- 10 Mayıs 2024
- 280
- 67
- 13
- 33
Evet öyleEvet bu benim 3. Denemem diğer ikisiyle alakası yoktu sürekli kasık ağrım oldu belim ağrıdı kasık ağrım azaldi ama devam ediyor bel ağrım geçti benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu hatta ikiz tuttu galiba değerlerim çok yüksek çıktı ama 3. Gün embriyosu yazanlar olmuştu biraz daha geriden geliyor belirtiler galiba hatta hiç belirti olmayanlarda pozitif gördü canını sıkma kimseyle kendini kıyaslama canım daha çok erken
hamileliği ilk istediğim ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ve kesin emindm hamile olduğuma, bunda diğer aylardan farklı belirti olmadı, hiç kendimi dinlemedimde. adet olacakmış hissi normal regl günümden önce başladı çok korktum regl olacam diyeBelirtin varmıydı canm
Eğer mentalin güçlüyse 2 gün sonra evde test yap. bende 7 veya 8. Günde yapmıştımEvet öylehayırsı inşallah
Benim 3. Embriyosu çıkar mı acaba? Test gününü 11 mart yap demişlerdiEğer mentalin güçlüyse 2 gün sonra evde test yap. bende 7 veya 8. Günde yapmıştım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah katlanarak devam eder.Şuan hüngür hüngür ağlıyorduk eşimle.9.gün bugün yine negatif.Yarın kan testi günüm.Hiç umudum kalmadıbnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
Kaçıncı günün bugün ?Eğer üzülmeyeceksen yap.Benim gibi ağlayacaksan yapma derimBenim 3. Embriyosu çıkar mı acaba? Test gününü 11 mart yap demişlerdi
Üzülürüm 6. GünKaçıncı günün bugün ?Eğer üzülmeyeceksen yap.Benim gibi ağlayacaksan yapma derim
Hangi gün başladı canm adet olucak gibi ağrı hissihamileliği ilk istediğim ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ve kesin emindm hamile olduğuma, bunda diğer aylardan farklı belirti olmadı, hiç kendimi dinlemedimde. adet olacakmış hissi normal regl günümden önce başladı çok korktum regl olacam diye
dün de yapmştım, bugün dünden daha silik çıkınca korkmuştm üstelik, ama 300 lük değerin çok silik çıkmasına şaşırdım üstelik erken gebelik testi idi o yüzden üzülmeniz için erken bence, içiniizi ferah tutunHayırlı uğurlu olsun inşallah katlanarak devam eder.Şuan hüngür hüngür ağlıyorduk eşimle.9.gün bugün yine negatif.Yarın kan testi günüm.Hiç umudum kalmadıolsaydı silikte olsa çıkardı diyorum.siz daha önce yapmış mıydınız idrar testi?
Canm hangi markaydı erken gebelik testindün de yapmştım, bugün dünden daha silik çıkınca korkmuştm üstelik, ama 300 lük değerin çok silik çıkmasına şaşırdım üstelik erken gebelik testi idi o yüzden üzülmeniz için erken bence, içiniizi ferah tutun
adetime 2 gün kala, transferinde 8. günüydü. ama benm adet döngüm 28 de birdir, bnce vücut regl düzenine göre o şeklde davrandı.Hangi gün başladı canm adet olucak gibi ağrı hissi
prodoctor erken gebelik testi.Canm hangi markaydı erken gebelik testin
Hımm anladım canm benm normal regly döngüme var daha sadece 2 . Gün sol kasığımda batma hibi bişey attı ama geçti yzun sürmedi zaten 2. Gün belirti için çok anlamsızdıadetime 2 gün kala, transferinde 8. günüydü. ama benm adet döngüm 28 de birdir, bnce vücut regl düzenine göre o şeklde davrandı.
Bildiğim kadarı ile bayada övülen bi marka canm gerçekten 300 ken okadar silik göstermesi tuhaf varsa bidaha yapsana :)prodoctor erken gebelik testi.
3.gün embriyosu ise zaten çok erken.Ben 7.güne kadar üzülmedim ancak 8 ve 9 da da negatif çıkınca üzülmeye başladım.Çünkü bir çok arkadaş 8 ve 9 da silikte olsa görmüşlerdiÜzülürüm 6. Gün
Aynen en iyi test diyorlar.Bugün alacaktım 300 tl dedi fiyatına.Dedim negatif çıkarsa bir de verdiğim paraya üzüleceğimprodoctor erken gebelik testi.
Sonradan pozitifi gördünüz mü?3.gün embriyosu ise zaten çok erken.Ben 7.güne kadar üzülmedim ancak 8 ve 9 da da negatif çıkınca üzülmeye başladım.Çünkü bir çok arkadaş 8 ve 9 da silikte olsa görmüşlerdi
Hayır görmedim.o yüzden iyice moralim bozuldu ve ağlamaya başladım.Ben ağladım eşim ağladı.Bu bizim 4.denememiz.Yarın test günümSonradan pozitifi gördünüz mü?
Hayır görmedim.o yüzden iyice moralim bozuldu ve ağlamaya başladım.Ben ağladım eşim ağladı.Bu bizim 4.denememiz.
İnşallah yarın mucize olur sizeHayır görmedim.o yüzden iyice moralim bozuldu ve ağlamaya başladım.Ben ağladım eşim ağladı.Bu bizim 4.denememiz.Yarın test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?