- 13 Eylül 2024
- 56
- 34
- 3
- 31
Benimde öyleydi olma ihtimali yüksek test yapmayı düşünüyormusunuzMerhaba benim transfer günümden beri bugün 7. Gün kasık ağrılarım var sizin gibi adet ağrısına benziyor dün bel ağrısıda başladı acaba pozitifmidir
Negatif çıkarsa çok üzülürüm oyüzden yapmaya korkuyorum pazartesi test günüm ozamana kadar bekleyeceğim ama bu akşam ağrılarım çoğaldı daha sık oldu ve şiddeti biraz daha çoktuBenimde öyleydi olma ihtimali yüksek test yapmayı düşünüyormusunuz
Hangi ilaçları kullanıyorsunuzCanınız sagolsun napalim olacak olan oluyor benim pozitifti kanamam başladı haliyle korkuyorum ama elden de birsey gelmiyor Allah yazdıysa olur ancak
İçinizden ne gelirse onu yapın inşallah pozitif sonuçları alırsınızNegatif çıkarsa çok üzülürüm oyüzden yapmaya korkuyorum pazartesi test günüm ozamana kadar bekleyeceğim ama bu akşam ağrılarım çoğaldı daha sık oldu ve şiddeti biraz daha çoktu
Estrofem günde 3 tane folik asit corasprin vardı kanama olunca doktor kesti onu günde 3 defa 3 tane progestan fitil günde iki progestan iğne bu şekildeHangi ilaçları kullanıyorsunuz
Bende günde 6 tane estrofem 1 tane prednol 1 coraspirin 3 progestan fitil 1 iğnesini 1 oksapar kullanıyorum bide progeny f+dha diye bi vitamin var onunla folik asit alıyorum doktorum folik asitle ilgili bişey demedi ama ben evde vardı kullanıyorumEstrofem günde 3 tane folik asit corasprin vardı kanama olunca doktor kesti onu günde 3 defa 3 tane progestan fitil günde iki progestan iğne bu şekilde
Bende günde 6 tane estrofem 1 tane prednol 1 coraspirin 3 progestan fitil 1 iğnesini 1 oksapar kullanıyorum bide progeny f+dha diye bi vitamin var onunla folik asit alıyorum doktorum folik asitle ilgili bişey demedi ama ben evde vardı kullanıyorum
Keşke yanında yakıninda olup sarilsaydim sana ama biliyor musun pes etmezsen yazacaksın inşallah rabbim nasip edecek yazacksin çünkü Allah pes etmeyenlerin yanındadır sana kocaman sarılıp umut olmak için yazıyorum çünkü bir gün bende buraya uzun uzun yazar mıyım diye düşünüyordum ve o günü gördüm şükür 7 tüp Bebek hepsi sil baştan 1 gebelik kaybı 3 hostereskopj 2 rahim filmi ve 7.debemede gelen ikiz bir kız bir erkek sevinci9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım burayahistereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah
prednol kortizon ilacı ama şuan ne amaçlı kullandığımı çok bilmiyorum folik asitte vitamin ama bunda farklı şeylerde varYa şu vitamin işi aklıma takılıyor açıkçası folik asit vitamin yerine geçiyormu bilmiyorum cuma günü kese görmeye gideceğim doktora soracağım. Şu prednolden bir kişi daha bahsetti antibiyotik demi o. Estrofem oranı da cokmus herkeste surec ayni ama bunyeler farkli kafamiz karışıyor
Doktorunuz mu istemiştiprednol kortizon ilacı ama şuan ne amaçlı kullandığımı çok bilmiyorum folik asitte vitamin ama bunda farklı şeylerde var
Benimde 2. gün kasık ağrılarım başladı, bu sabahta çok hafif bulantıyla uyandım. Merak ettim sizin gebeliğiniz oluştu mu ?Benımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gun
Prednol ve vitamini doktorum verdi ama folik asit evde vardı folbiol markaDoktorunuz mu istemişti
Yarın bende vitamin yazmasını isteyim ne kadar dikkat etsekte yeteri vitamin alamıyoruzPrednol ve vitamini doktorum verdi ama folik asit evde vardı folbiol marka
Aynen öyle besinlerden yeteri kadar alamıyoruzYarın bende vitamin yazmasını isteyim ne kadar dikkat etsekte yeteri vitamin alamıyoruz
Yaaa çok teşekkür ederimKeşke yanında yakıninda olup sarilsaydim sana ama biliyor musun pes etmezsen yazacaksın inşallah rabbim nasip edecek yazacksin çünkü Allah pes etmeyenlerin yanındadır sana kocaman sarılıp umut olmak için yazıyorum çünkü bir gün bende buraya uzun uzun yazar mıyım diye düşünüyordum ve o günü gördüm şükür 7 tüp Bebek hepsi sil baştan 1 gebelik kaybı 3 hostereskopj 2 rahim filmi ve 7.debemede gelen ikiz bir kız bir erkek sevinciçokça sarılıyorum sana ve tüm pes etmeyen annelere dualarımdasinjz canım anneler çok uzun çok meşakkatli çok yorucu bir yol o kadar zor olan yolun sonu çiçek bahçesi rabbim sanads isteyen bekleyen hakeden herkese de nasip etsin en kısa zamanda inşallah
hiç moralinizi bozmayın, bende 5. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Günümde test yaptım negatif çıktı. Bende moral nozukluğu yaşadım. Sonra günümde 12. Gün kan cerdim 989 la pozitif aldım. Yani demem o ki hiç kafanıza takmayın. Daha 5. Günde çıkmaması çok normalSelam hanımlar ben aslında taaa 2007-2008 yıllarından beri kk yı takip ederim tabi o yıllarda bekar bir üniversite öğrencisiydim hatta nickim o zamanlar "elmayra"ydı
Neyse şimdilerde tüp bebek sayfalarına bakıyorum yazılanları okuyorum
4 martta 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bu gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef negatif açıkçası pek bir keyfim kaçık
Ne beklentiyle yazıyorum bilmiyorum ama belki paylaşmak iyi gelir diyedir
7.günden sonra bir daha test yapmadiniz mi ve ilk denemeniz mi? Ben diger transferimde 4.gün silik görmüştüm testte bu transferimde negatif cikti daha cok erken biliyorum ama digerinde cikimca bunda da cikar diye dusundum. O 5.gün embriyosuydu simdi 6.gün embriyosu transfer oldumhiç moralinizi bozmayın, bende 5. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Günümde test yaptım negatif çıktı. Bende moral nozukluğu yaşadım. Sonra günümde 12. Gün kan cerdim 989 la pozitif aldım. Yani demem o ki hiç kafanıza takmayın. Daha 5. Günde çıkmaması çok normal
Canım çok erken test yapmışsın ama, bende seninle aynı gün transfer oldum ama hala test yapmadım çıkmaz diye. O yüzden moralini bozma bence, bekle test gününü..Selam hanımlar ben aslında taaa 2007-2008 yıllarından beri kk yı takip ederim tabi o yıllarda bekar bir üniversite öğrencisiydim hatta nickim o zamanlar "elmayra"ydı
Neyse şimdilerde tüp bebek sayfalarına bakıyorum yazılanları okuyorum
4 martta 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bu gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef negatif açıkçası pek bir keyfim kaçık
Ne beklentiyle yazıyorum bilmiyorum ama belki paylaşmak iyi gelir diyedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?