- 13 Aralık 2023
- 698
- 474
- 31
- Konu Sahibi smyrna3558
İnşallah kat kat çoğalmıştırEvet aynı yerde verdim bakalım sonucun çıkmasını bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kat kat çoğalmıştırEvet aynı yerde verdim bakalım sonucun çıkmasını bekliyorum
İnş canım kalbim ağzımda bekliyorumİnşallah kat kat çoğalmıştır
Çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün 12gğn sürüyor her gün gün test yap koyulaşırsa iğnenin etkisi olmayabilirKızlar 5.güm embriyosu 4 ve 5.gün test yaptım aşırı silik çıktı. Tabi 12 gün öncesinden çatlatma iğnesinin etkiside olabilir. Pozitifte olabilir mi. Bu iğne vücuttan ne zaman çıkıyor çok moralim bozuldu herkesin 5.gün pozitif olmus 5.gün embriyosu.
11.-12. Günleri İki gündür silik koyulasmadı. Kan verdim kanda çıkar mı acaba. Yine bu iğnenin etkisi olur mj kanadaÇatlatma iğnesinin etkisi 10 gün 12gğn sürüyor her gün gün test yap koyulaşırsa iğnenin etkisi olmayabilir
Kan da çok ufak da olsa etkisi oluyormuş ama şuan çok çok erken zaten stres yapma inş herşey güzel olur11.-12. Günleri İki gündür silik koyulasmadı. Kan verdim kanda çıkar mı acaba. Yine bu iğnenin etkisi olur mj kanada
Stres yaptım ya herkesin 4.5. Günde çift çizgisi çıkmış üzüldüm açıkcası.Kan da çok ufak da olsa etkisi oluyormuş ama şuan çok çok erken zaten stres yapma inş herşey güzel olur
Valla bnm 3.gün emriosu 5/6 gğnde çıkan olmuş olmuş bnm çıkmamışdı o yüzden herkes de kan değeri farklı ilerliyor o yüzden kandan idrara geçmesi zamn alır zatenStres yaptım ya herkesin 4.5. Günde çift çizgisi çıkmış üzüldüm açıkcası.
Kanda verdim bugun umarım çatlatma iğnesi kanıda etkilemiyordurValla bnm 3.gün emriosu 5/6 gğnde çıkan olmuş olmuş bnm çıkmamışdı o yüzden herkes de kan değeri farklı ilerliyor o yüzden kandan idrara geçmesi zamn alır zaten
Çıktı mı sonucunuzKanda verdim bugun umarım çatlatma iğnesi kanıda etkilemiyordur
Yok canım aksam 7 yr kadar dediler bekliyorumÇıktı mı sonucunuz
Çıktımı canım sonucun düşükse bile üzülme sakın daha çok erken çünküKanda verdim bugun umarım çatlatma iğnesi kanıda etkilemiyordur
Negatif canım 5 gün daha bekliycemÇıktı mı sonucunuz
Evet ya öyle yaptım. Bazılarında çıkmış ya 4.5. Günlerde onlardan hevesle yaptım test. İlk 3 gün içinde tutunuyormus aslına 5.gun embriyosuda olunca gaza geldim. Umarım pozitif olurİlaçlarını sakın bırakma zaten 3/5 gün de anca yerleşiyor çok erken test yapıp kendini boşa stres e soktun
14 gun suruyor bu ıgnenın etkısı canımKızlar transferimin 8.günü çatlatma iğnesi inde 7.günü idrar testimi yorumlar mısınız
Üstteki test bugunun diğeri düne ait
Evet ya öyle yaptım. Bazılarında çıkmış ya 4.5. Günlerde onlardan hevesle yaptım test. İlk 3 gün içinde tutunuyormus aslına 5.gun embriyosuda olunca gaza geldim. Umarım pozitif olur
Merhaba inşallah güzel haberler almış olmanız duasıyla yazıyorum. Neticelerinizi aldınız mı? Nasıl ilerledi süreciniz bende oviteelleyle günler konusunda testin sonuçlarıyla şaşkınım bu günlerde…İlaçlarını sakın bırakma zaten 3/5 gün de anca yerleşiyor çok erken test yapıp kendini boşa stres e soktun
Merhaba benım negatif oldu malesefMerhaba inşallah güzel haberler almış olmanız duasıyla yazıyorum. Neticelerinizi aldınız mı? Nasıl ilerledi süreciniz bende oviteelleyle günler konusunda testin sonuçlarıyla şaşkınım bu günlerde…