- 13 Aralık 2023
- 809
- 537
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
İhihih sağolun sizin pozifliğinizidendirBen sizin pozitif enerjinizi sevdim ya
27 aralık , çok uzun bekletiyor benim dr ya, siz tramsfer oldunuz muBana da karar ver iki tane mi istiyorsun dedi de hala karar veremedim ilk transferim olcaktest tarihiniz ne zaman beraber öğrenicez gibi duruyor
Yarın olucam hayırlısıyla benim 23ü test tarihi çok diyordum ama sizin doktor iyice garantici çıkmış27 aralık , çok uzun bekletiyor benim dr ya, siz tramsfer oldunuz mu
Yaa evett benimki istiyor ki direkt kalp atışı duyalım hshshsYarın olucam hayırlısıyla benim 23ü test tarihi çok diyordum ama sizin doktor iyice garantici çıkmış
Hahaha hadi inşallah o günler gelsin hemennnYaa evett benimki istiyor ki direkt kalp atışı duyalım hshshs
Kuzum sana birkaç şey sorucamİhihih sağolun sizin pozifliğinizidendirevet oldum evdeyim şimdi. Acı vs olmuyor öyle çok. Rahat geçti ağrı falan da yok benim bünye alıştı mlsf transfer olmadan duramıyorum darısı size inşallah siz de kolayca atlatırsınız, yeni yıla gebeş gireriz inşallaaahh
Ameliyat önlüğü kafana bone ağzına maske bacaklar yukarı o şekilde transfer ediyorlarKuzum sana birkaç şey sorucam
Transfer için aynı yumurta toplama işlemindeki gibi bi şey giydiriyorlar mı yoksa vajinal muayenedeki gibi sadece altımızı mı çıkarıyoruz
Tamamdır peki bir saat öyle mi bekliyoruz , çünkü geçen yumurta toplamada ayağımda çorap yoktu üşüdüm ya , çorabımı giymek istiyorumAmeliyat önlüğü kafana bone ağzına maske bacaklar yukarı o şekilde transfer ediyorlar
Odaya geçin siz hazırlanın diyorlar onlar alana kadar bekliyoruz bende baya beklemiştim su da veriyorlar icin diye tuvaletim geldi patlayacaktim artık bekle bekle gittim tuvalete biraz boşalttımTamamdır peki bir saat öyle mi bekliyoruz , çünkü geçen yumurta toplamada ayağımda çorap yoktu üşüdüm ya , çorabımı giymek istiyorum
İyi biraz yapıp gerisini tutabildiyseniz ben bi salınca durdurmak impossible jzzjxhchOdaya geçin siz hazırlanın diyorlar onlar alana kadar bekliyoruz bende baya beklemiştim su da veriyorlar icin diye tuvaletim geldi patlayacaktim artık bekle bekle gittim tuvalete biraz boşalttım
Yumurta toplamadaki gibi komple soyunmadım bu kez bone de vermediler. Sadece altta bir şey kalmıyor ameliyat önlüğünü gene giyiyoruz. Ben de çok fena üşüdüm odaya aldıklarında bir saat yattım ama üzerimde örtü vardı, istersen odaya geçince eşin çorap giydirebilirKuzum sana birkaç şey sorucam
Transfer için aynı yumurta toplama işlemindeki gibi bi şey giydiriyorlar mı yoksa vajinal muayenedeki gibi sadece altımızı mı çıkarıyoruz
İyi biraz yapıp gerisini tutabildiyseniz ben bi salınca durdurmak impossible jzzjxhch
Bizim merkezde eş gelemiyor birlikte , kendim gidebilirsem kendim giyinirimYumurta toplamadaki gibi komple soyunmadım bu kez bone de vermediler. Sadece altta bir şey kalmıyor ameliyat önlüğünü gene giyiyoruz. Ben de çok fena üşüdüm odaya aldıklarında bir saat yattım ama üzerimde örtü vardı, istersen odaya geçince eşin çorap giydirebilir
Aslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendimYumurta toplamadaki gibi komple soyunmadım bu kez bone de vermediler. Sadece altta bir şey kalmıyor ameliyat önlüğünü gene giyiyoruz. Ben de çok fena üşüdüm odaya aldıklarında bir saat yattım ama üzerimde örtü vardı, istersen odaya geçince eşin çorap giydirebilir
Hormonlar yüzünden saçma sapan şeyleere ağlıyorum ben de hshxhdch aklım başıma gelince de delirdiğimi düşünüyorm bazen hcjcckahadhffjc allah yardımcın olsun çok kolay geçecek bu muydu kız diyeceksin hxxjxjAslında çok heyecanlı ve mutluyum ama progesteron seviyem o kadar yükseldi ki , çabucak duygusallaşmaya kaygı duymaya meyillendim
Şu hormonlar yüzünden sürecimin keyfini de çıkarmak zor yahu
Ahahah o kadar iyi anlıyorum kiHormonlar yüzünden saçma sapan şeyleere ağlıyorum ben de hshxhdch aklım başıma gelince de delirdiğimi düşünüyorm bazen hcjcckahadhffjc allah yardımcın olsun çok kolay geçecek bu muydu kız diyeceksin hxxjxj
Nasıl eş gelmiyor?Bizim merkezde eş gelemiyor birlikte , kendim gidebilirsem kendim giyinirim
Size mesaj attım bakarsınızNasıl eş gelmiyor?eş olmadan transfer yapılması imkansız diye biliyorum hastanelerde. Eşinizin ve sizin imzalar birlikte verilmesi lazım. İkinizdende onay gerekiyor. Hatta bazı hastaneler yanlışlık olmasın diye eşlerden yüz tarama bile yapıyorlar diye okumuştum. Gitmeden önce bir araştırın isterseniz. Yoksa transfer olacak odayamı gelmiyor demek istediniz
Benimde cuma yani yarın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik elhamdülillah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin saat kaçta olacaksınAyy çok az kalmışbenimki cuma ama sanki aylar var gibi çok geliyor gözüme
Benim 11 de sizinBenimde cuma yani yarın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik elhamdülillah Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin saat kaçta olacaksın