- 29 Kasım 2020
- 163
- 102
- 53
- 39
İnşallahİnşallah yarın mucize olur size
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın. Benim 6. denemem 3.tansferim çok şükür rabbim bana bu sefer pozitifi gösterdi. 4.gun embriyosu 2 adet taze transfer oldum. Testi yaptığımda 8.gundu.
AminnnAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yani karar senin tabi cikmayadabilir eğer her iki sonucta ta sağlam duracaksan bence yapBenim 3. Embriyosu çıkar mı acaba? Test gününü 11 mart yap demişlerdi
Nasılsıniz test sonucunuz ne çıktıHayır görmedim.o yüzden iyice moralim bozuldu ve ağlamaya başladım.Ben ağladım eşim ağladı.Bu bizim 4.denememiz.Yarın test günüm
Merhaba henüz vermedim.işte öğrenmek istemedimNasılsıniz test sonucunuz ne çıktı
Ya o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testibnm kan testim 302 çıktı tsh 2.99 ondan biraz tedirginim, düzenli artışıda görmeden sevinemiyorm tam ama çok şükür Allahım inş güzel olması gerektiği gibi gider. Bu arada erken gebelik testi yapan arkadaşlar kanda 302 çıkmasına rağmen sabah idrar testim çok silikti 11.gün olmasına rağmen. erken test yaptığnız tek çizgide ümitsiz olmayın
Evet bencede üzülmen için henüz çok erken. 3. Gün embriyosu daha geç gözüküyormuş üstelik yani sakın umudunu kaybetmeYa o kadar iyi geldi ki bana şu yazdığın benim bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu ama etken gebelikte negatif geldi çok üzüldüm umutlandım şuan bir de ben sabahta yapmadım testi
Üzülme canm pes etmek yok Allah sabır versinn gerçekten çok zorr zaman geçtikçe bende korkuyorumm… evde yaptığın erken gebeliğin markası neydi canmBenim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
Benim de 1.10 çıktı. Nasip değilmişBenim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
Canınız sagolsun napalim olacak olan oluyor benim pozitifti kanamam başladı haliyle korkuyorum ama elden de birsey gelmiyor Allah yazdıysa olur ancakBenim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
Miratech,awoxÜzülme canm pes etmek yok Allah sabır versinn gerçekten çok zorr zaman geçtikçe bende korkuyorumm… evde yaptığın erken gebeliğin markası neydi canm
Aynen öyle nasipten öte yol yokCanınız sagolsun napalim olacak olan oluyor benim pozitifti kanamam başladı haliyle korkuyorum ama elden de birsey gelmiyor Allah yazdıysa olur ancak
Çok üzümldüm.Benim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım burayaÇok üzümldüm.nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın
Çok üzümldüm.Benim sonuç negatif.Maalesef 1.20 çıktı
ah sana bütün kalbimle sarılıyorum9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım burayahistereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah
Teşekkür ederim canım benim.Allah ım isteyen kimseyi arattırmasın ,kolaylıkla sağlıkla olsunÇok üzümldüm.nasipten ötesi yok rabbim ol diyecek olacak bir gün her şey vaktine esir zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın
ah sana bütün kalbimle sarılıyorumrabbim hayalini kurduğun her şeyin yaşamanı nasip etsin rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin. Bu yolda kimse yorulmazsın. Pes etme olur mu insan verdiği mücadele kadar bu hayatta
Merhaba benim transfer günümden beri bugün 7. Gün kasık ağrılarım var sizin gibi adet ağrısına benziyor dün bel ağrısıda başladı acaba pozitifmidirBenim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olurtransfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?