Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 78 14,2%
  • 7. Gün

OY: 100 18,2%
  • 8. Gün

OY: 50 9,1%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,3%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    550
Günaydın. Benim 6. denemem 3.tansferim çok şükür rabbim bana bu sefer pozitifi gösterdi. 4.gun embriyosu 2 adet taze transfer oldum. Testi yaptığımda 8.gundu.

Ya o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testi

Ya o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testi
Evet bencede üzülmen için henüz çok erken. 3. Gün embriyosu daha geç gözüküyormuş üstelik yani sakın umudunu kaybetme

Çok üzümldüm. nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın
9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım burayahistereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah

Benim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
Çok üzümldüm. nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın
ah sana bütün kalbimle sarılıyorum rabbim hayalini kurduğun her şeyin yaşamanı nasip etsin rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin. Bu yolda kimse yorulmazsın. Pes etme olur mu insan verdiği mücadele kadar bu hayatta

Teşekkür ederim canım benim.Allah ım isteyen kimseyi arattırmasın ,kolaylıkla sağlıkla olsunBir sonraki turda görüşmek üzere.Bir şeyler sormak isterseniz buralardayım.Sağlıkla bebişlerinize kavuşun inşalllah

Merhaba benim transfer günümden beri bugün 7. Gün kasık ağrılarım var sizin gibi adet ağrısına benziyor dün bel ağrısıda başladı acaba pozitifmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…