…